Bachelor in toerisme en hotelmanagement

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over het programma

Ministerie van Toerisme en Hotelmanagement is een programma dat als doel heeft om theoretische en praktische kennis en praktijk toe te voegen aan het welzijn en de operationalisering van de academicus, binnen veel sectoren die openbaar of privé kunnen zijn. Studenten krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen op vele manieren die de afdeling biedt, deze bestaan uit het bijwonen van geschikte seminars en conferenties en het actief deelnemen aan onderzoek en toepassing van de kennis in hun zomertraining / stages. Het veld Toerisme en Hotelmanagement wordt overladen met veel mogelijkheden om hun kennis volledig te vullen en vaardigheden op hoog niveau te produceren die nodig zijn in hun sector. De missie van de afdeling toerisme en hotelmanagement is om studenten te helpen bij het ontwerpen en uitbeelden van duidelijke Pathways naar hun toekomstige carrière. Om dit doel te bereiken biedt de school hen veel faciliteiten; met hoge normen voor lezingen, schoolcompetitiviteit en individuele aandacht voor maatwerk op basis van de studentvereisten.

132271_tourism.jpg

Onderwijskansen

Het uiteindelijke doel van programma's voor toerisme en hotelmanagement is om studenten op te leiden die niet alleen hun bewustzijn ontwikkelen voor de meest recente internationale en nationale ontwikkelingen over de hele wereld, maar die ook toegewijd zijn aan het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de toerisme- en horecabranche. Studenten moeten slagen in generieke zakelijke cursussen, gespecialiseerde en op maat gemaakte toerisme- en horecacursussen tijdens hun programma's. Binnen het programma wordt van de studenten verwacht dat ze veel dagelijkse vaardigheden gebruiken die verband houden met communicatie op basis van probleemoplossende vaardigheden, effectieve communicatieve vaardigheden en klantgerichte oriëntatievaardigheden. Taalvaardigheid is een ondeelbaar onderdeel van de leerplannen voor toerisme. Ministerie van Toerisme en Hotelmanagement biedt de studenten bovendien meer dan alleen taalvaardigheid, maar biedt studenten de kans om keuzevakken te leren zoals Duits, Frans, Italiaans, Russisch en Chinees. Zomercursussen bieden studenten de mogelijkheid om de geleerde theorieën in de praktijk te brengen.

Loopbaangebieden

Cyprus West University , Tourism and Hotel Management-programma is bedoeld om individuen te trainen om de nodige vaardigheden en kwalificaties onder de knie te krijgen op verschillende gebieden, zoals (horecagelegenheden, luchtvaartmaatschappijen, touroperators, reisbureaus, restaurants, autoverhuur, enz.) De afgestudeerden van het toerisme en Hotel Management programma zijn volledig behaald in het verkrijgen van werkgelegenheid in hotelketens of boetiekhotels, vakantiedorpen, touroperators, reisbureaus, luchthavens of luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen. Bovendien rust de afdeling Toerisme en Hotelmanagement taalvaardigheden, academische infrastructuur en het idee van ethische kwesties uit aan studenten die een academische carrière willen nastreven.

Toelatingseisen

Vereiste documenten

 1. High School Diploma & Transcript of National Certificate and & Transcript.
 2. Engelse vertaling van Diploma & Transcript (indien van toepassing).
 3. Paspoortfotokopie (inclusief alle belangrijke pagina's).
 4. Resultaten van SAT, IELTS of TOEFL (indien beschikbaar).
 5. Persoonlijke foto.

Toelatingseisen:

American College Testing: minimaal 21 punten.
General Certificate of Education (GCE): met een 2 A-niveau of gelijkwaardig (4AS / 8 IGCSE).
Internationaal baccalaureaat: kwalificeer je voor een IB-diploma.
Scholastic Aptitude Test (SAT): minimaal 900/1600.

