Bachelor in psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Psychologie studeren aan de Universidad Europea in Madrid betekent op een unieke, interdisciplinaire en volledig gepersonaliseerde manier leren over je beroep. Omdat u technische kennis en praktische knowhow combineert en rond maakt met professionele competentie, bent u goed voorbereid om een ​​psychologieprofessional te worden die mensen kan helpen.

 • In de bachelor Psychologie * van de Universidad Europea krijg je een zeer praktische opleiding op basis van casestudy's en gesimuleerde oefeningen met acteurs. Deze oefensessies vinden plaats in simulatiezalen die zijn uitgerust met de modernste technologie.
 • Dankzij onze baanbrekende methodologie, zult u activiteiten delen met studenten uit andere zorgdisciplines, leren werken in multidisciplinaire teams, net zoals u dat in de professionele wereld zult doen. Je zult ook je capaciteiten ontwikkelen met meer dan 600 uur klinische praktijk met patiënten van externe instellingen.
 • In het derde jaar zul je klinische stages uitvoeren bij externe centra, die daarom in het Spaans worden gehouden. Studenten moeten een B2-vaardigheidsniveau behalen en bewijzen voordat ze zich mogen inschrijven voor deze stages.
 • Met de hulp van een faculteit van gerenommeerde psychologen, ontwikkel je je volledig en specialiseer je je op het gebied van toegepaste psychologie die je het meest aanspreekt: gezondheidspsychologie of juridische en forensische psychologie .
 • Om je te specialiseren in Gezondheidspsychologie, moet je ook de Master's Degree in General Health Psychology voltooien, een postuniversitair diploma waarmee je kunt oefenen als gezondheidspsycholoog in Europa. Als u wilt, kunt u deze master ook in het Spaans volgen aan de Universidad Europea in Madrid.

* Theoretisch programma 100% Engels. Minimaal Engels taalvaardigheidsniveau vereist voor toelating tot de opleiding: B2.

Verplicht minimum Spaans taalniveau voor klinische stages (start in 3e jaar): B2.

Waarom psychologie bij EUM?

 • Omdat je een officiële bachelordiploma behaalt dat voldoet aan de Europese hogeronderwijsruimte
 • Vanwege de praktische opleiding, ontvangt u, op basis van real-casesimulaties.
 • Vanwege zijn interdisciplinaire werkgebaseerde methodologie, de eerste in zijn soort in Spanje.
 • Vanwege de kwaliteit van de faculteit, van wie velen actieve gerenommeerde psychologen zijn.
 • Omdat u meer dan 600 uur aan klinische praktijken bij externe instellingen zult hebben

Academische kwaliteit

EEN PIONIERS, VOLLEDIG INNOVATIEVE WERK GEBASEERDE METHODIEK
Je zult een deel van je opleiding voltooien door in interdisciplinaire teams te werken en activiteiten te delen met studenten van andere gezondheidswetenschappelijke afdelingen. Dit is een werkmethodologie die de eerste in zijn soort is in Spanje, waardoor je kunt leren omgaan met andere professionals, net zoals je dat in de professionele wereld zult doen.

EEN ONDERWIJS GECENTREERD OP GESIMULEERDE PRAKTIJK
Vanaf het tweede jaar kun je met gesimuleerde oefensessies met acteurs alles wat je tijdens de les leert, oefenen. Deze manier van werken onderscheidt ons van andere universiteiten en stelt u in staat om vertrouwd te raken met de professionele omgeving. Simulatie wordt ook gebruikt als een succesvolle evaluatietool. Dankzij objectief gestructureerd klinisch onderzoek (OVSE) stellen gesimuleerde klinische casuscenario's de hoogleraar in staat om uw vaardigheden in verschillende klinische situaties te beoordelen.

EEN ZEER GEKWALIFICEERDE PROFESSIONELE FACULTEIT
De meeste van uw professoren combineren lesgeven met hun professionele activiteit op verschillende gebieden van de psychologie. Hun ervaring stelt hen in staat om u vanaf de eerste dag bloot te stellen aan de realiteit van het vak, uw competenties en vaardigheden te ontwikkelen en real-life ervaring te bieden.

EEN INTERNATIONAAL ONDERWIJS OM NOG MEER TE NEMEN
Als je op een campus woont met studenten uit andere landen, kun je meer te weten komen over hun cultuur en hun benadering van psychologie. En je hebt de mogelijkheid om een ​​deel van je opleiding aan gerenommeerde universiteiten in meer dan 80 landen af ​​te ronden, dankzij onze overeenkomsten met Erasmus, Garcilaso en International Laureate Network.

OVEREENKOMSTEN MET PRESTIGIEUZE CENTRA EN INSTELLINGEN
Start in het derde jaar meer dan 600 uur aan klinische praktijk op externe locaties dankzij samenwerkingsovereenkomsten met vooraanstaande psychologiecentra en -instellingen, je hebt toegang tot stages bij organisaties zoals Grupo 5, Psychologists Without Borders, The Professional Psychoanalyse Association of Madrid, The Bertrand Russell Psychology Centre, CINTECO, The Behavior Research and Therapy Centre, The Madrid Parkinson's Association, The AMMA Group, The Luria Group, The Psychology Orientation Institute, Nexo Applied Psychology, Princesa 81 Psychologists, The PSISE Clinical Development Psychology Service, en het SINEW Multilingual Therapy Institute, onder anderen.

Careers

Je kunt het vakgebied van de psychologie kiezen dat je het meest interesseert en je er tijdens je bachelordiploma specialiseren. Je wordt een expert in gezondheidspsychologie of juridische en forensische psychologie.

Om je te specialiseren in Gezondheidspsychologie, moet je ook de Master's Degree in General Health Psychology voltooien, een postuniversitair diploma waarmee je kunt oefenen als gezondheidspsycholoog in Europa. Als u wilt, kunt u deze master ook in het Spaans volgen aan de Universidad Europea in Madrid.

Admissions

Het toelatingsproces om een ​​bachelorgraad aan de Universidad Europea te studeren, Universidad Europea via een paar eenvoudige stappen, die in feite bestaan ​​uit het indienen van bepaalde documentatie, het afleggen van een toelatingsexamen en het afsluiten van de formalisering van de inschrijving.

Financiële hulp

Op de Universidad Europea de Madrid hebben we een volledig systeem van financiële hulp tot uw beschikking om u te helpen betalen voor uw opleiding. Enkele voorbeelden zijn:

 • Flexibiliteit in betalingen
 • Maandelijkse instalatie
 • Hulp bij snelle betaling
 • Hulp voor voortgezette studies
 • Steun voor gelijktijdige studies
 • Hulp voor het hebben van een familielid op de Universidad Europea

Funding

De Universidad Europea heeft verschillende overeenkomsten met banken ondertekend om u te helpen bij het betalen van uw studies.

Beurzen en beurzen

 • Beurzen en beurzen van de European Career College of Madrid
 • Officiële subsidies en beurzen van het Getalenteerde, Outstanding People-programma van het Ministerie van Onderwijs (TOP-programma),
Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder