Bachelor in muziek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Music-cursus in Lincoln is een hedendaagse, op de industrie gerichte opleiding voor musici die hun vaardigheden willen ontwikkelen als uitvoerders, componisten en medewerkers binnen een flexibel curriculum dat klassieke, rock-, pop- en niet-westerse muziek omvat.

Deze cursus verbindt praktijk met theorie, traditie met innovatie en persoonlijke creativiteit met samenwerkingsprojecten. Naast het werken met andere muzikanten hebben studenten de mogelijkheid om te werken met dansers, acteurs, filmmakers, animators en ontwerpers.

Praktische vaardigheden zijn onderbouwd en verrijkt met een benadering van het bestuderen van muziek die de praktijk naast een begrip van muzikale geschiedenis, culturen en genres positioneert, evenals het ontwikkelen van de kritische en reflectieve vaardigheden die nodig zijn om deze verbindingen te articuleren.

Het docententeam bestaat uit professionele muzikanten en ervaren onderzoekers met expertise die tal van beroepen, disciplines en mediums omvat, zoals muziektheater, compositie, performance, orkestratie, muzikale richting en montage.

Accreditaties

De kwaliteit en de relevantie van de branche voor deze cursus is geaccrediteerd door de Joint Audio Media Education Support-organisatie (JAMES).

Hoe je bestudeert

In het eerste jaar omvatten onderwerpen de ontwikkeling van belangrijke muzikale vaardigheden, het gebruik van audio-productietechnologie, het werken met een partituur, de rol van muziek in de maatschappij en de hedendaagse muziekindustrie.

In het tweede en derde jaar kunnen studenten het diploma afstemmen op hun individuele interesses. Er zijn Pathways die zich richten op prestaties of compositie, en ruimte voor studenten om een breed scala aan praktische en academische vaardigheden te verkennen. In het derde jaar kunnen studenten hun werk presenteren in een showcase voor het laatste jaar.

Praktisch werk zal plaatsvinden in opnamestudio's, uitvoeringsruimten, oefenruimtes en IT-suites, waar studenten de mogelijkheid zullen hebben vaardigheden te ontwikkelen in het gebruik van de apparatuur en muziek te maken voor opnames en uitvoeringen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Veel van de beoordeling van deze cursus zal praktisch zijn. Afhankelijk van het gekozen Pathway , kunnen studenten gevraagd worden om uit te voeren of gevraagd om hun muziek te maken en in te dienen met behulp van verschillende technologieën.

Studenten kunnen worden verplicht om hun praktische werk in te dienen als een portfolio van songwriting-extracten en af en toe zullen we zien hoe studenten werken in de studio, oefenruimte of als onderdeel van het samenwerkingsproces.

Wanneer we praktisch werk beoordelen, zullen studenten worden gevraagd om na te denken over hun proces en ontwikkeling, soms schriftelijk en soms in gesprek. Schriftelijke beoordelingen zijn er in verschillende vormen en zijn ontworpen om schrijfvaardigheden te ontwikkelen ter voorbereiding op het eindexamen van het proefschrift.

Van studenten kan worden verwacht dat ze schrijven in de stijl van sleevenotes, korte of soortgelijke rapporten voorbereiden die in de branche worden gebruikt, en conventionele academische essays voorleggen over kwesties met betrekking tot hedendaagse muziek.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC en een erkend praktisch muziekexamen in Grade 5, A-Level Music of gelijkwaardig
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder