Bachelor in industrieel productontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Industrieel productontwerp

Industrieel productontwerp is een werkterrein dat de transformatie van creatief denken naar seriële productie mogelijk maakt, wat zowel gebruikers als producenten ten goede komt, rekening houdend met de integratie van functie-, vorm-, waarde- en identiteitsconcepten.

De afdeling Industrieel Productontwerp van Bahçeşehir University bevindt zich in Istanbul, de hoofdstad van Turkije van design en een stad in opkomende wereld. Dit programma heeft tot doel de nodige faciliteiten te bieden voor het ontwerpen en verbeteren van sociaal en cultureel gevoelige, esthetisch geschikte, innovatieve, nuttige en veilige producten.

Het ontwerpprogramma voor industriële producten hanteert een interdisciplinaire benadering van het onderwijs door productontwikkeling te combineren met visuele communicatie, technische wetenschappen en bedrijfskunde. De afdeling heeft tot doel studenten te onderwijzen in een breed scala aan fundamentele hulpmiddelen, waaronder onderzoek, ontwerpmethoden, de ontwikkeling van innovatieve meningen, de vorming van prototypen en computermodellen.

De nadruk leggen op design als een landbeleid is van vitaal belang voor Turkije, wiens huidige periode van industrialisatie echte oplossingen vereist om de concurrentieomstandigheden van de geglobaliseerde wereld te weerstaan en om een internationale identiteit te hebben. Ons doel, dat wordt aangenomen vanuit dit kader, is om open te staan voor samenwerking en projecten op nationaal niveau om het ontwerp van industriële producten en het industriebeleid te integreren. Onze andere educatieve verantwoordelijkheden zijn om de hele wereld te gebruiken als een campus door middel van onze internationale samenwerkingsverbanden en om onze campusfaciliteiten te openen voor de hele wereld. Afspraken met "Virginia Polytechnic Institute and State University" en "Domus Academy" tonen onze toewijding aan dit doel.

Cursusstructuur diagram met credits

  • TR-gemarkeerde cursussen worden in het Turks gegeven.
  • EN gemarkeerde cursussen worden in het Engels gegeven.
  • Daar markeerde TR-EN de sectie van cursussen in zowel het Engels als het Turks.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder