Read the Official Description

Singidunum University is de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de regio die toerisme- en hospitality-experts opleidt. Vierjarige studies aan de faculteit Toerisme en Hospitality Management zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van degenen die hebben besloten een succesvolle carrière in de toeristische sector na te streven - momenteel de meest wijdverspreide en snelst groeiende industrie ter wereld.

Het onderwijsproces in deze opleiding is gebaseerd op een multidisciplinaire aanpak. Namelijk, bijzondere aandacht wordt besteed aan het verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van economie, IT en het leren van vreemde talen. De stage is een integraal onderdeel van dit studieprogramma. De studierichting Toerisme en Hospitality geeft studenten de mogelijkheid om professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en zich met succes voor te bereiden op de leidende posities in hun respectievelijke vakgebieden. Naast de beschikbare keuzemogelijkheden met betrekking tot toerisme en gastvrijheid, zijn we ook begonnen met het opleiden van experts op het gebied van voedseleconomie.

Naast de momenteel beschikbare opties binnen het studieprogramma Toerisme en Hospitality, is Singidunum University begonnen met het opleiden van experts op het gebied van voedseleconomie. Naast de algemene cursussen gerelateerd aan economie en toerisme, zullen de studenten die voor deze optie kiezen, een aantal deskundige cursussen bijwonen, zoals restaurantindustrie, internationale gastronomie, voedseltechnologie, voedsel en duurzame ontwikkeling, principes van recreatie en voeding, enz. De studenten bij de studiekeuze moet Food Economics vertrouwd raken met een microbiologische, chemische, fysieke en sensorische kwaliteit van voedsel. Ze moeten ook leren over de technologische processen van voedselproductie, hun voedingswaarde, het systeem van voedselkwaliteit in restaurants en winkelketens, culturele en geografische aspecten van voedsel. Afgezien daarvan zullen zij ook de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van economie verwerven om de distributie en verkoop van levensmiddelen met succes te kunnen beheren.

World Tourism Organization van de Verenigde Naties reikt kwaliteitscertificaten uit voor bachelor- en masterstudies in toerisme en hospitality.

Volgens de enquête onder de afgestudeerden die lid zijn van de ALUMNI-associatie, kunnen de studenten die dit programma met succes afronden op verschillende gebieden werk zoeken:

  • Toeristengids
  • Verkoopmanager bij reisbureaus
  • Manager van het reisbureau
  • Manager marketing van het reisbureau
  • Manager sectorplanning en analyse
  • Interne controlemanager in hotelondernemingen
  • Interne auditmanager in hotelbedrijven
  • receptionist
  • Front office manager
  • Sectormanager levensmiddelen en dranken
  • Marketing en Sales Sector Manager
  • Hotel General Manager
  • Assistant General Manager
  • Rent-a-car Agency Manager
  • Airline manager
  • Catering Manager
  • Global Distribution System Manager
  • Cruise Company Manager
  • Tourism Organisation Manager
  • Associëren in lokale, regionale en nationale toeristische organisaties
  • Wellness Center Manager
  • Convention Bureau Manager
  • National Park Manager
  • Aqua Park Manager
  • Themaparkmanager
  • Marketing Manager
  • Tourism Sector Executive binnen het transportbedrijf
  • Ethno Village Manager
  • Commercial Operations Executive binnen het transportbedrijf
  • Corporate Travel Manager
  • Destination Management Company Manager
  • Associëren voor toeristische aangelegenheden in de publieke sector
  • Associate-public evenementenplanning
  • Docent in middelbare scholen voor beroepsonderwijs
  • Restaurant en Catering Manager
  • Associëren in culturele instellingen
  • Public Relations Manager
  • Human Resources Manager

Alle cursusmaterialen zijn inbegrepen in het collegegeld.

Toelatingsexamen voor de opleiding Toerisme en Hospitality Management bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een interview in het Engels en het Servisch over de voorgestelde onderwerpen op het gebied van toerisme en gastvrijheid

Bij online registratie ontvangt de student optionele onderwerpen die tijdens het toelatingsexamen moeten worden besproken.

Na succesvolle afronding van de studies, moeten de studenten een academische titel van Bachelor of Arts in Economics (BA in Economie) .

Legende

Deze opleiding bestaat uit drie modules:

  • Toerisme
  • Gastvrijheid
  • Food Economics

leerplan

Ik jaar

  • Economie
  • Psychologie
  • Economie van het toerisme
  • Kwantitatieve methoden
  • Accounting
  • Zakelijke informatietechnologie
  • Engelse taal 1
  • Tweede vreemde taal 1

II jaar

  • Beheer
  • Marketing in toerisme en horeca
  • Keuzevak 1
    • Toerisme Bestemmingsbeheer
    • Human Resources Management in hospitality
    • Internationale gastronomie
  • Toeristenrecht
  • Toerisme en ruimte
  • Organisatiegedrag en bedrijfscultuur
  • Engelse taal 2
  • Tweede vreemde taal 2

III jaar

  • Hotel Management
  • Beheer van reisbureaus en touroperators
  • Keuzevak 2
    • Financiële zaken in toerisme
    • Financiële zaken in gastvrijheid
    • Restaurant Service
  • Informatiesystemen in toerisme en hospitality management
  • Beheer van natuurlijke en culturele hulpbronnen
  • Engelse taal 3
  • Tweede vreemde taal 3
  • Beroepsopleiding op het gebied van toerisme, gastvrijheid en voedseleconomie

IV jaar

  • Gezondheidsaspecten van het toerisme
  • Consumentengedrag en bescherming in toerisme
  • Keuzevak 3
    • Duurzaam toerisme
    • Hotel ontwerp en planning
    • Food Science and Technology
  • Keuzevak 4
  • Economische en financiële analyse in toerisme
  • Economische en financiële analyse in gastvrijheid
  • Keuzevak 5
  • Thematisch toerisme
  • Kwaliteitsmanagement in de hotelindustrie
  • Voedselveiligheid
  • Engelse taal 4
  • Tweede vreemde taal 4
  • Praktijkonderzoek en zakelijke vaardigheden
Program taught in:
Engels
Servisch

See 2 more programs offered by Singidunum University »

Last updated January 26, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
3,000 EUR
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are open throughout the year
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
Applications are open throughout the year
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
Applications are open throughout the year

Oct. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
Applications are open throughout the year
Einddatum
Application deadline
Vraag informatie aan
Applications are open throughout the year
Einddatum