Bachelor in het luchtvaartmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding


Degree overzicht

  • Ontwikkel een wereldwijde carrière in luchtvaartmanagement.
  • Bouw uw kennis op het gebied van luchthaven- en vluchtactiviteiten.
  • Focus op luchtvaartwetgeving, luchtvaartfinanciering, operationeel beheer en veiligheid.
  • Grondige kennis verwerven in de luchtvaartpraktijk, luchtvaartbeheer, luchtvaartveiligheid, menselijke factoren, luchtvaartwetgeving, luchtvaartfinanciering en luchtvaartactiviteiten.
  • Profiteer van nauwe banden met de industrie met cursussen en materialen die rechtstreeks zijn afgestemd op de behoeften van de industrie en de beste praktijken.
  • Verbreed je studie met cursussen in professionele en technische communicatie, methoden voor leiderschaponderzoek.

Momentopname

Met de wereldwijde vraag naar luchtvaartdeskundigen die groeit *, zal UniSA uw kennis op het gebied van luchthaven- en vluchtactiviteiten opbouwen en u voorbereiden op een wereldwijde carrière in luchtvaartbeheer.

Deze opleiding richt zich op luchtvaart- en luchthavenbeheer, luchtvaartfinanciering en marketing, veiligheidsbeheer en luchtvaartwetgeving in Australië en internationaal.

UniSA werkt nauw samen met de industrie, zodat u zult leren van leiders op het gebied van luchtvaart.

Als je interesse hebt om piloot te worden, zie dan de Bachelor of Aviation (Flight).

* Huidige marktvooruitzichten 2014-2033 van Boeing

Wat je zult leren

Je begint je studie met een inleiding tot luchtvaart, luchtvaartmanagement en veiligheid. Er zijn ook cursussen in professionele en technische communicatie en menselijke factoren. Je hebt zelfs de kans om een semester in onze simulators te vliegen om de pilootkant van de luchtvaart te begrijpen.

Naarmate je studie vordert, onderzoek je luchtvaartwetgeving, financiën, economie en marketing; beheer van luchtvaartactiviteiten; luchthaven, project en strategisch management; en risico- en veiligheidssystemen. Je zult ook leiderschap en communicatie- en onderzoeksmethoden bestuderen.

Je studeert een keuzevak uit een van de keuzevakken van de University of South Australia , en een uit de Bachelor of Aviation (Flight) of andere luchtvaartgerelateerde keuzevakken.

Waarom een Bachelor of Aviation (Management)

De luchtvaartindustrie groeit gestaag en wordt steeds geavanceerder. Werkgevers zoeken gekwalificeerde luchtvaartprofessionals met uitstekende vaardigheden en een all-round begrip van de complexe industrie.

Je leert het nieuwste in de luchtvaarttheorie van academici, experts uit de industrie en vlieginstructeurs, plus praktische praktijkervaring en real-world opdrachten.

Deze opleiding bereidt je voor op een managementrol in de luchtvaartindustrie in Australië of in het buitenland. Je ontwikkelt een gedegen professioneel inzicht in de industrie en de bijbehorende omgeving. Uw vaardigheden op het gebied van organisatie, regelgeving, veiligheid, techniek en bedrijfsvoering maken u flexibel en zeer inzetbaar.

Je carriere

IATA (de International Air Transport Association) voorspelt dat het aantal vliegreizen met passagiers in de komende 20 jaar zal verdubbelen. Routes van, naar en binnen de Azië-Pacific zullen tegen 2035 1,8 miljard extra passagiers per jaar zien - de op een na hoogste wereldwijde groei *. Deze groei zou een doorstromend effect moeten hebben op andere carrières in de luchtvaart, waardoor het een zeer opwindende tijd wordt om een carrière in deze levendige branche te beginnen.

Carrières om te overwegen:

  • Manager luchthavendiensten / operationeel manager: houdt toezicht op de dagelijkse operaties op luchthavens, verantwoordelijk voor het vaststellen en handhaven van hoge normen voor veiligheid, beveiliging en klantenservice.
  • Onderhouds- en veiligheidsspecialist: verantwoordelijk voor programma's en projecten die de gezondheid en veiligheid van vliegtuigen of werkplekken waarborgen, inclusief het implementeren van WHS-strategieën, het trainen van medewerkers en het onderzoeken van incidenten.
  • Luchtverkeersleider: regisseren en monitoren van het luchtverkeer (zowel op de grond als in de lucht), coördineren van vluchtschema's, toezicht houden op stringente veiligheidsprotocollen en vliegtuigcommunicatie.

* IATA Persbericht nr. 59, 18 oktober 2016

Real World Connections

UniSA werkt samen met meer dan 2500 bedrijven over de hele wereld. Deze uitgebreide brancheverbindingen geven ons een echt concurrentievoordeel: onze studenten krijgen praktische vaardigheden en connecties. We benadrukken hands-on, praktische kennis. U zult bijvoorbeeld gloednieuwe luchtvaartmaatschappij-simulatiesoftware gebruiken om een volledig functionerende luchtvaartmaatschappij te ontwerpen die beantwoordt aan reële eisen en beperkingen.

UniSA heeft een sterke focus op luchtvaartonderzoek en we hebben partnerschappen en nieuwe technologieën voor de industrie ontwikkeld.

We organiseren ook regelmatig universiteitsbrede werknemersmeesterlessen en werkgelegenheidsexposities en alumni-evenementen in Australië en het buitenland.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder