Bachelor in lichamelijke opvoeding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gelooft u dat opleiding en lichamelijke activiteit belangrijk zijn? Verander uw passie voor wellness en uw verlangen om les te geven in een carrière via CMU's hoofdvak lichamelijke opvoeding. Dit programma combineert gezondheidswetenschappen en praktische onderwijsvaardigheden om u de professionele ervaring te bieden die nodig is voor succes. Je zult niet alleen een verschil maken in het leven van degenen die je opvoedt, maar je zult tegelijkertijd voldoening en voldoening ervaren.


Over dit programma/>

De major lichamelijke opvoeding bereidt je voor om een ​​leider te zijn in het onderwijs terwijl je een gezonde, actieve levensstijl bevordert. Door middel van lessen die zich richten op fysieke en cognitieve concepten, zul je vaardigheden verwerven die scholen door de klas en praktische leerervaringen zoeken.

Als CMU Lichamelijke Opvoeding-majoor heb je mogelijkheden om:

 • lessen volgen zoals Teaching Team Sports, Nutrition and Athletic Performance, Methods and Techniques for Tests and Measurements in Physical Education, en Physiology of Exercise
 • kennis en vaardigheid verwerven bij het ontwikkelen van lesplannen, en lichamelijke opvoeding en gezondheidsstrategieën
 • doe mee aan hands-on leren tijdens projecten, labs, atletiekevenementen en praktische ervaringen op andere locaties
 • bouw een vaardighedenpakket dat je voorbereidt op een succesvolle carrière in lichamelijke opvoeding, maar ook op andere gebieden van atletiek, zoals coaching en atletiek administratie
 • de voorbereiding ontvangen die nodig is om een ​​gevorderd diploma te behalen


Graden beschikbaar/>

 • Bachelor of Science in het onderwijs - Lichamelijke opvoeding
 • Associate of Arts in Education - Lichamelijke Opvoeding - CLAS, CGES


Andere CMU-opleidingsgraden/>

 • Kinder ontwikkeling
 • Vroegschoolse educatie
 • Educatieve studies
 • Basisonderwijs
 • Middle School Education
 • Voortgezet onderwijs
 • Speciaal onderwijs
 • Master in het onderwijs


Toelatingseisen/>

De toelating tot CMU is selectief. Ons toelatingspersoneel beoordeelt en evalueert elke aanvraag op individuele basis zorgvuldig. Bekijk alle vereisten voordat u toelating aanvraagt.

Nadat ze zijn toegelaten tot CMU, moeten studenten die een opleiding in het onderwijs willen volgen, voldoen aan de aanvullende vereisten voor volledige acceptatie in het programma.

Of je nu een student bent van het College of Liberal Arts and Sciences (CLAS) of een student van het College of Graduate and Extended Studies (CGES), CMU daagt je uit en biedt mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen die tijdens je professionele reis vruchten afwerpen.

We zouden graag zien dat u zich bij ons aansluit en een opleiding ervaart die u meer geeft. Er zijn slechts een paar vereisten waaraan u moet denken bij het toelatingsproces.


College of Liberal Arts/>

Inkomende eerstejaars

Om toegang te krijgen tot de Central Methodist University , wordt van de aanvragers verwacht dat zij een voorbereidend programma van de universiteit hebben afgerond met ten minste een cumulatief Grade Point Average op een schaal van 4,0 of 2250 GED en een 21 of hoger hebben op de ACT of 1500 of hoger op de SAT-onderzoek. Aanvragers worden geadviseerd om een ​​voorbereidend programma van het college af te ronden, dat zou omvatten:

 • Vier jaar Engels
 • Drie jaar wiskunde
 • Drie jaar wetenschap
 • Drie jaar sociale studies
 • Een jaar lang een vreemde taal

Studenten die onder de minimumnormen vallen, kunnen op voorlopige basis worden toegelaten en zullen afzonderlijk worden behandeld. Deze overweging wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie en de Academische normen en toelatingscommissie. Studenten die zijn toegelaten onder voorlopige toelating moeten voldoen aan alle voorwaarden en vereisten die schriftelijk zijn vastgelegd door Central Methodist University

Thuisonderwijs Studenten

Thuisonderwijs studenten moeten een geldig homeschool transcript indienen, hebben een 2,5-puntengemiddelde en een 21 ACT of hoger of een 1500 of hoger op de SAT.

Studenten overbrengen

Overdrachtskandidaten moeten een 2,0 of hoger GPA hebben voor alle eerdere getracht colleges en in aanmerking komen om terug te keren naar het laatst bijgewoonde college. Degenen die niet aan deze criteria voldoen, moeten een beroepschrift indienen bij de Academische normen en toelatingscommissie, die zal bepalen of de student zal worden toegelaten.

Alle transferaanvragers moeten officiële transcripties van hun middelbare schooldossier indienen, met duidelijke vermelding van GPA en klassenrang. Overplaatsingsaanvragers moeten ook officiële afschriften van alle aanwezige hogescholen en universiteiten indienen. Deze transcripties maken deel uit van het permanente college van de student.


ONDERWIJS/>

College of Liberal Arts

 • Jaarlijkse collegegeld (12-18 uur per semester) $ 23.000


LOCATIES/>

Dit programma wordt aangeboden op de volgende locaties:

RESIDENTIËLE CAMPUS

 • Fayette, MO
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ ... Lees meer

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ll find your voice. You’ll achieve your very best – as a scholar, as a leader, as a difference-maker in the world. Lees Minder
Fayette , VS Online + 1 Meer Minder