Bachelor in materiaalkunde en ingenieurswetenschappen

Liaoning University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in materiaalkunde en ingenieurswetenschappen

Liaoning University of Technology

Deze major is gericht op het cultiveren van gevorderde talenten van engineeringtechnologie en management om de basiskennis van materiaalwetenschap en engineering te verwerven, zodat studenten kunnen deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkeling, proces- en apparatuurontwerp, productie en werking en management op het gebied van metaalachtig materiaal en anorganisch niet-metaalachtig materiaal.

Studenten kunnen zich bezighouden met ontwerp, onderzoek, productie, kwaliteitscontrole en -analyse, onderzoek en ontwikkeling van nieuw materiaal en nieuw ambacht en productiebeheer van metallisch materiaal en anorganisch niet-metaalachtig materiaal in instellingen voor wetenschappelijk onderzoek, ontwerpinstituut en groot en middelgroot ondernemingen na het afstuderen.

Studenten in deze major bestuderen voornamelijk de basistheorieën en het productieproces van metaalachtig materiaal en anorganisch niet-metaalachtig materiaal; beheersing van de relatie tussen weefsels, structuur, prestaties en verwerkingstechnologie en het verwerven van het vermogen van materiaalontwerp, modificatie, test en het vermogen om nieuwe producten, nieuwe technieken en nieuwe apparatuur te ontwikkelen.

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. Een solide fundament hebben van natuurwetenschap en een goede basis en kwaliteit van humanistische en sociale wetenschappen;
 2. Systematische beheersing van de basistheorieën van materiaalkunde en -kunde, materiaalvoorbereidingsprincipe en technologie, materiaalstructuur en materiële en materiële test- en controlemethode;
 3. Naar de professionele kennis van materiaalvorming en -verwerking en technologisch economisch management;
 4. De basiskennis en -vaardigheden bezitten van machines, elektrische en elektronische technologie en computerapplicatie vereist in deze major.
 5. Vertrouwd zijn met de professionele technieken van bepaalde richtingen in dit vakgebied en de voorhoede en ontwikkeling van dit onderwerp kennen;
 6. Om een ​​sterk vermogen tot zelfstudie, een sterk gevoel voor innovatie en een hoge integrale kwaliteit te hebben.

Hoofdgerecht:

Fysische chemie, descriptieve meetkunde en engineeringgrafieken, mechanisch basisontwerp, technische mechanica, CAD / CAM-stichting, materiaalwetenschappenstichting, materiaaltechniekstichting, ijzer- en staalmaterialen, solid-state faseoverdracht, materiaaltechnologie, mechanische eigenschappen van materialen, fysieke eigenschappen van materialen, testmethode van materialen, materiaalvoorbereidingen, non-ferrometaalmaterialen, enz.

Applicatie vereiste

 1. HSK 4 niveau
 2. Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,000 CNY
- per jaar
Locations
China - Jinzhou, Liaoning
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Jinzhou, Liaoning
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan