Bachelor In Industriële Ingenieurstechnieken

Fontys University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Industriële Ingenieurstechnieken

Fontys University of Applied Sciences

Klaar voor business!

Brainport Regio Eindhoven is een uitstekende omgeving om Industrieel Ingenieur te studeren

Professionele mogelijkheden na het afstuderen:

Dit programma leidt tot de internationale Bachelor of Science (BSc) -graad. Onze studenten worden opgeleid om allround experts in business engineering te worden. Met de kennis en vaardigheden die aan Fontys University zijn opgedaan, zullen studenten waarschijnlijk werk vinden als managers of consultants in grote en middelgrote productiebedrijven, maar onze afgestudeerden kunnen ook gevonden worden in de dienstverlenende sector, of werken voor lokale autoriteiten. Als alternatief is er de mogelijkheid om een ​​master of MBA te doen en sommige studenten kunnen de stap zetten om een ​​eigen bedrijf te starten.

Wat ga je doen in Industrial Engineering

1e studiejaar

In het eerste studiejaar maak je kennis met het brede vakgebied Industrial Engineering

In projecten leer je vragen beantwoorden als: "hoe produceren we efficiënter?", "Hoe organiseren we onze nieuwe fabriek?", "Kunnen we meer verdienen als ons bedrijf gaat uitbesteden?

2e studiejaar

Zelfs al in het tweede jaar werk je aan problemen waarmee echte bedrijven worden geconfronteerd. Samen met je medestudenten, je docent en je docenten ben je bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Je past je theoretische kennis toe in echte bedrijven. Wat willen klanten? Hoe zit het met de kosten? Wat willen de personeelsleden? Welke machines worden gebruikt? Kun je de dingen anders zien, een beter begrip krijgen? Je krijgt inzicht in de werking van een bedrijf, aanpakt problemen en laat kansen zien.

3e jaar van studie

In dit jaar volg je een minor naar keuze en voltooi je een stage in een internationaal georiënteerd bedrijf. Tijdens deze stage wordt van u verwacht dat u een concreet probleem oplost waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd en start u de implementatie van uw eigen oplossing, mogelijk gekoppeld aan een verkorting van de doorlooptijd, verlaging van productiekosten of aanpak van nieuwe marktsegmenten.

4e jaar van studie

In het eerste semester ben je opnieuw betrokken bij een groepsopdracht met als doel een internationaal georiënteerd bedrijf te helpen een van zijn ambities waar te maken, bijvoorbeeld om de logistieke keten of internationale marketing te verbeteren.

In het tweede semester werk je aan je afstudeerproject. Dit is je kans om aan te tonen dat je klaar bent om het bachelordiploma te behalen. Voor afstuderen analyseer en adviseer je een ingewikkeld zakelijk probleem.

Studenten over dit programma

"Ik hou van de diversiteit in culturen in Nederland, het is leuk voor mij om mensen te ontmoeten die uit verschillende delen van de wereld komen."

"Ik koos voor Industrial Engineering

"Op een dag zou ik mijn eigen make-up merk en dierenopvangplaats willen hebben. Vanwege deze plannen, IE

Nela Rozić

Toelatingseisen

Als toekomstige bachelorstudent moet je een diploma hoger secundair onderwijs hebben dat gelijk is aan de Nederlandse normen. Om toegelaten te worden tot de Fontys University of Applied Sciences moeten studenten in aanmerking komen voor hoger onderwijs via een diploma secundair onderwijs / middelbare school met goede resultaten. Dit betekent:

  • Voor Nederlandse studenten: VWO-, HAVO- of MBO-diploma met wiskunde
  • Voor studenten van andere nationaliteiten: diploma hoger secundair onderwijs / GCE of gelijkwaardig, bijv. De Britse GCE A-niveaus of GCSE-graden A, B of C. Vereisten: minstens 6 examenvakken. Minimaal voor de geëxamineerde proefpersonen zijn 4 GCSE-proefpersonen met A *, A-, B- of C- en 2 GCE-vakken op A / S-niveau (geen specifieke klasse vereist). A / S-niveau betekent geavanceerd nevenniveau (voorheen geavanceerd aanvullend niveau). Wiskunde moet worden afgelegd op GCE-niveau EN een deel van de examinandus.
  • Voor studenten met International Baccalaureate, het Franse Baccalaureate of de American High School (topstream of plus 1-jarig college)
  • Stuur voor studenten met andere diploma's van het voortgezet onderwijs / hogeschool ons via Studielink.nl uw documenten voor het beoordelen van diploma's.
  • Voor internationale studenten die hun middelbare school niet in het Engels hebben gevolgd: IELTS 6.0 of TOEFL 550 is vereist.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
48 maanden
Voltijd
Price
Prijs
7,500 EUR
Locations
Nederlanden - Eindhoven
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Eindhoven
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
EER-studenten: € 2.060 Niet-EER-studenten: € 7.500