Lees de Officiële Beschrijving

Over

Het programma geeft een grondig inzicht in de normen en werkwijzen van de hotelbranche. Deze afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om een ​​succesvolle carrière in de internationale horeca-industrie na te streven.

Het algemene programma stelt studenten in staat om de nodige vaardigheden te verwerven om succesvolle managers te zijn.

Door het Hotel Administration-programma te voltooien, zullen de studenten de kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om leiders te worden en loopbanen in de horeca te ontwikkelen. Bovendien zullen studenten onschatbare theoretische kennis ontvangen op een aantal belangrijke managementgebieden, onderzoek en evaluatie, kritisch denken en probleemoplossing, uitmondend in een goed gevormd programma. Studenten worden goed opgeleid in onze professionele en goed uitgeruste keuken, naast onze eigen restaurantopstelling, waardoor ze de ervaring van een echte live omgeving kunnen opdoen. Het programma omvat een vier maanden durende betaalde praktijktraining aan het einde van het derde semester van hun studie. De praktische trainingsperiode die de studenten van deze cursus wordt aangeboden, kan extra inkomsten opleveren voor het collegegeld van hun laatste studiejaar.

Doel

Het programma biedt concrete kennis, praktische vaardigheden en theoretische thema's en concepten die rechtstreeks verband houden met elk aspect van horeca-activiteiten in de planning van voedingsmiddelen en dranken. De cursus biedt een combinatie van theorie en praktijk door een verscheidenheid aan bronnen, zoals moderne computer- en voedselvoorbereidingslaboratoria.

Daarnaast omvat de praktische training in restaurantmanagement elk aspect van gastvrijheid, eten en drinken management, van coffeeshops tot roomservice, eetkamers, banketten, cafetaria's, werknemersvoedingsservices, catering, clubs, shows en meer. De studenten oefenen hun praktijk uit in de restaurant / bar van het college. Het behandelt de soorten en lay-outs van bars, management en services, evenals alle soorten internationale drankjes, cocktails en wijnen.

Bovendien krijgen studenten praktische vaardigheden in de keuken en ontwikkelen ze een begrip van culinaire technieken. Hotelstudenten oefenen hun praktijk in een laboratorium voor voedselbereiding uit en bereiden heerlijke lokale en internationale gerechten in de keuken van het college.

Looptijd

4 jaar, plus een optioneel jaar van de stichting, Bachelor of Arts

Studenten die 4 jaar succesvol hebben gestudeerd en de 240 ECTS-credits hebben behaald, krijgen de einddiploma "Bachelor of Arts in Hotel Administration" van Casa College .

Studenten die de eerste 2 jaar van een vierjarig studieprogramma met succes hebben afgerond en de 120 ECTS-credits hebben behaald, krijgen de "Intermediate Qualification of Diploma in Hotel Administration" van Casa College . Degenen die doorgaan met de BA krijgen niet de bovenstaande kwalificatie.

ECTS

Wat is een ECTS-tegoed?

ECTS-credits vertegenwoordigen de werklast en gedefinieerde eindtermen van een bepaalde cursus of programma. Leerresultaten zijn uitspraken over wat het individu weet, begrijpt en kan doen na voltooiing van een leerproces.

Hoe worden ECTS-credits toegewezen?

Zestig (60) credits zijn het equivalent van een volledig jaar studie of werk. In een standaard academisch jaar, 60 studiepunten opgesplitst in twee componenten met even 30 studiepunten. Credits toegekend aan studenten in een van onze programma's kunnen worden overgedragen van onze instelling om te worden geaccumuleerd in een ander programma aangeboden door onze of een andere instelling. Overschrijving is de sleutel tot succesvolle studiemobiliteit. Onze instellingsfaculteiten en -afdelingen treffen overeenkomsten die de automatische erkenning en overdracht van kredieten garanderen.

Contact detail

Casa College

Mr. Nasir Hussain

Internationaal Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - NICOSIA. CYPRUS

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op July 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum