Bachelor in interieurarchitectuur en -ontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

Op deze graad hebben studenten de mogelijkheid om praktische ontwerpkennis te ontwikkelen in gespecialiseerde studio's, waarbij ze leren van personeel dat zowel professioneel als als onderzoeker actief is. Studenten leren over de disciplines binnen de ontwerpindustrie en bouwtechnologie, terwijl ze hun eigen creatieve, individuele stijl ontwikkelen. Studenten leren over de disciplines binnen de ontwerpindustrie en bouwtechnologie, terwijl ze hun eigen creatieve, individuele stijl ontwikkelen.

Mogelijkheden om praktische werkervaringen op te doen of live werk voor echte klanten te voltooien en bouwontwikkelingen zijn aanwezig tijdens de cursus, waaronder plaatsingen binnen een breed scala aan interieurontwerpen en architecturale praktijken. Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​optioneel stagejaar te volgen tussen twee en drie jaar oud, en kunnen deelnemen aan een studie uitwisselingsprogramma in het buitenland in het tweede jaar. Studenten zijn verantwoordelijk voor alle reis-, verblijf- en algemene kosten van levensonderhoud bij het uitvoeren van een stage- of uitwisselingsprogramma. Er is ook de mogelijkheid om in deze cursus in het buitenland te studeren als onderdeel van een uitwisselingsprogramma. Kosten die kunnen worden gemaakt als onderdeel van een kans voor een stage of studie in het buitenland, worden beschreven op het tabblad Functies.

Een praktische studiocultuur is op zijn plaats aan de University of Lincoln en naast het streven naar een stimulerende en creatieve omgeving, is deze manier van werken bedoeld om studenten voor te bereiden op hun toekomstige carrière in architectuur en design. Het biedt studenten ook de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ze een ruimte ontwikkelen, hun eigen visuele stijl te verkennen en om met andere studenten en medewerkers om te gaan.

Hoe je bestudeert

Drie-dimensionale denken is de focus van het eerste jaar van de opleiding en dit wordt onderzocht via een verscheidenheid aan media. Studenten krijgen de gelegenheid om te leren hoe het ontwerpproces werkt en beginnen met het oefenen van de vaardigheden van planning en modellering. De geschiedenis en theorie van architectuur en ontwerp worden ook onderzocht, waardoor studenten de kans krijgen om hun praktijk te contextualiseren met een gedegen theoretisch begrip van het onderwerp.

In het tweede jaar maken studenten kennis met het concept van sociale relaties en de verantwoordelijkheden waarmee interieurarchitecten worden geconfronteerd.

Van de studenten wordt verwacht dat zij in hun derde jaar een uitgebreid individueel project in een gebied van persoonlijk belang voltooien, waardoor zij de kans krijgen om de vaardigheden te tonen die zij als ontwerper hebben verworven. In deze fase wordt de nadruk gelegd op de beroepspraktijk, om ervoor te zorgen dat studenten klaar zijn om de branche te betreden wanneer ze afstuderen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over feedback op beoordeling heeft tot doel ervoor te zorgen dat academici de cursisten binnen de cursus snel feedback geven - meestal binnen 15 werkdagen na de datum van indiening (tenzij anders vermeld hierboven).

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Adobe Creative Cloud

Studenten krijgen momenteel gratis toegang tot Adobe Creative Cloud en Autodesk-software, evenals Lynda.com voor de duur van hun studie.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent werd geprezen door de QAA in onze recensie van 2012 en is een van de onderwijs- en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Voor aanvragers die niet voldoen aan onze standaard toelatingseisen, kan ons Arts Foundation Year een alternatieve toegang bieden tot onze volledige opleidingen: http://www.lincoln.ac.uk/home/course/AFYAFYUB/

Als u meer informatie wilt over de toelatingseisen of wilt bespreken of de kwalificaties die u momenteel bestudeert acceptabel zijn, neem dan contact op met het Admissions-team op 01522 886097 of e-mail admissions@lincoln.ac.uk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder