Bachelor in tijdschriftjournalistiek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Magazine Journalistiek biedt studenten de mogelijkheid om de levendige, uitdagende en diverse tijdschriftenindustrie te verkennen terwijl ze praktisch werk in digitale vorm en druk produceren.

Werken aan onze suite van volledig uitgeruste redacties, studenten kunnen leren de kernwaarden van goede journalistiek en hoe ze toe te passen op de verschillende mediaplatformen die vandaag beschikbaar zijn. Ze worden ook aangemoedigd om hun eigen interessegebieden te ontwikkelen en deze in praktijk te brengen in academisch en praktisch werk.

Medewerkers zijn mediaprofessionals met een verscheidenheid aan ervaring in de sector. De School of English and Journalism heeft goede contacten met de lokale media, evenals een eigen studentenkrant en nieuwswebsite.

Hoe je bestudeert

De cursus deelt enkele kernaspecten met BA (Hons) Journalistiek om studenten in staat te stellen essentiële vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om als journalist te werken, waaronder nieuwsvergaring, mediawetgeving, ethiek, interviewen en schrijven. De cursus stelt studenten in staat zich te specialiseren in tijdschriftenjournalistiek in theorie, productie (print en digitaal) en schrijfmodules.

Studenten kunnen leren van professionals uit de industrie en academici en krijgen de kans om academisch werk te produceren naast het schrijven van tijdschriften en hele tijdschriftmerkprojecten naarmate ze verder komen in de cursus. Studenten kunnen digitale en uit meerdere platforms bestaande uitzendingsjournalistiek leren in kernlezingen en seminars, en die kennis toepassen in projectwerk.

Een verkenning van de commerciële aspecten van moderne tijdschriftmerken zal deel uitmaken van de cursus, waardoor studenten inzicht krijgen in de financiële, marketing- en distributie-uitdagingen waarmee deze veelzijdige industrie wordt geconfronteerd.

Studenten kunnen gedurende de cursus modules van de kernjournalistiek en specifieke tijdschriftmodules studeren. Deze kunnen hen in staat stellen hun eigen specialisme te volgen in overeenstemming met hun specifieke interesses.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers moeten ook ten minste drie GCSE's hebben in graad C of hoger (of gelijkwaardig), inclusief Engels.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, vereisen Engelse taal IELTS 7.0 met niet minder dan 6,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder