Bachelor in muziekproductie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

34726_Screen_Shot_2016-11-30_at_3.07.28_PM.png

BA in muziekproductie

Ooit uw eigen opnames willen produceren? Hoe zit het met het componeren van muziek voor een soundtrack? Bij Cal Lutheran kun je de nieuwste muziekproductietechnieken leren met behulp van geavanceerde audiowerkstations.

Het kroonjuweel van ons muziektechnologieprogramma is een volledig uitgerust Pro Tools HD2 Accel-opnamestation in de Spies-Bornemann TV Studio. Met dit werkstation kunt u uw projecten opnemen, bewerken en mixen met het hoogste niveau van professionaliteit.

programma's

Aangeboden als major (BA)

Populaire kleine koppelingen
  • Bedrijfsbeheer
  • ondernemerschap
  • multimedia
  • Muziek

Het curriculum

Een ideale locatie

Onze locatie net buiten Los Angeles en Hollywood biedt je een meeslepende ervaring in de muziekindustrie. Met de nadruk op kleine klassen en praktisch leren, leer je door te doen.

Van cursussen gegeven door Grammy winnende audio-ingenieurs tot de nieuwste in analoge en digitale technologieën, je hebt de mogelijkheid om van het allerbeste te leren.

Werk in ultramoderne faciliteiten

Duesenberg 41a

In samenwerking met I-58 Studios biedt Cal Lutheran studenten een unieke kans om audio-opname en mixen te bestuderen in een ultramoderne commerciële studio in Thousand Oaks. Met behulp van een beste van beide werelden analoge en digitale ervaring, leren studenten de kracht van nieuwe digitale tools en vintage analoge apparatuur te benutten.

SBET 128 Studio

Een hybride televisie- en audiostudio voor het opnemen, mixen en post-productie geluid. Deze studio heeft een Avid C24 digitaal bedieningsoppervlak met Pro Tools HD Accel-2 en analoge buitenboordapparatuur.

I-202 Music Lab

Een centrum voor muziekproductie en samenwerking, het muzieklab geeft studenten toegang tot de nieuwste hardware- en softwaretools. Beginnende studenten krijgen direct toegang tot het muzieklab, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is.

SBET 138 Mac Lab

De Spies-Bornemann 138 Mac Lab herbergt 24 iMac-werkstations uitgerust met Logic X, Pro Tools en een grote geluidsbibliotheek.

De ervaring

Ik hou van de creativiteit van songwriting; leren hoe software te gebruiken, zoals Pro Tools en logica; en leren over de zakelijke kant van muziek - alles in één grote.

Emily Yoshida '18, muziekproductie

34717_88.jpg

Alleen al het feit dat ik in Zuid-Californië naar school kon gaan, bood me veel kansen. Ik was in staat om een paar stages in de muziekindustrie aan te nemen, waardoor ik een goed beeld kreeg van de verschillende kanten van het bedrijf, waardoor ik nieuwe dingen kon uitproberen en uitzoeken wat ik wil doen.

Johnathan Luu '16, Bedrijfskunde, muziekproductie

Jouw toekomst

Een graad in muziekproductie kan deuren openen naar een carrière binnen en buiten de muziekindustrie. Professionals in de opnamekunst werken in studio's als geluidstechnici, mixers en editors. Af en toe kunnen ze een opname uitvoeren, afhankelijk van hun vaardigheden.

Je kunt ook werken op de artiesten- en repertoire-afdeling van een platenlabel, beter bekend als A

Het nemen van digitale muziek met Mark Spraggins in mijn tweede semester op Cal Lutheran was het moment waarop het allemaal voor mij samenkwam. Ik dook eerst in de technologie van het opnemen en bewerken van geluid en woonde toen gewoon in de studio.

Brett Leonard '06, universitair docent en coördinator muziektechnologie, Universiteit van Nebraska bij Omaha

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

California Lutheran University is a selective, comprehensive institution offering undergraduate and graduate degrees in the liberal arts and sciences and professional fields. Rooted in the Lutheran tr ... Lees meer

California Lutheran University is a selective, comprehensive institution offering undergraduate and graduate degrees in the liberal arts and sciences and professional fields. Rooted in the Lutheran tradition, Cal Lutheran encourages critical inquiry into matters of faith and reason. Mentored by dedicated and accomplished faculty members, students pursue their passion and discover their purpose as they seek to grow as individuals. California Lutheran College was founded in 1959 on a ranch donated by Richard Pederson, the son of Norwegian immigrants. The college opened its doors to 330 students in September 1961 and held its first Commencement in May 1964. Lees Minder
Duizend eiken , Westlake Village , Oxnard , Los Angeles + 3 Meer Minder