Bachelor in het sociaal welzijn

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het sociaal welzijn

Southern Cross University

Een uitdagende en lonende carrière die zich actief richt op sociale verandering en welzijn van de gemeenschap, wacht op diegenen wiens vaardigheden in empathie en communicatie hen naar de menselijke dienstensector leiden.

Onze Bachelor of Social Welfare stelt u in staat om uw vaardigheden in maatschappelijk welzijn te ontwikkelen met kinderen en jongeren, in de gezondheids- en invaliditeitssector en met inheemse gemeenschappen. U zult profiteren van de werkervaring op het gebied van stages die werken met individuen, groepen en organisaties - mensen helpen problemen op te lossen en hun vooruitzichten verbeteren.

Afgestudeerden van deze cursus zullen de mogelijkheid hebben om hun overdraagbare vaardigheden te gebruiken voor verschillende loopbaanresultaten in menselijke diensten - van direct werken met mensen thuis of van faciliteiten tot het maken van beleid om de maatschappij te verbeteren.

Carrièremogelijkheden

Als welzijns- en gemeenschapswerkers in verschillende rollen binnen de gemeenschapsdienstensector. Deze omvatten overheids- en niet-overheidsfuncties op gebieden zoals kinderbescherming, gehandicaptenvoorzieningen, huisvestingsdiensten, jeugdwerk, ouderenzorg, alcohol- en drugsrehabilitatie, gemeenschapsbetrokkenheid, geestelijke gezondheidszorg en huiselijk geweld.

Professionele erkenning

De cursus is geaccrediteerd door de Australian Community Workers Association (ACWA). Afgestudeerden komen in aanmerking voor deelname aan ACWA.

Professionele plaatsing

In overeenstemming met de ACWA-vereisten verbinden studenten zich 400 uur onder toezicht on-the-job training. Dit wordt voltooid in twee afzonderlijke organisaties in verschillende vakgebieden, zodat studenten een diversiteit aan ervaring opdoen.

Plaatsingen kunnen betrekking hebben op het werken in verschillende klantgroepen, zoals ouderen, of jonge mensen en gezinnen op individueel, groeps-, organisatie- of gemeenschapsniveau. Studenten kunnen stages volgen in sociale instellingen zoals kinderbescherming, drugs en alcohol, strafrecht, gemeenschapsonderwijs, huisvesting, noodhulp, gezinsinterventies en huiselijk geweld.

Alle studenten moeten een National Police Check en Work with Children Chec k krijgen en de meeste bureaus vereisen dat studenten een rijbewijs hebben.

Grote studiegebieden

Children and Young People biedt studenten een uitgebreide inleiding tot sociale welzijnspraktijken met kinderen en jongeren in verschillende organisatorische settings, inclusief overheids- en niet-overheidsinstellingen. Het laatste onderzoek wordt onderzocht om de manieren te begrijpen waarop kinderen en jongeren worden geconceptualiseerd en geïdentificeerd voor menselijke praktijk.

Gezondheid en Handicap onderzoeken gezondheid en handicap als ze van invloed zijn op mensen en hun kansen op het leven, evenals kwesties voor sociaal welzijnswerkers die onderhandelen over de gezondheids- en gehandicaptenzorgsystemen.

Inheemse Studies helpt studenten bij het ontwikkelen van een dieper begrip van inheemse wereldbeelden en geschiedenis, evenals het identificeren van cultureel juiste manieren om met inheemse gemeenschappen te werken. Studenten krijgen een waardering voor de oorsprong en effecten van trauma tussen generaties en binnen bepaalde gemeenschappen.

Houd er rekening mee dat sommige units in deze cursus uitsluitend online zijn.

Evaluatiemethoden

Beoordelingsmethoden kunnen essays, onderzoeksrapporten, case-analyse, beoordeling van de mogelijkheden voor veldplaatsing en het vastleggen van interviewvaardigheden omvatten.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Let op: studenten die de cursus online volgen, zijn verplicht om een ​​driedaagse residentiële school op de campus bij te wonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Startdatum : Juli 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Juli 2, 2019
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022