Lees de Officiële Beschrijving

Korte introductie

De bacheloropleiding in Klimaat

Als afgestudeerde supply engineer kun je werken in nutsbedrijven, adviesbureaus, aannemersbedrijven of in de publieke sector.

Je hebt volop mogelijkheden om in het buitenland te werken, waar het gebrek aan schoon water en afvalwaterverwerking een groeiende wereldwijde uitdaging is waarvoor geschoolde ingenieurs nodig zijn.

Het programma vindt plaats op Campus Horsens.

Inhoud en structuur

Het programma is georganiseerd in zeven semesters en in alle semesters werk je aan een multidisciplinair project dat de verschillende vakken die tijdens het semester worden gegeven, combineert in een afstudeerproject. Je zult ervaren dat je projectwerkvaardigheden verbeteren van het ene semester naar het volgende.

In het 5e semester van dit programma heb je de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen tijdens een stageperiode. In het 6e semester, kies je een specialisatie. Het 7e en laatste semester is gereserveerd voor je laatste bachelorproject over een onderwerp naar keuze.

specialisaties

Specialisatie vindt plaats tijdens het zesde en zevende semester van de opleiding.

U kunt ervoor kiezen om u te specialiseren in een van de volgende drie gebieden:

  • Watervoorziening - Je werkt met grondwater, waterzuivering, drinkwaterverdeling en consumptie.
  • Afvalwater - Je werkt met afvalwater van consumenten, afvalwatertransport, zuiveringsinstallaties, slib en ontvangers.
  • Stadsverwarming - U werkt met energieproductie, -processen en -technologieën en de distributie van verwarming aan de consumenten.

Als je eenmaal hebt gekozen voor je specialisatierichting, kun je kiezen tussen een aantal keuzevakken met betrekking tot je specialisatie, die je naast de verplichte vakken bestudeert.

U kunt ook een combinatie van de drie specialismen kiezen. In dat geval wordt er geen specialisatierichting weergegeven op uw diploma, maar krijgt u de gelegenheid om de onderwerpen te kiezen die u het meest interesseren.

Toelatingseisen

VIA University College aanvaardt aanvragen van internationale studenten die minstens 12 jaar gecombineerd lager en secundair onderwijs hebben en een diploma van een geaccrediteerde middelbare school toekennen. Je moet wiskunde hebben op een gevorderd niveau (overeenkomend met een Deens a-niveau), natuurkunde op een gemiddeld niveau (overeenkomend met een Deens B-niveau) en chemie op een basisniveau (overeenkomend met een Deens C-niveau).

Naast je middelbare schooldiploma, moet je je wiskundelevel documenteren door een vertaalde versie van de syllabus van je wiskundecursus op secundair niveau te geven.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van VIA University College »

Laatst bijgewerkt op February 3, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
46,000 EUR
Collegegeld is van toepassing op niet-EU-burgers
Deadline
Vraag informatie aan
1 February - 15 March
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
1 February - 15 March

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
1 February - 15 March
Einddatum