Bachelor in toeristisch management en erfgoed

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het doel van de studie Tourism Management and Heritage is om specialisten op te leiden die de principes van duurzaam toerismebeheer en de specificiteit van cultureel en natuurlijk erfgoed kennen en die de verworven kennis in de praktijk kunnen toepassen. Het identificeren, analyseren en oplossen van problemen op het gebied van openbaar bestuur, erfgoedbeheer, toeristische marketing en servicemanagement, implementatie van innovaties, duurzame ontwikkeling van het toerisme in regio's. Evenals, mensen die competent zijn om te werken in een competitieve en internationale omgeving, kritieke situaties beheren, conflicten oplossen en tijdige en onafhankelijke oplossingen bieden.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

De 2de en 3dejaars studenten kunnen deelnemen aan het ERASMUS mobiliteitsprogramma dat de mogelijkheid biedt om 1 of 2 semesters te studeren aan een partneruniversiteit in het buitenland of stage te lopen in een ander land.

Carriere vooruitzichten

De inhoud van het studieprogramma en zijn oriëntatie op erfgoedstudies en ontwikkelingskansen voor cultureel en natuurlijk toerisme zijn universeel, wat leidt tot brede carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van het programma. Toekomstige werkplaatsen omvatten niet alleen regionale, nationale, departementale, particuliere of speciale musea en parken, maar ook uitgeverijen, instellingen voor erfgoedbescherming, reisbureaus, toeristische informatiecentra, kunstgalerijen en -centra, gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties, ambassades en andere instellingen, overheidsinstanties, adviesbureaus die advies verlenen of hulp bij het aanpassen van het erfgoed aan toeristische doeleinden, nationale en internationale organisaties die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van het erfgoed. Toekomstige werkplaatsen zijn toerismebureaus en reisorganisaties (er werken 282 van hen met meer dan 2 000 werknemers). Om te werken in een van de genoemde potentiële toekomstige werkplekken zullen studenten moeten beschikken over competenties op het gebied van erfgoed en toerismebeheer.

Toelatingseisen

Voortgezet onderwijs (cijfer in geschiedenis / vreemde taal).

Engels taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B1 (volgens het Common Framework of Reference voor taal goedgekeurd door niveautest) is georganiseerd voor degenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload vereiste documenten
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen
 4. Dien uw aanvraag in

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid aantoont.
  1. Voor bachelorzoekende studenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijk aan niveau B1: TOEFL-paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie
 4. Pasfoto
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).

Verbeter je Engels!

Ben je geïnteresseerd in Engels, maar beschik je niet over voldoende kennis van de Engelse taal om in het Engels te studeren?

Minor Engelse taalstudies zijn bedoeld voor diegenen die bereid zijn om een ​​bacheloropleiding aan de Mykolas Romeris University maar niet voldoende kennis hebben van de Engelse taal die nodig is om in een vreemde taal te studeren. Tijdens het eerste studiejaar zullen studenten, die een grote bacheloropleiding volgen, samen met kleine Engelstalige studies, zich alleen richten op taalstudies. Na het afronden van een jaar Minor Engelse taalstudies en het bereiken van voldoende Engelstalige vaardigheidsniveaus zullen internationale studenten doorgaan met het bestuderen van hun geselecteerde bacheloropleiding aan de MRU.

Een jaar Minor Engelse taalstudiegeld - 1800 EUR.

Ga voor meer informatie naar els.mruni.eu

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder