Bachelor in milieuwetenschappen en duurzaamheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Milieukunde

Deze interdisciplinaire wetenschappelijke graad bereidt je voor als onderdeel van een vrije kunstentraditie om de verbanden tussen mensen en hun effecten op het milieu van de aarde te begrijpen.

Drake Environmental Science-studenten zijn geworteld in de natuurwetenschappelijke disciplines, terwijl ze ook het vermogen verwerven om informatie over disciplines heen te synthetiseren. Studenten ontwikkelen technische en kwantitatieve vaardigheden, waaronder laboratorium- en veldmethoden, statistische analyse en de implementatie van geografische informatiesystemen (GIS). Cursussen in de sociale wetenschappen zoals economie, politiek, beleid en ethiek vormen een belangrijke link naar het menselijke element dat verband houdt met milieukwesties. Als afgestudeerde van het programma ben je goed voorbereid om een graduate studie te volgen op verschillende gebieden van milieuwetenschappen, en om te werken in overheids- en niet-gouvernementele capaciteiten op het gebied van milieukwesties.

Veldwerk is een belangrijk onderdeel van deze opleiding, te zien in biologie, geologie en milieuklassen. Door de centrale ligging van Iowa in het land kun je een diversiteit aan ecosystemen en menselijke gemeenschappen ervaren tijdens vaak aangeboden weekend- en zomerse excursies. Het programma brengt je ook in contact met lopende milieuprojecten (bijvoorbeeld een herstelproject van 8000 hectare prairie met onder meer bizons en elanden in het Neal Smith National Wildlife Refuge, 20 mijl ten oosten van de campus), met aanbiedingen in het Iowa Lakeside Laboratory in Milford, Iowa (een biologisch veldstation), en met semesterlange mariene wetenschappelijke ervaringen aan het Gulf Coast Research Laboratory van de University of Southern Mississippi in Ocean Springs, Mississippi.

Studenten met een hoofdvak in Milieuwetenschappen kiezen een van de twee tracks, en dit helpt hen om diepere vaardigheden te ontwikkelen in hun interessegebied.

Biologische instandhouding Track

Het biologische conserveringstraject legt de nadruk op veldwerk en het begrijpen van interacties in levende systemen. Studenten zullen een sterke vertrouwdheid verwerven met een reeks organismen, hoewel velen ervoor zullen kiezen om zich meer op planten of dieren te concentreren. Studenten die voor deze track kiezen, moeten bereid zijn om tijd in het veld door te brengen en hitte, kou, regen, insecten en andere gevaren van de natuur te verdragen.

Deze track biedt een brede achtergrond in interacties tussen mens en ecosysteem en bereidt je goed voor op een loopbaan in bijvoorbeeld het beheer van natuurlijke hulpbronnen, parken, habitatonderzoeken, milieuadvies, het behoud van dierentuinen, evenals een graduate studie in conservatiebiologie, milieuwetenschappen, ecologie , of beheer van natuurlijke hulpbronnen.

Track Aquatic & Earth Sciences

De track Aquatic & Earth sciences benadrukt een begrip van de fysieke wereld die natuurlijke en menselijke systemen ondersteunt en definieert. Studenten zullen een sterke vertrouwdheid verwerven met waterchemie, landschapsgeologie, kaarttechnieken en manieren waarop water zijn omgeving beïnvloedt en wordt beïnvloed.

Een slechte waterkwaliteit is een van de meest urgente milieu-uitdagingen van Iowa en er is een zeer grote vraag naar afgestudeerden met deze achtergrond. De track bereidt je ook voor op een loopbaan op gebieden zoals watervoorraden, milieuadvies of handhaving van de regelgeving, evenals een graduate studie in hydrologie, aquatische ecologie, aardwetenschappen of milieuwetenschappen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Arts and Sciences is a community of life-long learners engaged in the creative use of knowledge, culture, and reflection to meet the challenges of the 21st century. Through its interdis ... Lees meer

The College of Arts and Sciences is a community of life-long learners engaged in the creative use of knowledge, culture, and reflection to meet the challenges of the 21st century. Through its interdisciplinary programs, offerings in the natural sciences, social sciences, humanities and fine arts, the college prepares you for a productive career, active leadership and responsible citizenship in the global and diverse community of the future. The College offers degree programs in the full range of arts and sciences disciplines and interdisciplinary programs, enabling you to lay the groundwork for a career in business, the arts, and the professions, including teaching. It also provides the liberal education experiences for students in the University's undergraduate professional programs, and, through its School of Fine Arts, addresses the artistic needs of all members of the Drake community. Lees Minder