Bachelor in het luchtvaartmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Degree overzicht

  • Ontwikkel een wereldwijde carrière in luchtvaartmanagement.
  • Bouw uw kennis op het gebied van luchthaven- en vluchtactiviteiten.
  • Focus op luchtvaartwetgeving, luchtvaartfinanciering, operationeel beheer en veiligheid.
  • Grondige kennis verwerven in de luchtvaartpraktijk, luchtvaartbeheer, luchtvaartveiligheid, menselijke factoren, luchtvaartwetgeving, luchtvaartfinanciering en luchtvaartactiviteiten.
  • Profiteer van nauwe banden met de industrie met cursussen en materialen die rechtstreeks zijn afgestemd op de behoeften van de industrie en de beste praktijken.
  • Verbreed je studie met cursussen in professionele en technische communicatie, methoden voor leiderschaponderzoek.

Momentopname

Met de wereldwijde vraag naar luchtvaartdeskundigen die groeit *, zal UniSA uw kennis op het gebied van luchthaven- en vluchtactiviteiten opbouwen en u voorbereiden op een wereldwijde carrière in luchtvaartbeheer.

Deze opleiding richt zich op luchtvaart- en luchthavenbeheer, luchtvaartfinanciering en marketing, veiligheidsbeheer en luchtvaartwetgeving in Australië en internationaal.

UniSA werkt nauw samen met de industrie, zodat u zult leren van leiders op het gebied van luchtvaart.

Als je interesse hebt om piloot te worden, zie dan de Bachelor of Aviation (Flight).

* Boeing's huidige marktverkenning 2014-2033

Wat je zult leren

Je begint je studie met een inleiding tot luchtvaart, luchtvaartmanagement en veiligheid. Er zijn ook cursussen in professionele en technische communicatie en menselijke factoren. Je hebt zelfs de kans om een semester in onze simulators te vliegen om de pilootkant van de luchtvaart te begrijpen.

Naarmate je studie vordert, onderzoek je luchtvaartwetgeving, financiën, economie en marketing; beheer van luchtvaartactiviteiten; luchthaven, project en strategisch management; en risico- en veiligheidssystemen. Je zult ook leiderschap en communicatie- en onderzoeksmethoden bestuderen.

Je studeert een keuzevak uit een van de keuzevakken van de University of South Australia , en een uit de Bachelor of Aviation (Flight) of andere luchtvaartgerelateerde keuzevakken.

Waarom Bachelor of Aviation (Management)

De luchtvaartindustrie groeit gestaag en wordt steeds geavanceerder. Werkgevers zoeken gekwalificeerde luchtvaartprofessionals met uitstekende vaardigheden en een all-round begrip van de complexe industrie.

Je leert het nieuwste in de luchtvaarttheorie van academici, experts uit de industrie en vlieginstructeurs, plus praktische praktijkervaring en real-world opdrachten.

Deze opleiding bereidt je voor op een managementrol in de luchtvaartindustrie in Australië of in het buitenland. Je ontwikkelt een gedegen professioneel inzicht in de industrie en de bijbehorende omgeving. Uw vaardigheden op het gebied van organisatie, regelgeving, veiligheid, techniek en bedrijfsvoering maken u flexibel en zeer inzetbaar.

Je carriere

In de komende 20 jaar voorspelt IATA (de International Air Transport Association) dat het passagiersvervoer per vliegtuig zal verdubbelen. Routes naar, vanuit en binnen de regio Azië-Stille Oceaan zullen tegen 2035 jaarlijks 1,8 miljard extra passagiers opleveren - de op een na hoogste wereldwijde groeipercentage *. Deze groei zou een doorwerkingseffect moeten hebben op andere carrières op het gebied van de luchtvaart, waardoor het een zeer opwindende tijd wordt om een carrière in deze levendige industrie te lanceren.

Carrières om te overwegen:

  • manager luchthavendiensten / operationeel beheerder: toezicht houden op de dagelijkse operationele luchthavens, verantwoordelijk voor het vaststellen en handhaven van hoge normen op het gebied van veiligheid, beveiliging en klantenservice
  • onderhouds- en veiligheidsspecialist: verantwoordelijk voor programma's en projecten die zorgen voor veiligheid en veiligheid op het werk of op het werk, inclusief het implementeren van WHS-strategieën, het trainen van medewerkers en het onderzoeken van incidenten
  • luchtverkeersleider: leiding geven aan en toezicht houden op luchtverkeer (zowel op de grond als in de lucht), coördineren van vluchtschema's, toezicht houden op strikte veiligheidsprotocollen en vliegtuigcommunicatie

* IATA Persbericht nr. 59, 18 oktober 2016

Real World Connections

UniSA werkt samen met meer dan 2500 bedrijven over de hele wereld. Deze uitgebreide brancheverbindingen geven ons een echt concurrentievoordeel: onze studenten krijgen praktische vaardigheden en connecties. We benadrukken hands-on, praktische kennis. U zult bijvoorbeeld gloednieuwe luchtvaartmaatschappij-simulatiesoftware gebruiken om een volledig functionerende luchtvaartmaatschappij te ontwerpen die beantwoordt aan reële eisen en beperkingen.

UniSA heeft een sterke focus op luchtvaartonderzoek en we hebben partnerschappen en nieuwe technologieën voor de industrie ontwikkeld.

We organiseren ook regelmatig universiteitsbrede werknemersmeesterlessen en werkgelegenheidsexposities en alumni-evenementen in Australië en het buitenland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 student ... Lees meer

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 students, including more than 5,500 international students, it provides a unique educational journey that combines five-star teaching# and real-world experience. *Ranked 9th – 2018 Times Higher Education World University Rankings Rated five stars for Teaching – 2017 QS Stars Ratings Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder