Bachelor in interieurontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Bachelor of Interior Design biedt studenten de mogelijkheid om te verbinden, samen te werken, te innoveren en de wereld om hen heen te verbeteren door middel van design. Ontworpen voor creatieve geesten met een passie voor esthetiek en functie, legt het programma de basis voor het creëren van mooie, praktische, gezonde en veilige ruimtes.

De missie van het programma Bachelor of Interior Design is het cultiveren van studentenkennis en het bevorderen van verkennende en kritische vaardigheden door middel van educatieve ervaringen die relevant zijn om effectief te voldoen aan de eisen van hun toekomstige professionele carrière en de verbetering van de samenleving.

Het programma is ontworpen om

  • Leer je om kritische, analytische en technische vaardigheden toe te passen in ontwerpprocessen op hoog niveau.
  • Help je om expertise op te doen in de nieuwste technische en digitale media.
  • Ontwikkel creatieve en collaboratieve probleemoplossende vaardigheden, visuele geletterdheid, cultureel en ecologisch bewustzijn.
  • Vergroot een goed begrip van de zakelijke kant van de ontwerpindustrie en hoe u zichzelf kunt vermarkten.

Professionele accreditatie

  • Geaccrediteerd door de Council for Interior Design Accreditation (CIDA) • Erkend door de Association of Registered Interior Designers of Ontario (ARIDO) en de Interior Designers of Canada (IDC)

117949_2.jpg

NCIDQ-certificering

Door de Bachelor of Interior Design te voltooien, kun je enkele van de aan de opleiding en werkgerelateerde vereisten voldoen om deel te nemen aan je NCIDQ-onderzoek en je aansluiten bij een 30.000-netwerk van beproefde experts in interieurontwerp.

Aangeboden graden

Ontario

Bachelor in het interieurontwerp (online / on-campus)

Looptijd

Duur: slechts 3 jaar ononderbroken inschrijving

Intake: januari, april, juli en oktober

collegegeld:

Binnenlandse studenten

Internationale studenten

Op de campus

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yorkville University is a Canadian university with a national presence. With the aim to inspire and assist students in their personal and professional growth, Yorkville University offers professional, ... Lees meer

Yorkville University is a Canadian university with a national presence. With the aim to inspire and assist students in their personal and professional growth, Yorkville University offers professional, practitioner-oriented programs in a supportive, collaborative and interactive learning community. Lees Minder
Toronto , Vancouver , Fredericton + 2 Meer Minder