Bachelor in ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De major ondernemerschap bereidt studenten voor op de fijne kneepjes van het plannen, lanceren en leiden van een nieuw bedrijf met een focus op creativiteit en innovatie, planning van nieuwe ondernemingen, ondernemingsfinanciering en het beheren en laten groeien van een nieuw bedrijf. Het curriculum is opgebouwd rond twee thema's: screening en herkenning van mogelijkheden om waarde te creëren, en persoonlijke innovatie ondanks schaarse organisatorische middelen.

Studenten van het programma ontwikkelen in hun eerste grote verplichte cursus een haalbaarheidsstudie voor een nieuwe onderneming, die vervolgens wordt gebruikt in volgende cursussen. Het onderzoek is uitgewerkt in een businessplan in de sluitsteen van het programma, ENT 487 Business Plan Development. Tampa Bay ondernemers bekritiseren deze businessplannen in een lokale competitie en de beste worden doorgestuurd naar nationale competities.

Het ondernemerschapsprogramma van de UT bevordert het soort out-of-the-box denken dat majors voorbereidt op succes bij verschillende inspanningen. Zelfstandigheid is slechts één loopbaanoptie voor afgestudeerden van de concentratie op ondernemerschap. Afgestudeerden zijn nieuwe bedrijven gestart, hebben bestaande ondernemingen gekocht en zijn doorgegaan met ondernemersposities in profit- en non-profitbedrijven over de hele wereld. Andere loopbaanopties zijn intrapreneurship (innovatie in grote organisaties), venture capital en sociaal ondernemerschap.

Veel afgestudeerden in ondernemerschap hebben ook hun opleiding voortgezet via het MBA-programma van de UT, dat een concentratie op ondernemerschap biedt, en op universiteiten in het hele land.

Wat zal je leren?

UT's ondernemerschap major bereidt studenten voor op het lanceren en leiden van nieuwe zakelijke ondernemingen, met een focus op innovatie, planning, ondernemersfinanciering, management en groei. Het curriculum is opgebouwd rond twee thema's: screening en het herkennen van kansen om waarde te creëren, en het bevorderen van persoonlijke innovatie ondanks schaarse middelen. Deze major kan worden toegepast bij het starten van een bedrijf of bij het werken in een bestaand bedrijf waar creativiteit een strategisch voordeel is.

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Een ondernemersmentaliteit ontwikkelen
 • Zakelijke kansen identificeren
 • Marketingonderzoek uitvoeren
 • Financiële behoeften identificeren en financiering verkrijgen
 • Liquiditeit behouden en kasstroom beheren
 • Inzicht in de rol van ondernemerschap in het internationale bedrijfsleven

Studenten kunnen ook major zijn in internationaal zakendoen en ondernemerschap. Deze optie koppelt de BS in ondernemerschap aan het internationale zakelijke curriculum, waardoor studenten de vaardigheden en het multiculturele bewustzijn krijgen om te gedijen in een wereldwijde zakelijke omgeving. De minderjarige in ondernemerschap leert ook ondernemerscompetenties die nuttig zijn voor een loopbaan op verschillende gebieden.

Alle UT-ondernemerschapsstudenten passen wat ze in de klas leren toe op praktijkervaringen, doen haalbaarheidsstudies, overleggen met professionals en ontwikkelen hun eigen bedrijfsplannen. Stages bieden nog een belangrijke ervaring die kan leiden tot een voltijds dienstverband en die studenten in staat stellen een netwerk van contacten op te bouwen. De locatie van de UT in het hart van Tampa betekent dat stages vaak op loopafstand van de campus liggen.

Financiering van studentenbedrijven

Heeft u een schaalbaar bedrijfsidee? UT's unieke Spartan Accelerator-programma koppelt studenten aan een startteam van professionals om succesvolle bedrijfs- en investeringsplanpresentaties te formuleren. Studenten krijgen juridisch advies en toegang tot bootcamps op basis van de Lean Startup Business Model-methode. Het wedstrijdgedeelte van het programma biedt startfinanciering en beurzen om studenten te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Topaccreditatie

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Lowth Entrepreneurship Centre

Het ultramoderne Lowth Entrepreneurship Center, gelegen op de achtste verdieping van het Daly Innovation and Collaboration Building, is een modelondernemerschapsruimte die potentiële studentondernemers, docenten en ervaren ondernemers samenbrengt om bedrijfsconcepten te bedenken, te verfijnen en te ontwikkelen. nieuwe ondernemingen lanceren.

Hoogtepunten van deze unieke ruimte zijn onder meer een Inspiration Centre met werkplekken, een pop-up pitch-gebied en twee denkpods; een gelaagde pitchroom voor het presenteren van zakelijke ideeën; vier grote kamers waar studentondernemers kunnen werken aan hun startups; een live leerlab voor maximaal negen jonge gemeenschapsbedrijven; een executive seminariezaal met 84 zitplaatsen; een “samenwerkingskeuken” om te ontspannen en te brainstormen; en een videoconferentieruimte.

