Bachelor in managementinformatiesysteem

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De major Management Information Systems heeft tot doel studenten voor te bereiden op posities van leiderschap en verantwoordelijkheid in hedendaagse organisaties.

De major biedt studenten hoogwaardige academische, technische en professionele kennis om een carrière in informatiesystemen na te streven. Het bereidt studenten voor met technische en analytische vaardigheden en competenties in informatiesystemen. De student combineert ethische vraagstukken bij zakelijke besluitvorming. Doe bovendien onderzoek dat bijdraagt aan het beroep van informatiesystemen. Evenals om effectieve interactie met het bedrijfsleven te bevorderen. Een major in MIS biedt de student de mogelijkheid om minoren te selecteren in elke bedrijfsdiscipline die wordt aangeboden door het College of Business and Economics.

Dit programma streeft ernaar dat Qatar de doelen van de visie voor 2030 bereikt. Het programma is beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Toelating

Toelatingsvoorwaarden variëren op basis van het type aanvraag (nieuwe, overplaatsende, bezoekende of niet-afgestudeerde aanvragers). Neem contact met ons op voor meer informatie over toelatingseisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Lees meer

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Lees Minder