Lees de Officiële Beschrijving

Het programma is bedoeld om specialisten op te leiden die gegevens verzamelen en verwerken met behulp van up-to-date technologie en methodologie. Eerstejaars studenten studeren Geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en een aantal aanvullende cursussen die hen helpen om kritisch denken, praktische vaardigheden en methodologie van sociologisch onderzoek te ontwikkelen. De afgestudeerden van het programma beschikken over de kennis en vaardigheden in strategieën voor gegevensselectie die hen de kans bieden om concurrerend te worden op de arbeidsmarkt op verschillende professionele gebieden.

Internationale toelatingsvoorwaarden

Internationale aanvragers van deze bacheloropleiding moeten voldoen aan de toelatingsvoorwaarden voor algemene undergraduates en de volgende programmaspecifieke vereisten:

Geslaagd geslaagd voor 2 toelatingsexamens:

  • de Engelse taal
  • Wiskunde

In 2018 kunnen internationale aanvragers de mogelijkheid krijgen om toelatingsexamens te behalen in proctoring vorm in hun eigen land of in persoon in St. Petersburg.

Aanvragers ontvangen de richtlijnen voor examensregistratie na het interview met de selectiecommissie van het programma.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van Higher School of Economics »

Laatst bijgewerkt op March 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
260,000 RUB
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019