Lees de Officiële Beschrijving

Deze major is gericht op het ontwikkelen van geavanceerde toegepaste talenten van management, onder de markteconomie, om economische constructie en sociale ontwikkeling aan te passen, om de basiskennis van management, economie, rechten en civiele techniek te verwerven en om de theorieën, methoden en middelen van modern management onder de knie te krijgen. wetenschap, zodat studenten kunnen deelnemen aan projectbeslissingen en procesbeheer op binnenlandse en buitenlandse gebieden van technische constructie, en ook kunnen doceren en wetenschappelijk onderzoek kunnen doen op universiteit, universiteit en onderzoeksafdeling na hun afstuderen.

Studenten in deze major bestuderen voornamelijk de basistheorieën en -methodes van projectmanagement en technische kennis van civiele techniek en basistraining van projectmanagement en verkrijgen het basisvermogen van projectmanagement.

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. De basistheorieën en vaardigheden van projectmanagement beheersen;
 2. De basistheorieën en kennis van de beleggingseconomie beheersen;
 3. De technische kennis van civiele techniek beheersen;
 4. Vertrouwd zijn met het beleid van projectconstructie;
 5. De ontwikkelingstrend van projectmanagement in het buitenland kennen;
 6. Om de mogelijkheid te krijgen om de computer te gebruiken om te helpen bij het oplossen van managementproblemen bekwaam;
 7. Het basisvermogen hebben van projectbeslissing en procesbeheer;
 8. De basismethoden van document retrieval en data-onderzoek leren beheersen en elementair vermogen verwerven voor wetenschappelijk onderzoek en praktisch werk;
 9. De noodzakelijke commerciële kennis beheersen van internationaal projectbeheer (dwz internationale contract- en contractvoorwaarden, buitenlandse handel, financiën, recht en verzekering, enz.) En een goede Engelse vaardigheid hebben.

Hoofdgerecht:

Management, Economie, Statistiek, Operationeel onderzoek, Accounting, Financieel Management, Engineering Economics, Bouwreglement, Project Management, Engineering Estimation, Engineering Contract Management, Real Estate Operation and Management, Projectfinanciering, Engineering Mechanics, Engineering Construction, Architectural Graphics, Urban Planning en Management, Property Management en Project Supervision, etc.

Applicatie vereiste

 1. HSK 4 niveau
 2. Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
15,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum