Bachelor in industriƫle ingenieurstechnieken

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in industriële ingenieurstechnieken

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Industrieel ontwerp is ideaal voor mensen die van technologie houden en met mensen werken. Industrieel ingenieurs besteden vaak net zo veel tijd aan interactie met andere ingenieurs en productgebruikers als aan hun bureau en op hun computer. Een diploma in industriële engineering biedt studenten een belangrijke mogelijkheid voor een flexibele loopbaan op lange termijn.

Vanwege de flexibele aard van de major kan een student industriële engineering een breed scala aan kennis opdoen op veel verschillende gebieden van industriële engineering, inclusief, maar niet beperkt tot, geavanceerde productie, distributie / logistiek, ergonomie / menselijke factoren, modellering / simulatie en duurzaam ontwerp en ontwikkeling. Studenten kunnen voor dit doel vrije en professionele keuzevakken kiezen.

Onze BS in industriële engineering curriculum omvat de belangrijkste concepten van engineering economie en project management, faciliteiten planning, menselijke prestaties, wiskundige en simulatie modellering, productiecontrole, toegepaste statistiek en kwaliteit, en hedendaagse productie productieprocessen die worden toegepast om de uitdagingen van het mondiale milieu en de economie van vandaag.

Vanaf hun derde jaar hebben de studenten de keuze voor een algemene graad in industriële techniek of een specialisatie in een optie. De algemene graad en programma-opties moedigen een teambenadering aan. Studenten kunnen werken met studenten in andere technische disciplines om problemen op te lossen voor klanten buiten RIT Dubai.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Industrial Engineering, een van de snelstgroeiende beroepen ter wereld, integreert mensen, kapitaal, materiaal, apparatuur en informatie op een efficiënte manier om goederen en diensten met een hoge kwaliteit tegen een optimale prijs te produceren en distribueren. Het Industrial Engineering-programma, ontworpen door RIT, omvat de belangrijkste concepten van engineering-economie en projectmanagement, faciliteitenplanning, menselijke prestaties, wiskundige en simulatiemodellering, productiecontrole, toegepaste statistiek en kwaliteit, en hedendaagse productieproductieprocessen die worden toegepast om de uitdagingen aan te pakken die worden gepresenteerd door de mondiale milieu en economie van vandaag.

Naarmate bedrijven managementfilosofieën aannemen van voortdurende productiviteit en kwaliteitsverbetering om te overleven in de steeds meer competitieve wereldmarkt, groeit de behoefte aan industriële ingenieurs. Waarom? Industrieel ingenieurs zijn de enige technische professionals die zijn opgeleid in specialisten op het gebied van productiviteit en kwaliteitsverbetering.

Het is belangrijk hier te vermelden dat, aangezien UAE een internationale logistieke hub wordt en de meeste landen in de regio hun niet-olie industriële bases diversifiëren, de behoefte aan logistiek ingenieur, supply chain-analist, productieplanner, kwaliteitstechnicus, en onderhoudstechnicus zal noodzakelijkerwijs blijven groeien om de industriële ontwikkeling in de Golfregio te ondersteunen en te ondersteunen. Afgestudeerden van Industrial Engineering van RIT Dubai zullen hun technische basis gebruiken als springplank naar carrières in management, consulting, productie, verkoop, gezondheidszorg, recht en onderwijs

leerplan

Cursus

Algemene Degree Optie

De optie Algemeen Graad zou een cursus hebben uit elk van de beschikbare programmaopties. Er zijn drie (3) cursussen nodig voor de algemene opleidingsopties:

  • ISEE-760 - Ontwerp van experimenten
  • MGIS-755 - Strategie en management voor informatietechnologie
  • ISEE-704 - Logistiek management
  • MECE-404 - Robotica

Elke cursus van de optie supply chain management

Supply Chain Management-optie

De optie Supply Chain Management-programma biedt een verder onderzoek in het ontwerp, de planning, uitvoering, controle en bewaking van distributie- en logistieke activiteiten met als doel de kosteneffectieve levering van producten en diensten wereldwijd te waarborgen. De volgende cursussen moeten worden voltooid:

  • MGIS-755 - Strategie en management voor informatietechnologie
  • ISEE-703 - Supply Chain Management
  • ISEE-704 - Logistiek management

Accreditaties

Het programma Industrial Engineering is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs - Hoger Onderwijs (MOE-HEA) en heeft een licentie van de KHDA.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,973 USD
per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2023
Dates
Sept. 2019
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2023