Bachelor in het luchtvaartmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor in Aviation Management is een toegewijde luchtvaartkwalificatie die je verschillende aspecten van de opwindende luchtvaartindustrie zal laten zien. Als je een passie hebt voor de luchtvaart, werk je graag met andere mensen, ben je geïnteresseerd in het werken aan een managementrol in een wereldwijd bedrijf, dan is deze graad iets voor jou.

Je krijgt inzicht in de menselijke factoren in de luchtvaart, strategisch management van luchtvaartmaatschappijen en operationeel management van luchthavens en hebt ook de mogelijkheid om een ​​stagecursus (luchtvaartpracticum) te volgen.

Als je al in de luchtvaart werkzaam bent, biedt de BAvMan-kwalificatie ook een manier om je vaardigheden en kennis te verbeteren om je carrière in de luchtvaart te bevorderen.

Verander je passie in een carrière

Massey University is de enige plek in Nieuw-Zeeland waar je je passie voor luchtvaart kunt omzetten in een universitaire kwalificatie. Wij zijn een internationaal erkende vliegtrainingsfaciliteit, maar we geven u ook een brede kennis van de wereldwijde luchtvaartindustrie.

Onderwerpen zijn luchtvaart menselijke factoren, luchtvaart veiligheidskwesties, strategisch management van luchtvaartmaatschappijen en juridische kwesties in de luchtvaart. Deze onderwerpen zullen het scala aan loopbanen dat voor u openstaat in de luchtvaartindustrie uitbreiden.

Vaardigheden die werkgevers zoeken

Carrières in de luchtvaartindustrie zijn zeer concurrerend. De unieke samenstelling van onze luchtvaartmanagementgraad geeft u een verschilpunt - een diepgaand begrip van de luchtvaartindustrie. Je zult tevoorschijn komen met een internationaal erkende kwalificatie die je de vaardigheden geeft die werkgevers zoeken.

Deze graad is geschikt als u de luchtvaartindustrie wilt betreden, of als u al in de industrie bent maar een tertiaire opleiding wilt behalen om uw carrièrepad te helpen. Let op sommige professionele luchtvaartkwalificaties kunnen in aanmerking komen voor cross-credit in de mate.

De BAvMan-afgestudeerden van Massey zijn te vinden op alle grote luchthavens van Nieuw-Zeeland, evenals in de luchtvaartondersteunende sector, in regelgevende instanties voor de luchtvaart en werken in luchtvaartmaatschappijen overal ter wereld.

Internationaal erkende kwalificatie

Uw kwalificatie is internationaal erkend en geaccrediteerd door de belangrijkste luchtvaartautoriteiten van Nieuw-Zeeland. Massey Business School staat wereldwijd in de top 300.

De bedrijfs- en managementstudies van Massey University staan in de top 200 (door QS (Quacquarelli Symonds) rankings). We staan ook gerangschikt in de top 150 van universiteiten over de hele wereld voor bedrijfskundige programma's door de Global Ranking of Academic Subjects van ShanghaiRanking.

De Aviation Management-programma's van Massey University op masterniveau zijn ook beschikbaar voor internationale studenten via afstandsstudiemodus via onze samenwerking met Singapore Aviation Academy.

getuigenis

Amber Brierly
Bachelor in het luchtvaartmanagementAfgestudeerd in 2014
Franchising en licentieverlening bij Signature Flight Support, Orlando, Florida, Verenigde Staten

"Ik heb ervoor gekozen om bij Massey te studeren vanwege zijn gerenommeerde luchtvaartprogramma; dit is de enige school in het land die luchtvaartmanagement aanbiedt als een bachelordiploma ... "

Ik ben altijd gefascineerd geweest door vliegtuigen en wilde de luchtvaart bestuderen sinds mijn jeugd.

De Bachelor in Aviation Management gaf me een inzicht in de luchtvaartindustrie, inclusief hands-on ervaring binnen de industrie. Ik heb stage gelopen op Auckland International Airport tijdens het werken aan airside-operaties tijdens het doen van een onderzoekspaper over prestatiemeting.

Voor mijn laatste semester studeerde ik aan de Embry-Riddle Aeronautical University in Daytona Beach, Florida. Daarna deed ik een op onderzoek gebaseerde stage bij Embry-Riddle's School of Air Traffic Management.

Ik werk op het gebied van franchising en licentieontwikkeling bij Signature Flight Support, een operator met een vaste basis in Orlando, Florida. Het biedt vliegondersteunende diensten zoals tanken, hangerruimte, grondafhandeling en luchthavenonderhoud op meer dan 100 luchthavens wereldwijd.

Mijn rol is om te helpen bij het uitbreiden van de bedrijfsportfolio van Signature. Dit omvat het Signature Select fixed-base operator-licentieprogramma en het Signature Flight Support Hotel Booking-programma.

Ik werk nu via afstandsonderwijs naar mijn Master of Aviation (Professional Practice) en verwacht in 2018 af te studeren.

Careers

Met een graad heb je toegang tot een breed scala aan carrièremogelijkheden in luchtvaartgerelateerde industrieën. Potentiële werkgevers zijn onder meer:

  • SITA - 's werelds toonaangevende specialist in luchtvervoercommunicatie en informatietechnologie
  • Menzies Aviation - een wereldwijde aanbieder van diensten voor passagiers-, platform- en vrachtafhandeling (in 31 landen met meer dan 19.000 medewerkers!)
  • Airways Nieuw-Zeeland
  • New Zealand Civil Aviation Authority - reguleert de burgerluchtvaart in Nieuw-Zeeland
  • Luchtvaartmaatschappijen en luchthavens

Deze bedrijven zullen geïnteresseerd zijn in uw kennis van luchtvaart en management - een perfecte combinatie in functies zoals vliegveldofficier, terminaldienstmanagers, retail- en terminalbeheer, compliance, onderzoek naar luchtongevallen, klantenservice, verkoop en marketing en nog veel meer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Lees meer

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Lees Minder
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Meer Minder