Bachelor in internationale betrekkingen en sociaal beleid

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

Dit gezamenlijke programma maakt gebruik van een reeks sociaal-wetenschappelijke disciplines om uitdagende en controversiële nationale en internationale kwesties, zoals mensenrechten, armoede en sociale uitsluiting, te onderzoeken.

Internationale Betrekkingen is de studie van de wisselwerking tussen politieke, economische en culturele krachten tussen naties. Sociaal beleid onderzoekt hoe de beslissingen die bepalend zijn voor de manier waarop we leven, worden gemaakt. Door deze twee interdisciplinaire onderwerpen samen te bestuderen, krijgen studenten de kans om een beter begrip te krijgen van de manier waarop de nationale belangen van een land zijn sociale beleidsagenda voeden.

Het onderwijs is gebaseerd op de onderzoeksexpertise van academisch personeel van de School voor Sociale en Politieke Wetenschappen, die een bijdrage leveren aan nationale beleidsdiscussies en zich bezighouden met onderzoek in verschillende specialismen, waaronder de politiek van welzijn, gender en seksualiteit, het internationale politieke debat. economie, oorlogsmisdaden en genocide, en de politiek van wereldwijde gezondheid.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar van de opleiding introduceert centrale vraagstukken en concepten in internationale betrekkingen, sociaal beleid en sociale wetenschappen. Studenten kunnen leren over sociale problemen en sociaal beleid in het VK en het buitenland, terwijl ze onderzoeks- en IT-vaardigheden ontwikkelen. In het tweede jaar kunnen studenten voortbouwen op deze stichting en kiezen uit een reeks optionele modules die onderwerpen behandelen die van bijzonder belang zijn, zoals inlichtingen en nationale veiligheid, internationale betrekkingen in het Midden-Oosten, oorlogsmisdaden, gemeenschaps- en beleidsvorming, gezinnen en mensenrechten. In het laatste jaar wordt van de student verwacht dat hij een onafhankelijke studie uitvoert op een onderzoeksgebied naar keuze.

Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan excursies naar belangrijke internationale organisaties en politieke instellingen. De afgelopen jaren hebben studenten New York City, Washington DC, Brussel, Den Haag, Straatsburg en Genève bezocht. Studenten zijn verantwoordelijk voor alle reis-, verblijf- of algemene kosten van verblijf in verband met optionele reizen. Meer informatie over deze kosten vindt u op het tabblad Functies.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Deze graad maakt gebruik van verschillende onderwijs- en leermethoden, waaronder lezingen en seminars, groepsprojecten en workshops. In een gemiddelde week wordt van de studenten verwacht dat ze een lezing bijwonen in elk van hun modules, met een vervolgseminar. Seminars zijn meestal informeler, zodat studenten het onderwerp met hun docent in een kleinere groep kunnen bespreken en soms betrekken ze studenten in groepen om presentaties of rapporten voor te bereiden.

Beoordeling gebeurt door een combinatie van permanente evaluatie in de vorm van essays, rapporten, presentaties en beoordelingen en examens. Beoordeling varieert van module tot module, afhankelijk van het onderwerp van studie.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, varieert per module. Het kan cursussen omvatten, zoals een proefschrift of essay, schriftelijke en praktische examens, portfolio-ontwikkeling, groepswerk of presentaties om enkele voorbeelden te noemen.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder