Lees de Officiële Beschrijving

Deze major is om toegepaste talenten van engineeringtechnologie te cultiveren met all-round ontwikkeling van moraliteit, intelligentie en lichaamsbouw die het vermogen hebben om te ontwikkelen, onderzoek en technologisch management van mechanische en elektrische producten door middel van professionele kennis, en hebben ook een sterk toepassingsvermogen. en ontwikkeling van technische software. Studenten kunnen zich bezighouden met werk van mechanisch ontwerp en de fabricage, toepassing en ontwikkeling van engineering-software en technologisch economisch management in de verwerking en productie onderneming, nationale instellingen en wetenschappelijke onderzoek hogescholen en universiteiten na het afstuderen.

Begrijpen van basistheorieën van modern mechanisch ontwerp en fabricage, basisvaardigheden van mechanische en elektrische ontwikkeling, methoden van modern ontwerp en gerelateerde automatiseringstechnologie. Het ontwikkelen, onderzoeken en technologisch beheer van mechanische en elektrische producten uitvoeren met behulp van basistheorieën, computertoepassingen en professionele kennis

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. Een solide fundament hebben van natuurwetenschappen, humanistische wetenschappen, artistieke wetenschappen en sociale wetenschappen en het vermogen om accuraat gebruik te maken van moedertaal en letterlijke expressie.
 2. 2. Om systematisch de basistheorieën en kennis van deze major te beheersen en om het vermogen te hebben om te tekenen, ontwerpen, berekenen, experimenteren, testen, documentontsluiting en basisverwerking, enz. Gerelateerd aan deze belangrijke en goede toepassing van computer- en vreemde taal.
 3. 3.To kennen de wetenschappelijke voorsprong en de ontwikkelingstrend van deze majoor.
 4. 4. Om een ​​elementair vermogen van wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en organisatorisch management te hebben.
 5. 5. Om sterk vermogen van zelfstudie, een sterk gevoel voor innovatie en hoge integrale kwaliteit te hebben.

Hoofdgerecht:

Beschrijvende geometrie en mechanische grafieken, theoretische mechanica, materiaalmechanica, mechanisch principe, mechanisch ontwerp, hydraulische en pneumatische transmissie, fundament van mechanische vervaardiging, mechanisch ontwerp, mechanisch systeemontwerp, fundament en toepassing van eindig element, elektrotechniek, elektronische technologie, Oprichting van Mechanical Control Engineering, Testtechniek van Werktuigbouwkunde, PLC Besturingstechniek, etc.

Applicatie vereiste

 1. HSK 4 niveau
 2. Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
15,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum