Bachelor in sportmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over deze studie stelt een van de meest invloedrijke personen van de Deense sportindustrie:

"Sport spreekt veel mensen in onze bevolking aan en met deze nieuwe opleiding kunnen we synergie creëren tussen de interesse in sport en een gezonde bedrijfsaanpak op basis van relevante instrumenten voor het analyseren en oplossen van vraagstukken in verband met de handel. in een sector waar het nu belangrijker is dan ooit tevoren dat we competent zijn in markt- en servicegerichte gebieden om een sterke positie te behouden in tijden van toegenomen concurrentie ".

Flemming Østergaard Voormalig CEO van FC Kopenhagen en voorzitter van Parken Sport

Wilt u deelnemen aan de coördinatie en levering van sport- en vrijetijdsevenementen? Ben je een natuurlijke leider en manager? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een breed scala aan belanghebbenden te betrekken?

Wil je in een competitie spelen waar het allemaal draait om het creëren van het juiste team, langs economische valkuilen en tegenstanders dribbelen en je eigen zichtbare stempel achterlaten? En wil je het je manier van leven maken?

Het Bachelor-programma in Sport Management biedt u de kans om uw passie voor sport en evenementen te combineren met een grondig inzicht in bedrijfsmechanismen in de sport-, evenementen- en vrijetijdssector.

Het programma in het kort

De Bachelor in Sport Management is een 1,5-jarig full-time studieprogramma dat een aanvullend programma is voor studenten die houder zijn van een AP-diploma in Marketing Management, Service, Hospitality

Het programma is ook van toepassing op mensen met een relevante achtergrond of interesse in het bedrijf. Je kunt hier meer te weten komen over de toelatingseisen.

Dit programma geeft je grondige kennis en competenties door middel van een solide basis van theorie en praktijk, waardoor je na het voltooien van je opleiding ruime kansen hebt voor interessante banen.

De belangrijkste competenties zijn:

 • Markt- en bedrijfsgerelateerde competenties
 • Organisatorische / managementcompetenties
 • Creatieve en innovatieve competenties

Engelse testen geaccepteerd:

 • IELTS Totaal cijfer van 6.5
 • TOEFL Internet-gebaseerde test: minimum score van 83
 • Cambridge ESOL-examens:
  • C1 Gevorderd (CAE): klasse C, B of A
  • C2 Proficiency (CPE): rang C, B of A
  • B2 First (FCE): rang A
 • Online Oxford plaatsingstest: minimale score van B2 = een minimum score van 75 in elk van de subtests - alleen geldig indien deze via een UCN-partnerorganisatie wordt gedaan
 • Pearson PTE Academic: minimale score van 58
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University College of Northern Denmark (UCN) is a Danish Higher Educational Institution working in the fields of education, development, applied research and innovation. UCN is active in healthcare an ... Lees meer

University College of Northern Denmark (UCN) is a Danish Higher Educational Institution working in the fields of education, development, applied research and innovation. UCN is active in healthcare and wellness, social studies and education, technology and business, training and lifelong learning. Lees Minder