Studenten die zijn ingeschreven in 2018/2019 zullen gratis studeren dankzij de toekenning van het National Center for Research and Development. Er is ook een mogelijkheid om buitenlandse studenten een studiebeurs aan te bieden ter waarde van 1 500 PLN / maand (ongeveer 375 USD).

Programmabeschrijving

Studies in Midden- en Oost-Europa: Histories, Cultures and Societies (CEE) is een Engelstalig programma gericht op iedereen die geïnteresseerd is in het leren over de mechanismen die in Midden- en Oost-Europa gelden. Het doel van het veld is om specialist in geschiedenis, antropologie, etnologie en politieke wetenschappen van de regio op te leiden in staat om lokale fenomenen in het verleden en in de huidige tijd te analyseren. Het programma omvat klassen van geschiedenis, antropologie, etnologie en politieke wetenschappen van CEE met een speciale nadruk op de 19e en 20e eeuw. Het omvat lessen over belangrijke inhoudelijke kwesties, maar ook lessen gericht op het perfectioneren van de onderzoekstechniek. Studenten krijgen toegang tot stage in zowel openbare instellingen als privébedrijven.

Profiel van de afgestudeerde

Afgestudeerden van CEE-studies moeten klaar zijn om te werken in de culturele afdelingen van het openbaar bestuur, nationale en internationale instellingen en organisaties, culturele instellingen, uitgeverijen en massamedia, evenals in het onderwijs. Ze moeten in staat zijn om eenvoudige professionele problemen op te lossen, informatie verzamelen, verwerken en overbrengen, en deelnemen aan teamwork. Afgestudeerden moeten de vreemde taal beheersen op B2-niveau en in staat zijn om de technische taal te gebruiken die nodig is voor het beroep.

Kwalificatieresultaat

De ranglijst geeft de definitieve kwalificatieresultaten van de aanvragers weer, berekend op basis van de resultaten van een interview waarin de motivatie en de achtergrond van de sollicitant worden geverifieerd.

Aanvraagkosten

De aanvraagkosten bedragen 20 USD (of 75 PLN, of 18 EUR). De vergoeding wordt apart betaald voor elke registratie en elke registratie heeft zijn eigen bankrekeningnummer toegewezen voor de betaling.

Collegegeld

CEE Studies zijn volledig gratis voor zowel Poolse als niet-Poolse studenten. We hebben ook de mogelijkheid om buitenlandse studenten financiële steun te bieden van 1 500 PLN / maand (ongeveer 375 USD).

Neem contact met ons op

E-mail: ceestudies@uj.edu.pl

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Jagiellonian University

Zie 2 andere vakken van Jagiellonian University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
Free
Studenten die zijn ingeschreven in 2018/2019 zullen gratis studeren dankzij de toekenning van het National Center for Research and Development. Er is ook een mogelijkheid om buitenlandse studenten een studiebeurs aan te bieden ter waarde van 1 500 PLN / m
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019