Bachelor in industriƫle ingenieurstechnieken

Bilkent University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in industriële ingenieurstechnieken

Bilkent University

Het curriculum van het Department of Industrial Engineering integreert instructie in het ontwerp, de werking en het beheer van systemen om informatie, grondstoffen, machines / uitrusting en menselijke en financiële middelen optimaal te organiseren. Onderwijs en onderzoek richten zich op het modelleren en analyseren van productiesystemen en het ontwikkelen van optimalisatietheorieën en -technieken om problemen op te lossen. De afdeling legt ook de nadruk op systeemmodellering en analyse op basis van waarschijnlijkheidstheorie en het ontwerp van computerondersteunde productiebeheersystemen. Het Bachelor of Science-programma is volledig geaccrediteerd door de Accreditation Board of Engineering and Technology (ABET).

Waarom studeren aan Bilkent University

Bilkent University werd opgericht om een ​​omgeving te bieden voor leren en intellectuele groei die de wetenschappen, technologie, menswetenschappen en kunst omvat.

Bilkent biedt een stimulerende leeromgeving en een kleurrijke sociale sfeer. De uitgebreide campus biedt een comfortabele basis voor academische studies en buitenschoolse betrokkenheid terwijl het de voordelen heeft dicht bij een bloeiende metropool te zijn. Studenten kunnen pendelen naar de campus via het gratis shuttle-systeem.

Bilkent University is onlangs gerangschikt als 54ste in de 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Volgens ISI Citation Indexes blijft Bilkent hoog scoren in Turkije in een aantal gepubliceerde artikelen per lid van de faculteit en internationaal hoog genoteerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
14,500 USD
per jaar.
Information
Deadline
Juli 19, 2019
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Juli 19, 2019
Einddatum Mei 31, 2023
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Juli 19, 2019
Einddatum Mei 31, 2023