Bachelor in het onderwijs in het basisonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De missie van de American Samoa Community College Bachelor of Education in Elementary Education is om te voldoen aan de professionele ontwikkelingsbehoeften van pre-service en in-service leraren, zodat ze effectief les kunnen geven in Amerikaans Samoa en binnen de context van de wereldwijde eisen van de twintig -eerste eeuw.

Algemene onderwijsresultaten

  • Analyse en onderzoek: de kandidaat-leraar toont een hoog niveau van bekwaamheid in het onderzoeken en interpreteren van informatie.
  • Diversificatie: De kandidaat-leraar toont een hoog niveau van competentie in het leren van talen en heeft een multiculturele achtergrond.
  • Technologiegeletterdheid: de kandidaat-leraar toont een hoog niveau van bekwaamheid in het toepassen van technologie in leeromgevingen.
Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The American Samoa Community College (ASCC) was established in 1970 to provide post-secondary education opportunities in the Liberal Arts, Teacher Training, Vocational-Technical Education, and General ... Lees meer

The American Samoa Community College (ASCC) was established in 1970 to provide post-secondary education opportunities in the Liberal Arts, Teacher Training, Vocational-Technical Education, and General Education to the residents of American Samoa. ASCC offers Associate of Arts and Associate of Science degrees, as well as Certificate programs in a variety of academic and technical areas. Lees Minder