De focus van het Lowth Entrepreneurship Center is om studenten en het bedrijfsleven in Florida te betrekken bij wederzijds voordelige ervaringen, met een focus op het opleiden van ondernemers voor succes. Door een combinatie van klassikaal onderzoek en toegepast leren cultiveert het centrum innovatieve, gekwalificeerde bedrijfsleiders met de vaardigheden om hun visies werkelijkheid te maken. Vanaf hun eerste dag op de campus tot aan hun afstuderen en daarna hebben studenten toegang tot een breed scala aan programma's. Deze mogelijkheden omvatten:

 • UT CREATE wedstrijdwedstrijd voor businessideeën en bootcamp staan open voor studenten in alle disciplines.
 • CEO Council Competition geeft professionele feedback aan studenten in de capstone-cursus ondernemerschap; de beste businessplannen ontvangen $ 1.000.
 • Southeastern Entrepreneurship Conference (SEEC) jaarlijkse conferentie voor studenten biedt twee dagen van sprekers en workshops.
 • Spartan Accelerator biedt student startups intensieve begeleiding.
 • Community Incubator laat studenten leren van en werken met bedrijven in een vroeg stadium.
 • Het Ondernemersforum van vandaag brengt vrouwelijke ondernemers samen voor presentaties en paneldiscussies.

Wat kunt u doen met deze majoor?

Er is nog nooit een betere tijd geweest om ondernemer te worden. De komende jaren wordt de grootste economische groei verwacht van kleine bedrijven. De hedendaagse economie is gastvrij voor startups en kapitaal is beschikbaar voor gekwalificeerde ondernemers en fantasierijke ondernemingen. De praktische ervaring die studenten opdoen, is ook waardevolle training voor een loopbaan in het bedrijfsleven.

Het ondernemerschapsprogramma van de UT bevordert het soort out-the-box denken dat ondernemers voorbereidt op succes bij veel inspanningen. UT-afgestudeerden zijn nieuwe bedrijven begonnen, hebben bestaande ondernemingen gekocht en zijn doorgegaan naar ondernemende posities in profit en non-profit ondernemingen over de hele wereld. Andere carrièremogelijkheden zijn intrapreneurship (innovatie in grote organisaties), risicokapitaal en sociaal ondernemerschap.

Veel afgestudeerden zetten hun bedrijfsopleiding voort aan universiteiten in het hele land, waaronder Boston College, Indiana University en de University of Maryland, en via UT's MS in Entrepreneurship of MBA-programma, dat een concentratie in ondernemerschap biedt. Terwijl ze geavanceerde vaardigheden ontwikkelen op het gebied van analyse, leiderschap en management, verwerven UT-afgestudeerde studenten een breed scala aan kennis en connecties.

Door een uniek partnerschap tussen het Lowth Entrepreneurship Centre en Moffitt Cancer Center, werken UT-afgestudeerden samen met artsen om de haalbaarheid te evalueren van het ontwikkelen van bedrijven rond innovatieve onderzoeks- en behandelingsproducten en -diensten voor kanker. Studenten zijn behulpzaam geweest bij verschillende nieuwe biotech-ondernemingen die zijn gelanceerd door wetenschappers en artsen van Moffitt.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het MBA Leadership Coaching Program van UT, dat studenten koppelt aan bedrijfsleiders om nieuwe strategieën te leren voor onderhandelingen, netwerken en meer.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

 • Officiële cijferlijsten voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ('Officieel' betekent dat je je school moet verzoeken om je cijferlijst rechtstreeks naar het UT-toelatingsbureau te sturen. Als dat niet mogelijk is, stuur dan een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • DuoLingo: de minimaal acceptabele score is 105. De Duolingo English Test is een online Engelse vaardigheidstest die online, op aanvraag, in minder dan een uur kan worden afgelegd voor slechts $ 49. De test wordt online afgenomen via een computer met webcam en microfoon. De test bevat een vaardigheidsscore, video-interview en schrijfvoorbeeld die worden gedeeld met de Universiteit van Tampa wanneer u uw resultaten verzendt. Gecertificeerde resultaten zijn beschikbaar binnen 48 uur na de testsessie.
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers, vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig schrijfvoorbeeld van 500 woorden.
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - Deadline voor vroege actie I; besluit van 15 december
 • 15 januari - Deadline voor Early Action II; besluit van 15 februari
 • 1 maart - Deadline voor besluit; besluit van 1 april
 • 2 maart - Aanvragen die na 1 maart zijn voltooid, worden doorlopend geëvalueerd

De gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester): $ 28.802
Verplichte kosten (verplicht): $ 2.082
Kamer en verzorging (tweepersoonskamer, 15 maaltijden per week): $ 11.526
Gemiddelde kosten van boeken (per jaar): $ 1.500

Totaal:

$ 43.910
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited