Bachelor in sportontwikkeling en coaching

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De sportontwikkeling en -coachingsgraad is gebaseerd op hedendaags onderzoek gericht op het helpen van studenten bij het ontwikkelen van hun expertise en bekwaamheid in een reeks academische en beroepsactiviteiten. Deze kunnen coaching op school- en gemeenschapsgerichte projecten omvatten, oefeningen op voorschrift en fitness testen, evenals het ontwikkelen, beheren en evalueren van sportontwikkelingsschema's.

Deze multidisciplinaire opleiding wordt geschraagd door hoogstaand wetenschappelijk onderzoek en veldonderzoek. Er zijn sterke banden met nationale bestuursorganen van sport en een netwerk van lokale scholen en sportclubs. Het programma streeft naar onafhankelijke en goed geïnformeerde beoefenaars door middel van betrokkenheid bij een reeks praktische, laboratorium- en praktijkgerichte ervaringen, naast meer traditioneel gerichte lezingen en interactieve seminaractiviteiten.

Studenten hebben toegang tot gespecialiseerde sportfysiologie, biomechanica en psychologische laboratoria in het Human Performance Center, evenals een scala aan sportfaciliteiten en fitnessapparatuur die worden aangeboden door het Universitair Sportcentrum.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar introduceert studenten op studiegebieden, zoals de sportontwikkelingsomgeving, fysieke geletterdheid, sociologische kwesties en de grondslagen van de sport- en bewegingswetenschap. Het eerste jaar omvat ook kernmodules zoals de Fundamentals of Teaching and Coaching en Research Skills, die beide zijn ontwikkeld in de jaren twee en drie.

Studenten hebben de mogelijkheid om hun leren in het tweede jaar aan te passen door te kiezen uit een reeks optionele modules, zoals fysieke activiteit en gezondheid, prestatieanalyse, psychologie van prestaties en projectmanagement voor sport, die allemaal kunnen worden ontwikkeld in het laatste jaar van studie.

Het proefschrift in het derde jaar vertegenwoordigt de laatste fase van het leren van een student op de graad. Studenten kunnen een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar een onderwerp van hun keuze en kunnen belangrijke denkvaardigheden ontwikkelen, zoals kritische analyse en evaluatie.

Deze cursus heeft sterke banden met externe partners, waaronder nationale bestuursorganen van sport en een netwerk van secundaire primaire en speciale scholen in het hele land. Deze relaties bieden de mogelijkheid praktische praktische ervaring op te doen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar, beoordeling is 89% cursussen en 11% praktische examens. In het tweede jaar is het 96% cursussen en 4% praktische examens. In het derde jaar is het 70% cursussen, 13% praktische examens en 17% schriftelijke examens.

Essays, rapporten, posters, mondelinge presentaties en portefeuilles zullen worden gebruikt om kennis, inzicht en communicatievaardigheden te beoordelen. Het practicum onderwijs en coaching wordt ook praktisch gedurende het hele programma beoordeeld.

Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook minimaal vijf GCSE's nodig van graad 4 (C) of hoger, inclusief Engels, wiskunde en een wetenschaps- of sportgerelateerd vak. Gelijkwaardige kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder