Lees de Officiële Beschrijving

Make School herontwikkelt het hoger onderwijs voor de 21e eeuw. Onze nadruk ligt op het waarborgen van de relevantie van onderwijs voor de moderne economie en de toegankelijkheid van studenten van alle achtergronden.

Studenten behalen een bachelor in toegepaste informatica tijdens hun studie vrije kunsten, computerwetenschap en productontwikkeling. Onze uitkomsten staan ​​op één lijn met scholen zoals Stanford en MIT met alumni die werken bij bedrijven zoals Facebook, Google, Apple en Y Combinator-startups.

Studenten kunnen in 2 jaar afstuderen en collegegeld betalen via Inkomsten Share-overeenkomsten als een percentage van hun salaris zodra ze in dienst zijn. We bieden ook studenten met een laag inkomen woonhulp om hun levensonderhoud te dekken. 45% van onze studenten zijn ondervertegenwoordigde studenten van kleur, terwijl 66% afkomstig is uit gezinnen met een laag gemiddeld inkomen.

Onze opleiding is ontworpen om te zijn

Innemend

We geloven dat leren inspirerend, leuk en diep persoonlijk moet zijn. De basis van je opleiding is je relatie met je coach, die werkt aan het begrijpen van je persoonlijke en professionele doelen om te helpen bij het navigeren door de universiteit. Je coach is je vriend, je mentor en je ondersteuningssysteem. Wij geloven dat maken de beste manier is om te leren. Onze lessen zijn ontworpen rond oefeningen en projecten en dienen als steiger voor de grotere persoonlijke projecten die uw portfolio vormen.

Samenwerkend

Gemeenschap is de kern van ons onderwijs, met collega's die elkaar in en uit de klas ondersteunen. Studenten dienen de gemeenschap als onderwijsassistenten, interne adviseurs, vertegenwoordigers van de studentenraad, bouwers van onze software-infrastructuur en als vrienden. Je bouwt grootschalige projecten met teams en ervaart de creativiteit en uitdagingen van het werken met anderen. Een sociale opleiding is essentieel voor je karakterontwikkeling en zal je toerusten om je te engageren en te slagen in de professionele wereld.

Relevant

We hebben ons curriculum ontworpen met input van stichters, ingenieurs en CTO's van technische bedrijven en onderhouden sterke partnerschappen met technische bedrijven en incubators om ervoor te zorgen dat ons onderwijs relevant blijft. Elke klas legt de nadruk op het 'waarom' van het onderwerp dat je aan het leren bent, gebouwd rond de doelstellingen op cursus- en programmaniveau ter ondersteuning van je carrièredoelen. U wordt beoordeeld op holistische rubrieken om uw leren en vooruitgang op één lijn te brengen met een breed scala aan vaardigheden en karaktereigenschappen die bedrijven gebruiken om succes op de werkplek te definiëren.


In vergelijking met traditionele colleges

Onze afgestudeerden beginnen hun loopbaan met een gemiddelde salaris van $ 95k / jaar, vergelijkbaar met afgestudeerden van top-tier-programma's en ver voor het nationale gemiddelde van ongeveer $ 66.000.

Onze afgestudeerden beginnen 2 jaar eerder te werken dan de gemiddelde computerwetenschapper. Terwijl hun leeftijdsgenoten tot $ 80.000 aan collegegeld betalen voor hun junior en senior schooljaar, verdient onze typische afgestudeerde $ 190.000 vóór belastingen.


Admissions

Bij Make School zien we het toelatingsproces eerder als een coachingskans dan als een proces waarbij we de studenten eenvoudig beoordelen op hun vaardigheden en ervaringen. Onze missie bij Make School is ervoor te zorgen dat elke student de capaciteiten krijgt die nodig zijn om zijn doelen en ambities in het leven te bereiken - en deze missie begint tijdens het opnameproces.


Het selectieproces neemt een holistisch beeld van uw ervaringen en prestaties, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Over het algemeen zijn we op zoek naar:

  • Een patroon van hard werken. Dit kan in een academische of niet-academische omgeving zijn.
  • Betrokkenheid bij projecten, activiteiten, organisaties. Dit kan een hackathon, vrijwilligerswerk, studentenraad, gemeenschapsprojecten, sportteams of academische samenlevingen zijn.
  • Karaktertrekken zoals teamwerk, samenwerking, vriendelijkheid, emotionele intelligentie, veerkracht en interesse in software-engineering.

Hoewel we waardering hebben voor eerdere programmeerervaring, hebben we dit niet nodig. In feite was ons toelatingsproces bedoeld om programmeurs van alle niveaus te verwelkomen.


We eisen van alle aanvragers dat ze hun SAT- of ACT-scores indienen, maar het selectieproces is niet gericht op testscores. Nadat je een aanvraag hebt ingediend, ga je naar je dashboard voor instructies voor het uploaden of vraag je het testbureau om een ​​scorerapport door te sturen naar Make School met behulp van onze collegecodenummers:

  • ACT-code: 7957
  • SAT-code: 7604


Internationale studenten

Het F-1-visum is het enige visum dat niet-Amerikaanse burgers of permanente inwoners kunnen gebruiken om Make School bij te wonen. Make School komt in aanmerking om internationale studenten te accepteren als de goedkeuring van de definitieve accreditatie is verkregen en zodra de federale overheid het programma toevoegt aan de lijst met F-1-programma's die in aanmerking komen voor een visum.

In eerdere jaren zou de update van de federale overheid meestal weken in beslag nemen. Onder de huidige administratie kunnen er extra vertragingen zijn.

Verder is Make School momenteel bezig met het afhandelen van collegegeldopties voor internationale studenten. Hoewel we hopen op het aanbieden van collegegeld dat het programma toegankelijk maakt voor internationale studenten, moeten internationale studenten bereid zijn om hun kosten van levensonderhoud tijdens het programma te dekken - huisvesting, eten en andere uitgaven kunnen oplopen tot $ 20.000 per jaar.

Als gevolg hiervan, hoewel Make School internationale aanvragers accepteert, moedigen we sollicitanten sterk aan zich op andere programma's te richten om andere opties open te houden. Make School verwacht in april 2019 kandidaten te kunnen laten weten of het programma F-1 zal zijn.


onderwijs

Sinds 2014 heeft de meerderheid van de Make School studenten hun collegegeld gefinancierd met Make School 's Inkomstenaandeelovereenkomst (ISA). In plaats van collegegeld vooraf te betalen, verbinden studenten die een ISA verplichten om een ​​bepaald percentage van hun inkomen te betalen gedurende een bepaald aantal jaren na hun afstuderen (zie onderstaande tabel.) Met ISA-financiering betalen afgestudeerden alleen als ze een baan hebben van meer dan $ 60.000 / jaar.


Ons ISA-financieringsmodel stemt onze prikkels af op de resultaten van onze studenten - we zijn succesvol als u succesvol bent. Met ISA bent u alleen verschuldigd als u verdient.


Alle Amerikaanse burgers en permanente inwoners komen in aanmerking voor volledige ISA-financiering. Make School biedt ook de mogelijkheid om een ​​deel of het volledige lesgeld vooraf te betalen. Hoe meer collegegeld je kiest om voor te betalen, des te minder maanden van terugbetaling zal worden gedeeld met Make School na het afstuderen. Wanneer u zich inschrijft, wordt u gevraagd om uw gewenste collegegeld en ISA-financieringsplan te kiezen.

AANDEELHOUDINGSOVEREENKOMST TABEL (2018)

Geen ISA


Onze studenten leren computerwetenschap door producten uit de echte wereld te bouwen


* In afwachting van WSCUC-goedkeuring. Het Bachelor in Applied Computer Science-programma wordt aangeboden via een incubatiepartnerschap tussen Make School PBC en de Dominicaanse Universiteit van Californië.
Lees ons verhaal voor meer informatie over onze weg naar accreditatie

Opleiding te volgen in:
Engels
Make School
Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 26, 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
November 18, 2018 Early Action. January 7, 2019 Regular Decision 1. March 15, 2019 Regular Decision 2
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 26, 2019
Einddatum
Mei 16, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
November 18, 2018 Early Action. January 7, 2019 Regular Decision 1. March 15, 2019 Regular Decision 2

Aug. 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
November 18, 2018 Early Action. January 7, 2019 Regular Decision 1. March 15, 2019 Regular Decision 2
Einddatum
Mei 16, 2021