Bachelor in paardenstudies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

* Reactie van onze universiteit op Covid-19 *

Midway University plan om het academisch jaar 2020-21 te hervatten op de campus, face-to-face instructie en residentiële activiteiten. We beginnen de lessen op maandag 17 augustus 2020, zoals oorspronkelijk gepland.

We hebben al uitgebreid nieuw beleid geïmplementeerd en brengen campusaanpassingen aan om een veilige afstand te garanderen in onze klaslokalen, residentiehallen, eetzaal, werkruimten, atletiekfaciliteiten (inclusief het nieuwe Hunter Field House) en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Hoewel de staat Kentucky momenteel een stabiel, laag infectiepercentage heeft, zetten we ons in om onze internationale studenten te helpen en bieden we uitzonderlijk een online optie voor langeafstandsonderwijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de online optie voor het herfstsemester.

Paardenstudies

Midway University bevindt zich in het epicentrum van de paardenindustrie en is een gerenommeerde universiteit voor paardenstudies. Van boarding- en fokactiviteiten, verkoop en racen, het hoofdkantoor van paardenverenigingen, therapiecentra, diergezondheid en farmaceutische bedrijven en gerenommeerde veterinaire praktijken, onze campus is perfect gelegen om toekomstige ruiters de kans te geven hun opleiding in praktijk te brengen. Als onderdeel van onze holistische benadering van paardenstudies en paardenopleiding, is onze campus een werkende paardenboerderij die echte toegang biedt tot praktijkgericht leren met onze grote kudde paarden van verschillende rassen en disciplines.

Wat is paardenstudies?

Het Equine Studies-programma op Midway biedt studenten de essentiële vaardigheden die ze nodig hebben om de brede paardenindustrie te betreden of zich voor te bereiden op de graduate school. Paardenwetenschappelijke studenten hebben gedurende het programma de mogelijkheid om met verschillende rassen te werken. Studenten zijn ook in staat om taken van verschillende niveaus uit te voeren bij het helpen bij het beheren van onze boerderij en kudde. Studenten leren basistechnieken voor het hanteren van paarden, evenals principes en werkwijzen voor het beheren van stallen en boerderijen. Door academische voorbereiding in theorieën en methoden van paardenkenmerken en -behoeften, verwerven studenten de basis waarop beslissingen kunnen worden genomen die van invloed zijn op de verzorging van paarden.

Studenten die het Equine Studies-programma met succes hebben afgerond, kunnen:

 • Aantonen van het vermogen om veilige, ethische en duurzame praktijken voor paardenbeheer te implementeren en te beoordelen
 • Aantonen van het vermogen om effectief te communiceren en nieuwe technologieën te gebruiken die verband houden met de wereldwijde paardenindustrie
 • Bewijs tonen van de band tussen mens en paard en van diversiteit in de competitieve en niet-competitieve paardenindustrie
 • Identificeer en evalueer de anatomie en fysiologie van paarden en relateer vorm aan functie en voedingsstrategie

Carrière Outlook

Hoe kan een Equine Studies-diploma voor u werken? Volgens de Kentucky Equine Survey is de economische impact van de paardenindustrie van Kentucky $ 4 miljard en genereert meer dan 80.000 directe en 100.000 indirecte banen.

Personen met deze graad werken vaak in de paardenindustrie en kunnen functies vervullen zoals:

 • Stabiele managers
 • Toon managers
 • Rij-instructeurs
 • Bedrijfsleiders
 • Paarden trainers
 • Verschillende verenigingen of overheidsinstanties

Waarom Midway?

 • 16: 1: Verhouding student / faculteit
 • Betaalbaarheid: 90% van de studenten ontvangt een vorm van financiële ondersteuning
 • Ondersteuning: ontmoet faculteit rechtstreeks om persoonlijke assistentie te krijgen

125808_Banner3.jpg

Een kijkje in ons programma

U verdient uw bachelor Equine Studies in 120 credit-uren (4 jaar).

Cursuslijsten

124424_Skjermbilde2019-11-06kl.20.50.41.png 124425_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.12.png 124426_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.37.png

Admissions Process

 • Gemeenschappelijke toepassing: we accepteren online-toepassingen op onze website of via de gemeenschappelijke toepassing.
 • Voltooi de applicatie: solliciteer online of download applicatie (PDF). Een niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 30,00 zijn vereist voordat de aanvraag kan worden verwerkt.
 • Transcript van de middelbare school indienen - Officiële transcripties moeten rechtstreeks door de middelbare school naar het Admission Office worden verzonden of elektronisch worden verzonden via een beveiligde derde site (bijv. Perkamentuitwisseling, National Student Clearinghouse).
 • Officiële TOEFL / IELTS / SAT-scores - Midway University accepteert officiële scoreverslagen van de testorganisaties. U kunt een van de scores indienen als onderdeel van het aanvraagproces.

De SAT-code van Midway is 1467 en ACT is 1528

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and ... Lees meer

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and disadvantaged women. Lees Minder