Read the Official Description

De Bachelor of Science in Information Systems is een vierjarige bacheloropleiding die gewoonlijk wordt aangeboden aan de School of Business of School of Engineering van een universiteit.

De BSIS- graad is bedoeld voor degenen die informatietechnologieën beheren, met name het ontwikkelingsproces van informatiesystemen.

De studie concentreert zich rond de discipline informatiesystemen met cursussen in systeemanalyse , systeemontwerp , datacommunicatie , databaseontwerp , projectbeheer en cyberbeveiliging .

Collegegeld voor een BSIT programma begint bij $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel gedeeltelijke verdienste beurzen zijn beschikbaar voor goed presterende internationale studenten op basis van IELTS (6,5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examen scores.

Veel computerwetenschappelijke programma's omvatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties en OPT- en CPT- kansen.social media, digitization, facesgeralt / Pixabay

Program taught in:
Engels

See 16 more programs offered by McGovern Education Group »

Last updated November 27, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
24,000 USD
per academisch jaar. Er zijn beurzen voor gedeeltelijke verdiensten beschikbaar voor goed presterende internationale studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019