Bachelor in milieubeheer en technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

HCMUT - Het trainingsprogramma van Bach Khoa University is bijgewerkt om te voldoen aan de behoeften van de samenleving met hooggekwalificeerd personeel op het gebied van milieubeheer. Studenten in de van milieubeheer en technologie programma's aan de HCMUT- Bach Khoa University zijn uitgerust met kennisbasis van milieu- en natuurlijke hulpbronnen management, remote sensing en GIS-toepassingen in het beheer van natuurlijke hulpbronnen; kennis van behandelingstechnologie voor watervoorziening, afvalwater, afvalgas en vast afval.

Untitled-design.png

Milieubeheer en technologieprogramma's leren studenten om managementbeslissingen te koppelen aan lokale, regionale en wereldwijde duurzaamheidsinitiatieven

Studenten zullen ook leren om managementbeslissingen te koppelen aan lokale, regionale en mondiale duurzaamheidsinitiatieven en zijn uitgerust om duidelijke alternatieven te ontwikkelen voor professionele organisaties om een ​​duurzame toekomst te verzekeren, zowel op economisch als op milieugebied.

Zachte vaardigheden zoals teamwork, communicatie, identificatie

Carrière kans

Milieubeheer en technologie ingenieurs kunnen voldoen aan de rekruteringsbehoeften en werken bij het nationale en lokale staatsbureau op het gebied van milieu, projectenbeheer, productiebedrijven, industriële gebieden, niet-gouvernementele organisaties, nationale en buitenlandse milieuadviesbureaus en -centra, onderzoeksinstituten en universiteiten gespecialiseerd in milieumanagement.

  • Staatsmanagementkantoren werven vaak ingenieurs van milieubeheer en Technology Science afgestudeerd aan de HCMUT- Bach Khoa University , zoals het provinciale ministerie en het ministerie van milieu en natuurlijke hulpbronnen; Provinciale Conservation Department; Environmental Monitoring Center van de provincie; Ministerie en Department of Science and Technology; Ministerie en ministerie van Landbouw en plattelandsontwikkeling; District-gebaseerd Departement voor Milieu- en Natuurlijke Hulpbronnen Management, etc.
  • Raad van bestuur van nationale, provinciale, gemeentelijke, lokale projecten zoals milieuhygiënische en drainagebekkenverbetering, renovatie van rivierbekkenwater in kwaliteit, provinciaal beheer van vast afval, industriezone en EPZ-beheer, enz.
  • Bedrijven werven vaak ingenieurs van milieumanagement en technologie afgestudeerd aan de HCMUT- Bach Khoa University , waaronder: SEEN, Energy Development Centre (EDEC), Nike Vietnam, Clover Technologies Group en het milieuadviesbureau met adviesfuncties bij het opstellen van een haalbaarheidsrapport voor projecten met betrekking tot het milieu, natuurlijke hulpbronnen, rapport voor milieueffectbeoordeling en voor lokale / nationale / regionale ontwikkelingsplanning, enz.
  • Niet-gouvernementele organisaties (NGO's) werven vaak ingenieurs van milieubeheer en technologie, afgestudeerd aan de HCMUT- Bach Khoa University , waaronder: IUCN Vietnam, CARE Vietnam en buitenlandse NGO's zoals WWF, Save the Children, ENDA, sociale organisaties zoals Water en Milieubehoud Unions, Environmental Conservation Association, etc.

Gelegenheid om over te dragen aan onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: Studenten studeren 4 jaar aan de HCMUT- Bach Khoa University en behalen de Bachelor in het milieubeheer
  • Optie 2: Na het behalen van het 02-jarig bestaan ​​aan de HCMUT- Bach Khoa University , kunnen studenten met een financiële en academische geschiktheid in de latere 02 jaar overstappen naar de Griffith University (Australië) om hun studie voor een bachelordiploma af te ronden. Het officiële bachelordiploma wordt uitgereikt door de University of Adelaide (Australië). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% totale vergoeding (collegegeld en woonkosten) kan besparen in vergelijking met 4 jaar lang studeren in Australië om een ​​Bachelor Degree te behalen aan de Griffith University (Australië).

Curriculum Structuur

  • Taal van de studie: Engels
  • Trainingsduur: 04 jaar bij HCMUT- Bach Khoa University
  • Campus: campus HCMUT- Bach Khoa University

Lijst met cursussen

Numerieke methodes

Neem contact op of bezoek de HCMUT- Bach Khoa University website voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a maste ... Lees meer

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a master's degree program in business administration. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad