Bachelor in internationale studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in internationale studies

Ohio Wesleyans onderscheidende internationale studies major richt zich op ervaring en connecties. Als student heb je veel kansen om echte ervaring op te doen door middel van stages en onderzoeksprojecten in Washington, DC en locaties over de hele wereld. Net zo belangrijk, je hebt dagelijks internationale kansen op de campus - ontmoet internationale beleidsdeskundigen en -geleerden, Skyping met leiders van de NAVO en andere internationale organisaties, interactie met OWU-alumni op het hoogtepunt van federale agentschappen, en woon op een campus met medestudenten van over de hele wereld de wereld.

Inleiding tot het programma

In het programma International Studies zul je onderzoeken hoe landen omgaan in onze steeds kleiner wordende wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in het onderzoeken van problemen in de wereld in het algemeen, of in een bepaalde regio van de wereld, de interdisciplinaire aard van internationale studies geeft u de kans om nauw samen te werken met verschillende professoren en een major te ontwikkelen die uw intellectuele verzadigt belangen.

Programmakenmerken

  • Je wordt aangemoedigd om in het buitenland te studeren en je te steunen in je inspanningen met goedgekeurde off-campusprogramma's op zes continenten, waaronder OWU-programma's in Spanje, Ierland en Tanzania, en door Great Lakes Colleges Association goedgekeurde programma's in China, Europa, India / Nepal , Japan, Rusland en meer.
  • Dankzij de unieke Theory-to-Practice Grants van Ohio Wesleyan kun je strijden om fondsen van de universiteit om onafhankelijk onderzoek over de hele wereld te ondersteunen terwijl je de basis legt voor je toekomst.
  • Je zult genoeg stageplaatsen vinden, waaronder het Wesleyan in Washington-programma, waar je academisch krediet kunt verdienen voor het werken in de hoofdstad van het land, en The Philadelphia Centre, waar je zelfstandig woont en een stage voltooit in een overheid, bedrijf of sociaal service-instelling.

Over de majoor

De cross-disciplinaire aard van OWU International Studies major biedt u een holistisch begrip van mondiale problemen en interacties. En de instelling in een nationale liberale kunstuniversiteit betekent dat je nauw samen kunt werken met een facultaire mentor om een ​​groot en diepgaand onderzoeksproject te ontwikkelen dat past bij jouw interesses en doelen.

In de major kun je algemene internationale studies volgen of je concentreren op een specifieke regio - Europa, Afrika, Azië, Latijns-Amerika of het Midden-Oosten. Het kerncurriculum behandelt mondiale vraagstukken, internationale economie en internationale politiek, en je wordt aangemoedigd om ten minste één vreemde taal te leren en minstens één semester in het buitenland te studeren of stage te lopen. Je sluit je major af met een integrerend senior seminar om alles samen te binden.

Internationale studies Major

Studenten die zich voorbereiden op een loopbaan in verband met internationale studies en voor graduate studie in internationale betrekkingen programma's of die willen internationale studies na te streven als een veld binnen de vrije kunsten traditie kunnen een internationale studies major. De major bestaat uit ten minste 12 eenheden, inclusief een kerncurriculum en een concentratie in algemene studies of gebiedsstudies. Een integrerend Senior Seminar is vereist als onderdeel van het kerncurriculum. Daarnaast is enige vaardigheid in een vreemde taal vereist, evenals twee cognate / humanities keuzevakken. Zie het boekje met internationale studieprogramma's voor een gedetailleerde beschrijving van de major.

Elke student internationale studies wordt dringend verzocht om een ​​semester door te brengen aan een goedgekeurd studieprogramma in het buitenland of een goedgekeurd internationaal stageprogramma. Geen enkele cursus in het hoofdprogramma mag worden opgenomen met credit / geen toegang. Een gerichte lezing of een onafhankelijke studieloopbaan kan worden vervangen door een keuzevak. Studenten worden aangemoedigd om een ​​dergelijke studie te ondernemen, vooral wanneer het een interdisciplinair karakter heeft.

Een International Studies Committee samengesteld uit vier faculteitsleden, elk geselecteerd door de departementen economie, geschiedenis, politiek en overheid, en moderne vreemde talen, moet het exacte programma van de student en de daaropvolgende wijzigingen goedkeuren. Huidige commissieleden zijn voorzitter Sean Kay (politiek en regering); Goran Skosples (Economics); Jeremy Baskes (geschiedenis); en Thomas Wolber (moderne vreemde talen).

leerdoelen

Specifieke beoogde studentendoelen zijn:

  • kennis in de disciplinaire categorieën van het veld in brede of regionale / vergelijkende en in verwante taal en verwante cursussen;
  • vaardigheden in kritisch denken en kwalitatieve en kwantitatieve analyse, en in schriftelijke en mondelinge communicatie;
  • waarde kennis in een mondiale context
  • het vermogen om voort te bouwen op bestaande kennis en interdisciplinair denken te synthetiseren via deksteen
  • interculturele vaardigheden die worden behaald via studie in het buitenland, reiscursussen, theorie-in-praktijkbeurzen naast deelname aan lezingenreeksen op de campus, Global Studies Institute, internationale woonervaringen op de campus en deelname aan studentenclubs (bijv. Model United Nations) ), en nationale en internationale stagemogelijkheden.

Core Curriculum

Het kerncurriculum bestaat uit vier units: PG 112 Global Issues of PG 113 Comparative Political Issues; PG 360 - Internationale politiek of PG 344 Vergelijkende politieke onderwerpen: democratisering; PG 499B Senior Seminar in internationale betrekkingen; en ECON 370 - Economic Systems of ECON 372 - International Economics.

concentraties

Concentraties worden aangeboden in algemene internationale studies of in specifieke delen van de wereld (Europa, Afrika, Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten). De laatste concentraties betreffen soms één land.

Belangrijke vereisten

Er zijn drie eenheden gespecificeerd: PG 362; ECON 353 OF GEOG 345 OF PG 364; en ofwel HIST 380 of PG 361. Drie electieve eenheden gekozen uit PG 346, PG 361, PG 371; HIST 352, HIST 380 en mogelijk HIST 377 of HIST 378; ECON 366, ECON 354 / HIST 354, ECON 376; BUS 376; GEOG 345 (indien niet als een gespecificeerde eenheid genomen), GEOG 245; GEOL 270; HIST 360; SOAN 367; WGS 300 4. Twee verwante eenheden worden gekozen uit de geesteswetenschappen, waaronder de kunst, Engels, humaniora-klassiekers, moderne vreemde talen, muziek, filosofie, religie en theater

Gebiedsstudies

Gebiedsconcentraties

Er zijn drie eenheden gespecificeerd: ECON 353, SOAN 360 en PG 349 (Azië) of PG 344 (Afrika) of PG 348 (Latijns-Amerika) of PG 344 (Midden-Oosten). Drie keuzevakken worden gekozen om zich te concentreren op het specifieke gebied van de afdelingen economie, geschiedenis, politiek en overheid, en sociologie / antropologie. Twee verwante eenheden worden gekozen uit de geesteswetenschappen, waaronder de kunst, zwarte wereldstudies, vergelijkende literatuur, moderne vreemde talen, muziek en religieafdelingen.

Europese ruimte

Er zijn drie eenheden gespecificeerd: PG 346, HIST 352 en ECON 357 of ECON 354 / HIST 354. Drie keuzevakken zijn gekozen om zich te concentreren op het specifieke land of gebied vanuit de economie, aardrijkskunde, geschiedenis of politiek en overheidsafdelingen. Twee verwante eenheden worden gekozen uit de geesteswetenschappen, waaronder de kunst, Engels, vergelijkende literatuur, moderne vreemde talen, muziek, filosofie, religie en theater- en dansafdelingen.

Taal

Twee eenheden boven het niveau van 111 zijn vereist en kunnen worden gehaald uit het aanbod van de moderne afdeling vreemde talen en programma's voor studie in het buitenland, of een combinatie van het bovenstaande, zoals door de student geregeld. Aanbod in Ohio Wesleyan in talen zoals Italiaans en Russisch is beperkt, dus deze talen kunnen alleen worden gebruikt om aan deze vereiste te voldoen als de student de taalstudie in het buitenland of aan een andere universiteit voltooit. Vrijstelling als de student internationaal is en vloeiend in een andere taal spreekt als de student geen concentratie heeft.

Denk groot

We benadrukken intellectuele nieuwsgierigheid, creativiteit, initiatief en synthese. OWU biedt vele onderzoeksmogelijkheden voor u om een ​​bestaand probleem of proces te verkennen - of misschien om een ​​geheel nieuwe weg van verkenning te ontwikkelen. U kunt samenwerken met een facultaire mentor en subsidie ​​aanvragen.

Je kunt je onderzoek presenteren op het studentensymposium in de lente en op andere conferenties.

Ga wereldwijd

OWU biedt een breed scala aan manieren om naar een ver land te reizen en jezelf onder te dompelen in een andere cultuur.

Vanaf je eerste jaar op de campus kun je de campus verlaten met Travel-Learning Courses, een belangrijk onderdeel van The OWU Connection. Je kunt ook een semester doorbrengen aan een buitenlandse universiteit of een aanvraag indienen voor OWU-beurzen voor kortere onderzoeksprojecten over de hele wereld.

Krijg echt

Elke OWU-student heeft verschillende mogelijkheden om lesgeven in de klas te verbinden met praktijkervaring. Je kunt een stage lopen of samenwerken met een professor om een ​​uniek project te maken - en OWU-financiering krijgen om het uit te voeren.

Veel International Studies-majors maken gebruik van het Wesleyan-programma van OWU in Washington, waar je een semester werkt in een omgeving die aansluit bij je doelen.

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

Ohio Wesleyan University is a community of people who have an insatiable appetite for life and learning. We are passionate and eager to make connections with the world around us and the world within. ... Lees meer

Ohio Wesleyan University is a community of people who have an insatiable appetite for life and learning. We are passionate and eager to make connections with the world around us and the world within. Why? Because connecting disparate ideas, perspectives, and experiences fuels innovation and discovery. Our 200-acre campus offers endless opportunities to explore. Pursue them all. Dream up new ideas. Seize mind-blowing and future-shaping opportunities. Fully experience the richness and connectedness of a liberal arts education. Lees Minder