Bachelor in informatica en technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leer de concepten en vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de informatietechnologiebehoeften en -uitdagingen van de informatietijdperkwerkplek en de maatschappij als IST- major of minor Information Science and Technology (IST).

IST majors kiezen tussen een wiskunde of een bedrijfsspoor om ofwel een sterke wiskundige basis voor wetenschappelijke toepassingen te verwerven of een basis in het bedrijfsleven voor informatiebeheer.

Informatie wetenschap en technologie Programma-informatie

Het IST bereidt studenten voor op een graduate school of een carrière waarbij ze informatica kunnen toepassen op een steeds veranderend technologieklimaat in het bedrijfsleven en de industrie.

Studenten leren concepten en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, programmeren en implementeren van informatiesystemen om problemen in de echte wereld op te lossen, terwijl ze ook een sterke wiskundige basis verwerven voor wetenschappelijke toepassingen (in het vak Wiskunde) of een basis in het bedrijfsleven voor managementinformatie (in het bedrijfsleven). tracks).

Door zich te concentreren op fundamentele concepten in de informatica, zijn IST-programmastudenten bereid om een belangrijke bijdrage te leveren op hun vakgebied.

Het stageprogramma stelt studenten bloot aan reële situaties waarin ze zelfvertrouwen krijgen en hun kansen op werk vergroten.

Werkgelegenheid Outlook

Studenten in het IST-programma zijn bereid om hun studies voort te zetten in de graduate school, of om het personeel met een loopbaan in te voeren in:

 • Programming
 • Systeemanalyse en ontwerp
 • Informatiemanagement
 • Systeemintegratie

Programma Hoogtepunten

 • Grote of kleine optie
 • Robuust stageprogramma
 • Biedt een brede vaardigheidset die van toepassing is op een groot aantal verschillende gebieden

Geleerde vaardigheden

De belangrijkste informatietechnologieën en elementen van een computergebaseerd informatiesysteem begrijpen en toepassen (computerhardware en -software, database, toepassingssoftware, mens-computerinterface, netwerken, telecommunicatie, internet en andere)

 • Los organisatorische en zakelijke problemen op en bereik strategisch en concurrentievoordeel met behulp van informatietechnologie
 • Het ontwerpen van computer-gebaseerde informatiesystemen door softwareontwikkelingsprocessen, -methoden en -technieken toe te passen
 • Analysetechnieken begrijpen en toepassen voor het bepalen, verkrijgen en documenteren van de vereisten van systeemgebruikers
 • Presenteer en communiceer het werk door rapporten te schrijven en mondelinge presentaties te maken
 • Werk samen, help bij het faciliteren van groepsdoelstelling en besluitvorming en steun de inspanningen van groepsleden
 • Ontwikkel analytische, probleemoplossende en kritisch denkende vaardigheden

Cabrini University ligt in een veilige gemeenschap op een korte treinrit van Philadelphia. We zijn minuten verwijderd van King of Prussia Mall, het grootste winkelcentrum aan de oostkust, en minder dan drie uur van New York City en Washington, DC

De gemiddelde academische en op behoeften gebaseerde beurs is $ 23.000,00. Onze totale geschatte kosten zijn $ 46.000,00. Cabrini wordt gerangschikt als een top kleine universiteit en een beste waarde voor studenten met meer dan 35 academische majors.

Student leraar verhouding 16 tot 1

Gemiddelde klasgrootte 16

92% van de full-time faculteit hebben hun doctoraat of terminale graad.

92% van de afgestudeerden van Cabrini zijn werkzaam in een graduate school of hebben binnen een periode van 10 maanden na hun afstuderen een dienstjaar voltooid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds.

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds. Lees Minder