Bachelor in industriële ingenieurstechnieken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma in het kort

Wil je manager worden van een technisch bedrijf? De Bachelor Technische Bedrijfskunde

Inhoud van het programma

De IEM-bacheloropleiding omvat alle aspecten van het op een coherente manier beheren van een technologiebedrijf. Je zult hands-on ervaring krijgen door echte projecten in bedrijven te doen. Concreet richt het onderwijs zich op het oplossen van problemen op het gebied van productie, logistiek en inkoop, zoals het verlagen van de kosten, het verbeteren van de kwaliteit, het sneller leveren van goederen en het vergroten van de betrouwbaarheid.

Wat te verwachten van ons

Onze studenten zijn getraind om all-round experts in business engineering te worden. Met de kennis en vaardigheden die aan Fontys University zijn opgedaan, zullen studenten waarschijnlijk werk vinden als managers of consultants in grote en middelgrote productiebedrijven, maar onze afgestudeerden kunnen ook worden gevonden in de dienstverlenende sector of bij lokale autoriteiten. Als alternatief is er de mogelijkheid om een ​​master of MBA te doen en sommige studenten kunnen de stap zetten om een ​​eigen bedrijf te starten. Aan het einde van je studie ben je klaar voor business!

Wat verwachten we van jou

Omdat u de technische industrieel ingenieur bent, bent u het eerste aanspreekpunt voor bijna alle vragen over zakelijke en organisatorische wijzigingen. U zult het bedrijf in veel opzichten kunnen helpen om beter te presteren. Kwaliteiten die we van u verwachten, zijn tegelijkertijd een onderzoeker en een ondernemer, maar u moet ook creatief zijn en een teamplayer zijn. Het is geen probleem voor u om het initiatief te nemen en de verantwoordelijkheid op te nemen, en u houdt ervan de ins en outs van bedrijven te onderzoeken. Wil je een praktisch en uitdagend technisch management bachelorprogramma doen? Dan Industrial Engineering

De manier van studeren van Fontys

De lesstijl van Fontys is interactief en studentgericht. Het richt zich op teamwerk, waardoor het gemakkelijk is om andere internationale en Nederlandse studenten te ontmoeten. Studeren in Nederland betekent een open geest ontwikkelen en je internationale oriëntatie vergroten. Een groot deel van alle studieprogramma's is gericht op het schrijven van papers en het werken in groepen om specifieke problemen te analyseren en op te lossen. Je krijgt ook een kans om praktische werkervaring op te doen door stages of experimenten in laboratoria te doen, afhankelijk van het vakgebied. Teamwork: Nederland heeft internationale lof ontvangen voor zijn manier van lesgeven, waarbij studenten samenwerken in teamverband en over zelfstudie en zelfdiscipline. De leraar zal fungeren als een facilitator en gids in het leerproces.

Waarom studeren aan Fontys?

Alle bacheloropleidingen van Fontys Technology and Business (FTB) zijn officieel erkende en op kwaliteit gebaseerde bacheloropleidingen. Door in een van deze programma's te studeren, studeer en studeer je in een van de meest veelbelovende, snelgroeiende hightechregio's van Europa: Brainport Region. Deze regio heeft een unieke omgeving in Nederland en is een broedplaats voor innovatie en de thuisbasis van bedrijven van wereldklasse, universiteiten en onderzoeksinstituten. Ben je gefascineerd door technologie en innovatie of business? Ben je op zoek naar een uitstekende studie- of carrièremogelijkheid in Nederland? Dan moet je Brainport Region in het zuidoosten van Nederland overwegen. Het zou een van de slimste bewegingen kunnen zijn die je maakt!

Hoe te solliciteren

Solliciteer op fontys.edu/ technologyandbusiness kies de opleiding van uw keuze.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Lees Minder
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Meer Minder