Bachelor in toegepaste informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Applied Computing-programma van International College werd opgericht in 2003. In lijn met wereldwijde trends, anders dan andere IT-afdelingen in Taiwan, worden alle cursussen volledig vier keer in het Engels gegeven. Onze studenten komen niet alleen uit Taiwan, maar ook uit verschillende landen over de hele wereld. Het programma gebruikt ACM IT 2008 en IS 2010 als referentiearchitectuur om het cursusraamwerk te ontwerpen om te voldoen aan de bloeiende ontwikkeling van de IT-industrie.

Ontwikkelingen / prestaties

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is een geglobaliseerd programma met betrekking tot de cursusinhoud, bronnen van docenten, stage-instellingen en toekomstige banen. De doelen van het programma zijn duidelijk gedefinieerd. Alle leraren zijn professioneel en enthousiast. Het lesmateriaal is aangepast voor studenten. Het programma geeft om zowel technologie, apparatuur als culturen. De prestaties van de afgestudeerden in de industrie waren uitstekend en werden zeer geprezen. De kenmerken van dit programma zijn hieronder samengevat:

 1. Focussen op de ontwikkeling van talenten in informatietechnologie en onderwijs;
 2. Marktgericht cursusontwerp waarin technologie en professionaliteit worden geïntegreerd;
 3. Professioneel en technologisch onderwijs, met veel mogelijkheden voor studentenuitwisselingen, internationalisering;
 4. Uitstekende omgeving met interculturele activiteiten en digitale apparatuur voor onderwijs; en
 5. Ingeschreven studenten met uitstekende prestaties in verschillende competities en afgestudeerden die door de industrie de voorkeur genieten voor het voldoen aan behoeften met gerelateerde talenten.

Missie

Het programma Applied Computing bij het International College heeft tot doel een omgeving te creëren die studenten stimuleert op zoek naar een solide kennisontwikkeling op het gebied van informatietechnologie die is afgestemd op regionale economische en sociale ontwikkeling; door zowel praktische ervaringen van computerapparatuur en theoretische studie van het bedrijfsleven.

Goals

 1. Zorg ervoor dat studenten de ethische, maatschappelijke en mondiale problemen begrijpen. Versterk studenten om professionals te worden met een gevoel van waardering voor de geesteswetenschappen.
 2. Verbeter de student met de essentiële kennis om te slagen in het veld. Vooruitgang in de integratie van informatietechnologie in het bedrijfsdomein.
 3. Pleeg studenten met het bewustzijn van zich snel ontwikkelende disciplines. Betrek studenten bij een leven lang leren.

Kerncompetenties

 1. Het vermogen om fundamentele technieken en hulpmiddelen toe te passen in de computerdisciplines.
 2. Het vermogen om elementaire kennis van gangbare zakelijke praktijken te bezitten.
 3. Het vermogen om kennis toe te passen op de oplossing van praktische problemen.
 4. Het vermogen om samen te werken en effectief te communiceren.

Kenmerken

 • Engels als instructietaal en interactie tijdens de les: het vierjarig niet-gegradueerd curriculum van AC wordt in het Engels afgenomen, het eerste programma in Taiwan.
 • Cross-culturele interacties en wereldwijde visie in een internationale gemeenschap: Momenteel heeft Applied Computing 1/3 van de studenten uit verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Indonesië, Mongolië, Japan, Palau, Vietnam, Tuvalu, Sri Lanka, Gambia, Salomo en meer.
 • Dual degree en uitwisselingsmogelijkheden: AC moedigt studenten aan om een ​​of twee semesters te studeren aan universiteiten die samenwerkingsovereenkomsten hebben met Ming Chuan University .

Curriculum Framework

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As Taiwan’s top international university, MCU welcomes students from all over the world. Whether you are interested in pursuing a degree in Communications, Design, Management, Technology, Languages, L ... Lees meer

As Taiwan’s top international university, MCU welcomes students from all over the world. Whether you are interested in pursuing a degree in Communications, Design, Management, Technology, Languages, Law, or Tourism, MCU offers a unique world class educational experience. Here, we believe in building creative and innovative global citizens who are ready to become world leaders of tomorrow. Lees Minder
Saginaw , Taipei , Taoyuan , Taipei , Jinsha Township + 4 Meer Minder