Bachelor in informatiesystemen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het Information Systems-programma is bedoeld voor diegenen die vloeiend willen zijn in moderne methoden van softwareontwikkeling, netwerktechnologieën van verschillende schaal en managementinformatiesystemen voor verschillende doeleinden.


Programmeer mij doelen

Programmeer me Educatieve doelstellingen zijn brede uitspraken die de loopbaan en professionele prestaties beschrijven die het programma dat ik afgestudeerden bereid is te bereiken.

Binnen drie tot vijf jaar na het behalen van een bachelordiploma in informatiesystemen aan de Kazachs-Britse Technische Universiteit, verwachten we van onze afgestudeerden dat ze alle of de meeste van de volgende mijlpalen behalen in de zin dat ze:

 • Experts op het gebied van informatiesystemen met een uitgebreid begrip van de rol van IS, die effectief kan werken in verschillende industrieën en sectoren en uitdagende IS-omgevingen.
 • Hooggekwalificeerde specialisten en competente, toegewijde en capabele leden en leiders van systeemontwikkeling- en implementatieteams, in staat om professioneel en onafhankelijk te functioneren wanneer zij de conceptuele kennis en vaardigheden toepassen die zij hebben opgedaan tijdens hun stints bij KBTU en later in hun loopbaan in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van informatiesystemen voor zowel particuliere als publieke organisaties.
 • Technologiepioniers die hun conceptuele kennis en technische vaardigheden toepassen op het ontwerp, de ontwikkeling en de levering van ultramoderne IS-suites en misschien zelfs ondernemers worden door met succes startups te lanceren die waarde toevoegen aan de economie en werkgelegenheid bieden kansen voor anderen, waardoor de samenleving als geheel profiteert.
 • Levenslange studenten die zich formeel gaan inschrijven en met succes afstuderen voor meer geavanceerde afgestudeerde en professionele onderwijs- en certificeringsprogramma's die nationaal en / of internationaal erkend zijn in engineering, wetenschap of bedrijfsleven, en die, meer informeel, en zullen wijs genoeg blijven om de hiaten of tekorten in hun eigen kennisbanken in de loop van de tijd te diagnosticeren, analyseren en verhelpen door zelf te achterhalen wat ze uit de omgeving kunnen.


Studentenuitkomsten

Studentenresultaten zijn beperktere uitspraken die beschrijven wat studenten moeten weten en kunnen doen op het moment van afstuderen. Deze hebben betrekking op de vaardigheden, kennis en gedragingen die studenten verwerven in hun toelatingsexamen door middel van het programma .

 • Begrijpen - Begrijpen van de principes van modellen en methoden en hoe deze worden toegepast in het proces van ontwerp, analyse, ontwikkeling en evolutie van informatiesystemen. Begrijpen dat kennis van het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen op een ethisch verantwoorde manier moet worden toegepast voor het welzijn van de samenleving.
 • Vragen stellen: kritisch evalueren van alternatieve aannames, benaderingen, procedures, afwegingen en resultaten met betrekking tot de problemen van de ontwikkeling van informatiesystemen en integratieproblemen.
 • Ontwerpen - Om informatiesystemen en hun componenten te ontwerpen en ontwikkelen, inclusief computerprogramma's, databasesystemen, websites, met veiligheidsoverwegingen in gedachten bij het toepassen van professionele principes en normen.
 • Leiding geven - Teams van projectontwerpers en ontwikkelaars leiden en deelnemen aan de verschillende rollen in een team en begrijpen hoe zij bijdragen aan het volbrengen van de taak.
 • Communiceren - Om schriftelijke en mondelinge communicatie te gebruiken om werk te documenteren en projectresultaten te presenteren en een hoog vaardigheidsniveau in het Engels te hebben.


Hoofd gerechten

 • Introductie in de informatica
 • Programmeertechnologieën
 • Hogere wiskunde I, II
 • Engels I, II
 • Natuurkunde I


Carriere vooruitzichten

Het succes van onze afgestudeerden gedurende verschillende jaren heeft hun hoge kwaliteit en het kwaliteitsonderwijs dat zij bezitten in IT bewezen. Binnen hun professionele portfolio kan men ook kwaliteiten als ruimdenkend perspectief, professionele kennis en praktische vaardigheden, analytisch denken en effectief teamwerk vinden. We hopen oprecht dat onze studenten hetzelfde niveau zullen behouden en verder zullen slagen in het veroveren van de hoogtes van professionaliteit en uitmuntendheid.

Contact details:

Adres: Almaty, Tole Bi St., 59, 332 cab.
Telefoon: 7 (727) 2725615, 2725129
E-mail: study.international@kbtu.kz

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Lees meer

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Lees Minder