De opleidingen van de University College Of Business (Vso) Primary Focus

over het opleiden en voorbereiden van gekwalificeerde deskundigen voor beroepen in de toeristische sector, luchtvaartdiensten en beheer van luchtvaartactiviteiten, alsook in de overheidssector en het bedrijfsleven. Ons overkoepelende doel is dat studenten afstuderen met theoretische kennis die ze al in het echte leven hebben toegepast. Op deze manier kunnen ze slagen in de zeer competitieve omgeving van de huidige arbeidsmarkt.

Vysoká škola obchodní v Praze, ops (VŠO) is sinds 2000 actief als privéschool voor hoger onderwijs (niet-universitair), met een curriculum op basis van economie en vervoer. In die zeventien jaar heeft VŠO een belangrijke positie verworven bij niet-hogescholen in Tsjechië. Er zijn momenteel meer dan 2.500 studenten die hier actief studeren.

Toerisme is het juiste opleidingsprogramma voor u

Het doel van deze bacheloropleiding is om studenten praktisch en theoretisch onderwijs te geven voor het werken in de toeristische sector en ervoor te zorgen dat ze ook goede werkkennis hebben voor het bedrijfsleven. Afgestudeerden kunnen banen vinden in reisbureaus, in hotel- en restaurantmanagement en in de hogere posities van middelgrote en grote bedrijven

Professionele kennis

De belangrijkste onderwerpen van deze branche zijn economie, de techniek van toerismediensten en bedrijfseconomie. Deze onderwerpen betreffen de basis van management, marketing, handelsrecht, psychologie en sociologie. Het studeren van twee vreemde talen is ook niet ongebruikelijk. Studenten kunnen kiezen uit Engels, Duits, Frans, Spaans of Russisch. Studenten krijgen praktische vaardigheden uit onderwerpen die de werking van personeel, financiën, boekhouding en IT omvatten.

Werk na afstuderen

Afgestudeerden op dit gebied zullen werk vinden in de toeristische sector, namelijk in reisbureaus of in hotel / restaurants. De universele oriëntatie van de vakken stelt afgestudeerden ook in staat zich aan te melden voor managementposities in middelgrote en grotere bedrijven.

Studeer periode

  • Studieperiode winterperiode: 24 september tot 21 december 2018
  • Wintertermijn examenperiode: 7 januari tot 15 februari 2019
  • Studieperiode zomerperiode: 18 februari - 17 mei 2019
  • Tentamenperiode zomerperiode: 20 mei tot 21 juni 2019

Belangrijkste feiten

  • Studieduur: normaal 3 jaar
  • Afgestudeerden: ontvangt de Bc. titel [bachelor's degree]
  • Vorm van de studie: voltijdstudie
  • Het collegegeld bedraagt 2 700 EUR per academiejaar 2019/2020

(Vanwege het exclusieve contract voor de Indiase markt met Mr. Mudit Pandey, krijgen studenten uit India 3 990 EUR voor het academische jaar 2019/2020)

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op Maart 9, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
2,700 EUR
per academisch jaar 2019/2020; studenten uit India: 3 990 EUR voor het academisch jaar 2019/2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Einddatum
Juni 30, 2022
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 30, 2022