Bachelor in interieurontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Welkom bij het Interior Design Program van High Point University . Gehuisvest in de School of Art and Design, wordt gelijke nadruk gelegd op commercieel en residentieel ontwerp, gezien onze jarenlange relatie met High Point Market en nationaal erkende designleiders. Het curriculum benadrukt kritische en creatieve denkvaardigheden, integratie van cursusmodules en kansen voor stages en studie in het buitenland ervaringen.

Toelatingsvoorwaarden (effectief najaar 2018)

High Point University erkent dat veel studenten om verschillende redenen ervoor kiezen om geen kunst / ontwerpcursussen te volgen of geen toegang hebben tot kunst / ontwerpopleidingen op de middelbare school. Daarom heeft het Department of Home Furnishings and Interior Design drie diagnostische cursussen ontwikkeld voor zijn twee professionele programma's die studenten introduceren in de geschiedenis van de stichting en theorie (bijv. Elementen en principes van ontwerp), het ontwerpproces en de mogelijkheid om deze informatie toe te passen in een instapstudio die zich richt op creatieve driedimensionale probleemoplossing. Na het voltooien van deze drie cursussen (INT 1100, 1220, 1280) moeten studenten een portfolio van hun werk indienen voordat ze formeel in beide major worden geaccepteerd. Voorafgaand aan het succesvol afronden van de Portfolio Review, worden studenten die geïnteresseerd zijn in ID en VMD in een voorwaardelijke status geplaatst, zoals aangegeven door de aanduidingen van de registrar van pre-ID en pre-VMD.

Voor Portfolio Review dienen studenten een portfolio in met werk dat bestaat uit geselecteerde projecten uit de eerstejaars cursus. De faculteit beoordeelt de kwaliteit van de werkportfolio samen met het professionele gedrag van de student (aanwezigheid, werkethiek, vermogen om constructieve kritiek te accepteren) en algemene GPA. Het programma heeft geen quotum en kan alle studenten accepteren die voldoen aan de normen van de afdeling. Het is echter onwaarschijnlijk dat studenten Portfolio Review zullen behalen als de aanvrager minder dan een cumulatieve GPA van 2,5 heeft of een cijfer van C- of lager is ontvangen in een van de drie basiscursussen. Een student die niet slaagt voor een van de drie basiscursussen, komt niet in aanmerking voor toelating tot de major. Studenten mogen de cursus opnieuw doen en de volgende lente opnieuw toelating vragen voor valopname; Studenten kunnen echter niet meer dan twee keer van toepassing zijn op het programma.

Na formele toelating tot de major moeten studenten een cijfer van 'C' of hoger behalen in alle vereiste major-specifieke cursussen om door te gaan in het programma. Om af te studeren met een BS in Interior Design of een BS in Visual Merchandising Design, moeten studenten een algemene GPA van 2,0 of hoger hebben volgens de vereisten van de universiteit.

Interieurontwerp is een van de top majors van HPU

 • Studenten hebben exclusieve toegang en langdurige relaties met de High Point International Home Furnishings Market
 • Blootstelling aan alle facetten van ontwerp geeft studenten verkoopbaarheid aan werkgevers en flexibiliteit op de werkplek, waardoor ze perfecte kandidaten zijn voor promoties en zijwaartse bewegingen
 • Studenten hebben de mogelijkheid om af te studeren met een ontwerpcertificaat van Lorenzo de 'Medici Institute in Florence, Italië
 • Studenten hebben toegang tot topontwerpleiders, waardoor ze in contact kunnen komen met professionals in de sector
 • Het curriculum is onderverdeeld in vier delen: het beroep van interieurontwerp, ontwerpcommunicatie, sociale en culturele exploratie en bouwtechnologieën en studio
 • Studenten studeren af ​​met een bachelors of science
 • Het Interior Design Programme heeft CIDA Accreditation en voldoet aan de onderwijsvereisten voor praktiserende ontwerpers die zich aanmelden voor het NCIDQ-examen

Alomvattend resultaat

Als erkenning voor de behoeften van de industrie, de kerncompetenties van HPU en ons regionaal accreditatieorgaan, de Southern Association of Colleges and Schools, heeft de faculteit een enkel, alomvattend resultaat geïdentificeerd.

Afgestudeerden van de Bachelor of Science in Interior Design programma beschikken over de vaardigheden en kennis die nodig is om met succes te voldoen aan de functievereisten voor entry-level posities in Interior Design.

De faculteit heeft 6 programmatische doelen geïdentificeerd die essentieel zijn voor studenten om het bovengenoemde resultaat te bereiken. Ze zullen het vermogen demonstreren om:

 1. Definieer het probleem met betrekking tot het gebied van interieurontwerp.
 2. Doe mee aan pre-designonderzoeken waaruit blijkt dat u relevante informatie kunt verzamelen en analyseren, problemen kunt evalueren en prioriteiten kunt stellen.
 3. Verken en genereer creatieve oplossingen via een systematisch en gecoördineerd ontwerpproces dat functionele en esthetische aspecten combineert.
 4. Rechtvaardigen en verdedigen ontwerpoplossingen als ze betrekking hebben op relevante criteria afgeleid van het probleem / programma of grotere concepten die beste praktijken of innovatie erkennen (bijvoorbeeld, sociaal-economische, duurzaamheid, mondiale problemen).
 5. Overbrengen (schriftelijk, grafisch, mondeling) op een professionele manier zoals passend bij het publiek.
 6. Maak gebruik van levensvaardigheden om de productiviteit, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en collegialiteit te verbeteren (presentatie, leiderschap, tijdsbeheer, betrokkenheid, levenslange leerders, nieuwsgierige geesten).

Ongeëvenaarde toegang tot de High Point meubelmarkt

High Point University ligt in een van de grootste stedelijke gebieden in Noord-Carolina en heeft directe contacten met de gemeenschap en veel bedrijven in de omgeving die stageplaatsen bieden in het interieurontwerp. Studenten hebben ook toegang tot de High Point Furniture Market, de belangrijkste meubel- en designtentoonstelling ter wereld, die twee keer per jaar wordt gehouden tijdens het herfst- en voorjaarssemester. De High Point Furniture Market biedt studenten een unieke kans om contacten te leggen, te werken en te leren, samen met toonaangevende professionals uit de hele wereld.

Wat kan ik doen met een diploma in interieurontwerp?

HPU-alumni met een diploma in interieurontwerp hebben momenteel een loopbaan in:

 • Computerondersteund ontwerp
 • Commercieel interieurontwerp
 • Healthcare Facilities Design
 • Ontwerp voor hospitality en entertainmentfaciliteiten
 • Merchandising Management
 • Residentieel Binnenlands Ontwerp
 • Retail ontwerp
 • Beheer van winkelzaken

Cursus benodigd heden

The School of Art

BS in Interior Design
Belangrijke vereisten

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Lees meer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Lees Minder