Bachelor in marketing

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor in marketing

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Een marketing major biedt studenten een goed inzicht in bedrijfsactiviteiten onder de marketing paraplu-van de identificatie en selectie van doelmarkten tot de ontwikkeling, prijszetting, plaatsing en promotie van goederen en diensten, en het beheer van relaties tussen zakelijke partners en hun klanten. .

Marketing bestaat uit veel verschillende studiegebieden. Bij RIT Dubai bestuderen marketing majors relaties tussen bedrijven en consumenten vanuit verschillende invalshoeken, waaronder reclame, internetmarketing, zoekmachineanalyses, professionele verkoop, internationale marketing en kopersgedrag. Het is een opwindend, dynamisch veld dat een grote impact heeft op het succes van een bedrijf. RIT-afgestudeerden kunnen het gedrag van consumenten begrijpen, prijzen berekenen op basis van zowel kosten als winstbenaderingen, de marketingstrategie van een bedrijf analyseren om geschikte en ongepaste marketingalternatieven te herkennen en beschikken over goede communicatievaardigheden die hen ten goede zullen komen op de werkplek.

In de marketing major leren studenten theorie en krijgen ze praktijkervaring door tactisch mogelijk te maken met strategische marketingplannen. Via projecten leren ze om zelfstandig en in teams te werken om organisatiedoelstellingen te bereiken. Marketing majors ontwikkelen leiderschaps- en communicatievaardigheden door middel van klassikale ervaringen en hun werk aan echte en gesimuleerde zakelijke uitdagingen. Studenten verwerven vaardigheid in het analyseren en begrijpen van kopers, het ontwikkelen en leveren van professionele verkooppresentaties en het ontwerpen en uitvoeren van marketingonderzoeksprojecten.

Over marketing

Marketing is alles wat een bedrijf kan doen om zijn product of dienst in handen van potentiële klanten te brengen. Hoe moet een bedrijf communiceren met klanten? Zijn er betere manieren om klanten aan te trekken, te enthousiasmeren en te entertainen? Preciezer gezegd, de cruciale rol van de marketeer is om zijn bedrijf te verbinden met klanten.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Een carrière in marketing kan een student in verschillende richtingen brengen. Studenten merken dat er veel marketingmogelijkheden zijn, allemaal gericht op het creëren van waarde voor doelmarkten en vervolgens die waarde communiceren naar de klanten. Carrières in marketing kunnen bestaan ​​uit productmanager, merkmanager, reclame- en communicatiemanager of marktonderzoeksanalist.

leerplan

Cursus

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijdse betaalde werkervaring op het studiegebied van de student. Studenten moeten 16 weken coöperatief onderwijs afronden. Veel studenten studeren in het buitenland om hun kennis van een vreemde taal te sterken en ervaring op te doen die in een andere cultuur leeft.

Accreditaties

Het programma Bachelor of Science in Marketing is geaccrediteerd door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE en is in licentie van de KHDA. Het programma is ook geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,973 USD
per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2022
Dates
Sept. 2019
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2022