Bachelor in organisatiebeheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Stel je voor dat je je bachelordiploma in slechts 12 maanden behaalt. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, kan dat.

Dit versnelde programma leidt tot een BS in organisatiebeheer en biedt vaardigheden voor leiderschapsposities in een verscheidenheid van industrieën.

Je hebt de levenservaring, vastberadenheid en gedrevenheid; alles wat je nodig hebt is de graad. Op Mercy College kun je je diploma halen in slechts één jaar. Onze Bachelor of Science in organisatiemanagement geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om competitief te zijn op de continu veranderende werkplek van vandaag.

Het programma is een geaccrediteerd, versneld, graad voltooiing programma ontworpen om werkende volwassenen tegemoet te komen. Campus-gebaseerde lessen ontmoeten twee avonden per week, zodat je je carrière niet hoeft op te offeren voor je diploma.

Je neemt deel en voldoet aan de cursusvereisten binnen een flexibel tijdsbestek. Studenten gaan door een voorgeschreven schema van drie semesters, waarbij ze elke maand slechts één cursus van drie studiepunten volgen binnen hetzelfde cohort. Dit bereidt studenten voor om hun leren toe te passen op dynamische uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd op de continu veranderende werkplek van vandaag.

Snelle feiten

 • Ontvang credits voor je levenservaringen, waaronder militaire training, overdrachtskredieten en militaire examens.
 • Voltooi je diploma in 12 maanden.
 • In de klas met andere werkende volwassenen.
 • Flexibele planning: gemengd in de klas en online op onze Bronx Campus.
 • Gedoceerd door marktleiders.
 • Gepersonaliseerde aandacht van de programmadirecteur en professioneel opgeleide PACT-mentoren specifiek voor volwassen studenten.
 • Ondersteunende diensten, zoals 24-uurs technische ondersteuning en online studentenoriëntatie.
 • Privé-onderwijs tegen een van de laagste privé-collegegelden in het land.
 • Pad om door te gaan naar een eenjarige masteropleiding.

Programma-eisen

 • Overdracht van ongeveer 60 credits of meer
 • Associate's degree voorkeur
 • Vijf jaar of meer werkervaring

Accreditaties voor organisatiebeheer

Ondersteunende diensten omvatten:

 1. 24-uurs technische ondersteuning: u kunt met een professionele technicus spreken bij de helpdesk van het Mercy College van 08.00 - 20.00 uur, van maandag tot donderdag en van 08.00 - 18.00 uur op vrijdag. Een oproepbare hulplijn is op alle andere tijden beschikbaar.
 2. Admissions Counselor: u krijgt een persoonlijke Admissions Counselor toegewezen om u te helpen het opnameproces te begrijpen en te vervullen.
 3. Studentadviseur: de studentadviseur controleert de inkomende overdrachtskredieten van de student en werkt het hele jaar door met elke student om een studie te beoordelen en te structureren om aan alle afstudeervereisten te voldoen.
 4. Facultaire mentor: je hebt een mentor toegewezen om je te begeleiden bij het schrijven van de scriptie van het Integrative Project. De mentor kan alle vragen beantwoorden of helpen bij het oplossen van problemen die u mogelijk tegenkomt bij het laatste project.
 5. Practitioner Instructors: Instructeurs in het programma zijn alle practitioners in hun vakgebied en bieden, naast hun academische expertise, studenten real-world perspectieven op de onderwerpen in elke cursus.
 6. Cohortstructuur: de cohortstructuur genereert een consistente leergemeenschap. Studenten doorlopen samen het programma en bouwen het hele jaar door een peer support netwerk op, en vaak ook daarbuiten. Cohortgroottes worden klein gehouden om zowel individuele aandacht als effectieve interacties tussen studenten te vergemakkelijken.
 7. Online studentenoriëntatieprogramma's: een online studentenoriëntatie is een maand voor aanvang van de lessen beschikbaar. Nadat een student zich heeft geregistreerd, is er toegang tot een oriëntatie in de eerste cursus. De oriëntatie geeft de student een overzicht van het online programma; inclusief informatie over de studierichting, Life Achievement Credit, het Integrative Project en vereiste studieboeken. Het biedt ook een inleiding tot effectieve online leermethoden.

Programma-uitkomsten

Aan het einde van dit programma moeten studenten in staat zijn om:

 • Kennis op een geïntegreerde manier toepassen van managementconcepten en -functies.
 • Herken en evalueer lokale, nationale en wereldwijde economische krachten in de zakelijke omgeving.
 • Ethische kwesties in organisatiebeheer herkennen en evalueren.
 • Bouw en presenteer effectieve mondelinge en schriftelijke professionele communicatie.
 • Onderzoek kwesties die van invloed zijn op hun werk en hun organisatie.
 • Werk effectief als teamleden en, waar nodig, als teamleiders.

Carrièremogelijkheden

Mogelijke carrièrepaden met ons Bachelor of Science in Organisation Management-programma zijn onder meer:

 • Fortune 500-bedrijven
 • Leger
 • Politie
 • Gezondheidszorg
 • Onderwijs overheid
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Lees meer

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Lees Minder
Dobbs veerboot , New York , New York , Yorktown Heights , VS Online + 4 Meer Minder