Online app

132256_132217_applynowINGILIZCE.jpg

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Dit zijn de toepassingsstappen:

 1. Start de toepassing door te klikken op de Application Process pagina .
 2. Vul het formulier in en verzend het.
 3. Gebruik de pincode om u aan te melden bij het toepassingsvolgsysteem .
 4. Log in en bekijk uw aanvraag.
 5. Ga naar het financiële gedeelte om de betaling uit te voeren.
 6. Verzamel de officiële acceptatiebrief en de betalingsbevestigingsbrief.
 7. Koop uw Visa (indien nodig).
 8. Boek uw vlucht en vul de luchthaven Ophalen.

Collegegeld

60% -beurs wordt aangeboden aan alle internationale studenten in alle afdelingen en programma's. Om onze collegegeld te controleren op de komende intake, bezoek onze collegegeld pagina .

Taalvereisten

Engels Vaardigheidstest

De programma's van de universiteit zijn in de Engelse taal.Als de student niet voldoet aan de vereisten voor het volgende Engelse niveau, moet hij / zij het Engelse taalvaardigheidsexamen afleggen.

Engelse vereisten

 • IELTS - International English Language Testing System (minimaal 5.0).
 • TOEFL IBT - Internetgebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 60).
 • TOEFL CBT - Computergebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 170).
 • TOEFL PBT - Papieren test van Engels als vreemde taal (minimaal 497).
 • GCE / IGCSE - General Certificate of Education / International General Certificate of Secondary Education (Minimum C).
 • FCE - Eerste certificaat in het Engels (minimaal C).
 • CPE / CAE Certificate of Proficiency in English / Certificate in Advanced English (Minimum C).
 • SAT - The SAT Reasoning Test (voorheen Scholastic Aptitude Test):
  • Oud SAT: schrijven: minimaal 340, lezen: minimaal 400, totaal: minimaal 800.
  • Nieuwe SAT: Engels: 420.
 • PTE - Pearson-test van het Engels: minimaal 36.

Beurzen

CWU biedt een verscheidenheid aan beurzen aan al haar toekomstige en huidige studenten in niet-gegradueerde programma's op basis van hun succesniveau.

Internationale studentenbeurs

Alle studenten op niet-gegradueerd niveau krijgen een studiebeurs van 60% op alle afdelingen.

2132.jpg

Academische studiebeurs

Het dekt 70%, 80% en 100% van het lesgeld. Beurzen van 70%, 80% en 100% voor uitzonderlijk succesvolle aankomende studenten. U vraagt de beurs aan door contact op te nemen met onze studiebeurscommissie ( scholarship@cwu.edu.tr ).

De aanvragen worden beoordeeld door de internationale toelatingscommissie van de student. Opmerking: de academische beurs omvat (herfst- en lentesemesters).

Duur van de beurs: 4 jaar in het studieprogramma, plus 1 jaar in het Engelse taalvoorbereidingsprogramma (indien nodig).

Academic Achievement Scholarship

Geregistreerde niet-gegradueerde studenten die hebben gestudeerd voor ten minste twee semesters en die ten minste 3,00 Cumulative Grade Point Average (CGPA) en 3,50 Grade Point Average (GPA) hebben behaald, ontvangen een CWU academische prestatiebeurs van 25% tot 75% vermindering van hun collegegeld vergoedingen, afhankelijk van hun academische status.

Financial Aid Programme

Programma voor financiële steun bedoeld voor hooggekwalificeerde niet-gegradueerde studenten met beperkte financiële middelen. Nadat je bent toegelaten, kun je een financiële beurs aanvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet: een acceptatiebrief hebben ontvangen van het opnamekantoor en over beperkte financiële middelen beschikken.

132254_132214_Scholarships.jpg

Als u in aanmerking komt voor het financiële hulpprogramma, hangt het bedrag van de prijs af van uw financiële behoefte en uw academische kwalificaties. Beurzen worden toegekend ongeacht uw ras, kleur, geslacht, religie of nationale afkomst.

U kunt de aanvraag voor financiële hulp downloaden, deze invullen en alle vereiste documenten verzamelen en naar de e-mail van onze studiebeurscommissie sturen ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Lees meer

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Lees Minder