Bachelor in toerisme en horeca

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze bacheloropleiding biedt een grondige basis in alle belangrijke onderwerpen en onderwerpen in toerisme en catering. Wat het programma echt uniek maakt, is de veelheid aan specialisaties die beschikbaar zijn voor studenten, waaronder Health and Wellness Tourism Management, Hospitality en Hotel Management en Destination Management, dat sterk voortbouwt op Hongarije met een wereldberoemde reputatie dankzij zijn rijke thermische geneeskrachtige wateractiva of zijn nummer één positie in internationaal tandheelkundig toerisme. Bovendien leggen we de nadruk op de ontwikkeling van praktische vaardigheden, daarom krijgen onze studenten de kans om projectmatig leren te volgen, zichzelf uit te dagen in professionele wedstrijden, workshops bij te wonen of deel te nemen aan hotelbezoeken.

Onze cursussen worden ook aanbevolen door het Nationaal Comité voor Toerisme; en de Kamer van Koophandel en Industrie van Boedapest.

HET PROGRAMMA IS ONTWORPEN VOOR PARTICULIEREN DIE:

Zijn ruimdenkend, creatief, veelzijdig en goed geïnformeerd, geïnteresseerd in persoonlijke communicatie, reizen, hebben goede probleemoplossende en organisatorische vaardigheden en genieten van het leren van vreemde talen.

KERNPROJECTEN:

Vrije tijd en toeristisch onderzoek, horeca en gastronomie; Service ontwerp en ontwikkeling; Tourism Geography; Hotel Management; Beheer van reisbureaus; Informatica, Micro-economie, sociale wetenschappen, juridische grondslagen, bedrijfseconomie, boekhouding

SPECIALISATIES:

 • Hotel Management
 • Gezondheidstoerisme

Specialisaties worden alleen gestart als minimaal 15 studenten lid willen worden van de specialisatie.

CARRIERE VOORUITZICHTEN:

 • touroperator
 • leider van familiebedrijven
 • toeristisch adviseur
 • evenement organisator
 • toerismebeheerder van kleine gemeenten
 • en regio's
 • manager van lokaal, regionaal
 • en nationaal toerisme
 • animator
 • manager voor gezondheids- en wellness-spa's
 • midden- en topmanager van hotels, cultuur- en sportfaciliteiten
 • attractie manager

Ben je geïnteresseerd in 2 graden? In slechts 3,5 jaar kun je toerisme en catering van Metropolitan krijgen, evenals een International Event en Hospitality Management BA van Coventry University.

Kwalificatie zoals gespecificeerd in het diploma:

Econoom in toerisme en horeca

CIMA-certificaten toegekend aan METU :

METU neemt de eerste stap van het CIMA-certificaat (Chartered Institute of Management Accountants) op voor alle Engelstalige bedrijven

De modules die studenten zullen bestuderen zijn de volgende:

BA1 Fundamentals of Business Economics

BA2 Grondbeginselen van Management Accounting

BA3 Fundamentals of Financial Accounting

BA4 Fundamentals of Ethics, Corporate Governance en Business Law

PARTNERS:

Onze programma's worden aangeboden in samenwerking met onze professionele partners, zoals Mellow Mood Hotels, HunguestHotels Zrt, RAM Colosseum en Association of Tourism Managers.

Hoofd van het programma:

Melanie Smith Ph.D., universitair hoofddocent en onderzoekerAuteur van problemen in cultuurtoerismestudies (Routledge, 2015)

"De essentie van toerisme ligt in wat het mensen geeft in ruil voor hun tijd en geld. En waar blijf je uiteindelijk achter? Niets veel, behalve een herinnering. En het belangrijkste deel van herinneringen is de ervaring. Tijdens uw vakantie in een mooie hotelkamer verblijven, is geen leuke herinnering. Wat we leren is hoe we toeristen een onvergetelijke ervaring kunnen maken en geven, of ze nu in een hotel verblijven, een reisbureau, een gezicht, een wellness-spa of een specifieke bestemming bezoeken. "

† Márton Lengyel, Ph.D., CSc, oprichter van Heller Farkas Faculteit Toerisme en Economie; WTO (Wereldorganisatie voor Toerisme) Expert en grondlegger van het lentefestival van Boedapest

Toerisme en Catering BA is fantastisch. Deel uitmaken van dit programma maakt dat ik me vereerd voel. Lezingen en seminars zijn motiverend, educatief en leuk om bij te wonen. Docenten en instructeurs doen hun best om op een prettige, gerichte en boeiende manier les te geven. Ze doen hun uiterste best om de studenten te ondersteunen en eventuele gestelde vragen te beantwoorden. De kennis die je wint, maakt dat je je inspanningen waardig vindt. Zeer interessant punt is dat de school me de kans gaf om Hongaars als tweede taal te leren.

Ilona Bonavia, student van ons BA-programma Toerisme en Catering uit Malta

"Ik was geïnteresseerd om een kwalitatief BA-programma in Toerisme in Europa te vinden en als Budapest is een van de beste steden om te wonen in Europa, koos ik Metropolitan University onder andere opties. En ik ben zeer tevreden met mijn keuze. METU heeft een echt goed omgeving voor studies, vriendelijke professoren, behulpzaam personeel De internationale studentengemeenschap is zo verenigd en met elkaar verbonden dat iedereen elkaar kent, de universiteit geeft om zijn studenten en ze motiveren ons letterlijk om een ​​gemeenschap te worden die je niet kunt vinden in een andere universiteit in Boedapest als je een internationale student bent, ook Student Union werkt heel goed, ze organiseren veel evenementen voor ons. "Deel uitmaken van METU life is een geweldige ervaring voor mij, ik ben blij dat ik METU heb gekozen"

Serdar Volkan Yilmaz, student van ons BA-programma Toerisme en Catering uit Turkije

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ atti ... Lees meer

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ attitude. Creativity is the force organizing everyday life at the University paving the way to the future success of our students. We offer a stimulating environment and a unique atmosphere that motivate our students to make use of a wide range of unparalleled opportunities and apply their knowledge in practice looking for new, innovative solutions. This inspiring world offers the key to creative thinking, which is the most immediate expectation in today’s labour market and a crucial issue of the future. Lees Minder
Boedapest , Antalya + 1 Meer Minder