Lees de Officiële Beschrijving

In april 2018, op zijn dertigste verjaardag, heeft het College van Internationale Betrekkingen een gezamenlijk studieprogramma opgezet met de School of International Service, American University (AU). Als eerste joint degree-undergraduate-programma tussen de VS en Japan legt dit programma veel nadruk op het belang van het leren over zowel de westerse als niet-westerse perspectieven van het benaderen van internationale studies in een globale zin. Het zal wereldwijd gerichte leiders cultiveren die een actieve rol op het internationale toneel kunnen spelen.

Programma overzicht:

Gezamenlijke opleidingen zijn samenwerkingsgraden die worden aangeboden door twee verschillende universiteiten met onderwijs- en studentenondersteunende systemen die zijn ontworpen om afgestudeerden te ontwikkelen wiens vaardigheden en kennis veel gevraagd zijn. Dit nieuwe en opwindende programma biedt studenten een kans om zich volledig te verdiepen in de culturen en leeromgevingen van Japan en de VS, RU en AU. Terwijl ze de inhoud van de GS-cursus bij RU en de IR-cursus bij de AU delen, nemen studenten ook cohortlessen samen met AU-thuisstudenten aan zowel RU als AU.

Sleutelwoorden: Amerikaans-Japanse betrekkingen, Global and Comparative Governance, Peace, Global Security, Conflict Resolution, Identity, Race, Gender and Culture, Global IR, Sakura Scholars

  • Toegekende graad: Bachelor of Arts in Global International Relations (gezamenlijk verleend door RU en AU)
  • Duur: 4 jaar fulltime (2 jaar in Kyoto en 2 jaar in Washington DC)
  • Taal Engels
  • Jaarlijkse intake: 25 studenten
  • Inschrijving: april
  • Locatie: Kyoto, Japan en Washington DC, VS.

Toelatingseisen:

Raadpleeg de onderstaande website voor toegangseisen en andere toepassingsinformatie:

href = "http://en.ritsumei.ac.jp/e-ug/apply/download/download.html/#jd_dl

Belangrijkste kenmerken:

- Leerplan

Het programma brengt studenten van de AU en de RU samen, die in de loop van hun studie lessen van beide instellingen zullen volgen. Studenten zullen twee volledige academische jaren doorbrengen in hun thuisinstelling en twee jaar in de gastinstelling. Ze zullen profiteren van de sterke punten van zowel hun thuis- als gastinstelling.

- gezamenlijk ontworpen curriculum

Het College voor Internationale Betrekkingen (RU) wordt erkend als een van de beste instellingen in Japan op het gebied van internationale betrekkingen. The School of International Services, (AU) is een top 10 van internationale scholen in de VS. Studenten aan dit programma zullen studeren in een coherent academisch curriculum in het Engels, wat hen in staat stelt om een ​​joint degree te behalen bij een Japanse en een Amerikaanse instelling.

- Carrièremogelijkheden

De graad biedt de kans om carrièremogelijkheden in de VS en Japan na te streven. RU biedt vele soorten carrièreplanningsevenementen en ondersteuningssystemen voor stages voor zowel Japanse als internationale studenten. Alumni van het College voor Internationale Betrekkingen hebben werk gevonden in een breed scala van bedrijven (handelsbedrijven, productiebedrijven, grote luchtvaartmaatschappijen), instellingen (zoals ambassades, regeringen) enzovoort, maar ook naar hogere academische instituten zoals graduate schools zoals Oxford, LSE, UBC, University of Tokyo en RU zelf. RU en AU zullen in elk land gezamenlijk loopbaanadvies aanbieden aan alle JDP-studenten.

Beurzen:

Internationale studenten (studenten die de status van residentie van "student" hebben tijdens hun studie aan Ritsumeikan University van Ritsumeikan University ) krijgen een korting op de kosten via het RU-collegegeld. Internationale studenten in Engelstalige niet-gegradueerde programma's krijgen doorgaans een reductie van ten minste 20%, met 50% en 100% korting bij de meest uitstaande aanvragers.

Zie hier voor meer informatie over studiebeurzen .

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Ritsumeikan University »

Laatst bijgewerkt op July 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum