Bachelor in verpakking en merkontwerp, Lahti

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

In de bacheloropleiding Packaging and Brand Design leren studenten verpakkingen en merkmaterialen te ontwerpen voor bedrijven en industrieën. Tijdens hun studie doen studenten ontwerp-, R & D- en ondernemerschapsvaardigheden op.

Creatieve probleemoplossing en teamworkvaardigheden vormen de kern van de studies. Afgestudeerden van het programma zijn gewend om samen te werken met professionals uit verschillende vakgebieden. Studenten leren ontwerpopdrachten vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en rekening te houden met de eisen van zowel de verpakkingsindustrie als de merken van klanten. Ze werken in een zakelijke omgeving, maar kunnen rekening houden met de sociale en ethische behoeften van gebruikers, evenals met duurzaamheid en het milieu.

Het programma legt sterk de nadruk op grafisch ontwerp en de toepassing van industriële ontwerpmethoden op verpakkingen en merken. Naarmate de studies vorderen, zal meer en meer van het leren plaatsvinden in real-life opdrachten en projecten. Samenwerking met lokale en internationale bedrijven zorgt ervoor dat de inhoud van de studies up-to-date is en de professionele netwerkmogelijkheden uitstekend zijn. Dit is een waardevol hulpmiddel gebleken voor een vlotte start van een succesvolle carrière.

Afgestudeerden kunnen werken in de verpakkingsindustrie, reclame, merkontwikkeling, ontwerpbedrijven of detailhandel. Internationaal is de verpakkingsindustrie een veelzijdige, grote werkgever. Finse verpakkingskennis staat wereldwijd aan de top. Ons programma voor verpakking en merkontwerp heeft een sterk internationaal netwerk van samenwerking en academische uitwisseling.

Doelen

In de bacheloropleiding Packaging and Brand Design leren studenten verpakkingen en merkmaterialen te ontwerpen voor bedrijven en industrieën. Tijdens hun studie doen studenten ontwerp-, R & D- en ondernemersvaardigheden op.

Creatieve probleemoplossing en teamworkvaardigheden vormen de kern van de studies. Afgestudeerden van het programma zijn gewend om samen te werken met professionals uit verschillende vakgebieden.

Inhoud bestuderen

In de bacheloropleiding Packaging and Brand Design leren studenten ontwerpopdrachten vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en rekening te houden met de eisen van zowel de verpakkingsindustrie als de merken van de klant. Ze werken in een zakelijke omgeving, maar kunnen rekening houden met de sociale en ethische behoeften van gebruikers, evenals met duurzaamheid en het milieu.

Het programma legt sterk de nadruk op grafisch ontwerp en de toepassing van industriële ontwerpmethoden op verpakkingen en merken.

Veel betekenis is gebaseerd op samen leren. De interactie tussen studenten en ook tussen studenten en docenten vormt de kern van de pedagogische benadering. Studenten nemen tijdens hun studie verschillende rollen op binnen verschillende teamwerkopdrachten. Op deze manier doen de studenten ervaringskennis op en kunnen ze hun persoonlijke interesses binnen het ontwerpvak vinden en ontwikkelen.

Naarmate de studies vorderen, zal meer en meer van het leren plaatsvinden in real-life opdrachten en projecten. Samenwerking met lokale en internationale bedrijven zorgt ervoor dat de inhoud van de studies up-to-date is en de professionele netwerkmogelijkheden uitstekend zijn. Dit is een waardevol hulpmiddel gebleken voor een vlotte start van een succesvolle carrière.

Structuur van studies

Het programma is onderverdeeld in gemeenschappelijke kerncompetentiestudies en aanvullende competentiestudies. De kerncompetentiestudies rusten u uit voor een reeks professionele rollen. De aanvullende competentiestudies stellen u in staat uw vaardigheden uit te breiden en u te specialiseren in een gebied dat u interesseert. De aanvullende competentiestudies kunnen bestaan uit studies in uw eigen vakgebied, multidisciplinaire studies of andere vaardigheden die professionele groei ondersteunen. Je persoonlijke tutor zal je tijdens je studie ondersteunen en bijstaan.

Duur en omvang van de studies: 4 jaar, 240 ECTS-credits, inclusief 30 studiepunten stage in Finland of in het buitenland

Kwalificatie

De behaalde kwalificatie is een undergraduate-diploma (een bachelordiploma). Na het behalen van de graad, kunt u solliciteren naar werk in bedrijven in de particuliere sector en in organisaties in de publieke sector die een toepasselijke universitaire opleiding vereisen.

Meer over de instructietaal

Het programma wordt in het Engels gegeven.

Scriptie

De bacheloropleiding omvat een scriptie van 15 ECTS. Dit kan een op onderzoek gebaseerd project zijn of een zogenaamd functioneel afstudeerproject. Het afstudeerproject heeft tot doel uw professionele expertise en kennis te verbreden en te verdiepen en u de expertise te bieden die nodig is om in ontwikkelingstaken in uw vakgebied te werken. Het afstudeerproject verbetert de vaardigheden om informatie op te halen en problemen op te lossen.

Het proefschrift kan worden uitgevoerd als een project in opdracht van een externe organisatie of als onderdeel van een ontwikkelingsproject. Het afstudeerproject kan individueel, in tweetallen of in groep worden uitgevoerd, inclusief schriftelijk verslag. Op zijn best kan het afstudeerproject dienen als een Pathway naar je toekomstige carrière.

internationalisering

We bieden je uitstekende kansen om waardevolle internationale expertise en taalvaardigheden op te doen voor je toekomstige carrière. Toekomstige werkplekken en posities vereisen multiculturele vaardigheden, taalvaardigheid en internationaal begrip. Leren vindt plaats in een internationale, multiculturele omgeving. Onze studenten komen van over de hele wereld.

Ga internationaal!

Je kunt een deel van je studie afronden bij onze partnerinstellingen in verschillende landen over de hele wereld of je praktijkopleiding in het buitenland volgen. Elk jaar verwelkomen we een groot aantal studenten uit verschillende landen, dus het programma is echt internationaal.

Samenwerking met andere partijen

Je studies zullen nauw verbonden zijn met de ontwikkeling van praktijken op het gebied van het beroepsleven, samen met bedrijven en werkgemeenschappen. Multidisciplinaire projecten tussen het werk en het leven en verschillende leeromgevingen, zoals studentencoöperaties, versterken uw banden met authentieke interacties tussen het werk en het leven gedurende het programma.

Onderzoeksfocus

Aan de LAB University of Applied Sciences is ons doel om het werkende leven en de manier van werken te vernieuwen. Samen met onze partners testen we nieuwe innovaties en manieren om dingen te doen.

Onze aandachtsgebieden zijn duurzaamheid, design, innovaties en gezondheid.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen werken in de verpakkingsindustrie, reclame, merkontwikkeling, ontwerpbedrijven of detailhandel. Hun functietitels kunnen variëren van Verpakkingsontwerper of Art Director tot Creative Director of Chief Design Officer.

Internationaal is de verpakkingsindustrie een veelzijdige, grote werkgever. Finse verpakkingskennis staat wereldwijd aan de top. Ons programma voor verpakking en merkontwerp heeft een sterk internationaal netwerk van samenwerking en academische uitwisseling

Postdoctorale studiemogelijkheden

Na het behalen van een bachelordiploma en het hebben van twee jaar werkervaring, kom je in aanmerking voor inschrijving voor de masteropleidingen van de hogeschool (UAS). Je kunt je ook aanmelden voor masteropleidingen van universiteiten.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The LAB University of Applied Sciences offers education based on practices applied in the world of work. It focuses on innovation, industry and commerce. The LAB University of Applied Sciences serves ... Lees meer

The LAB University of Applied Sciences offers education based on practices applied in the world of work. It focuses on innovation, industry and commerce. The LAB University of Applied Sciences serves global business through world-class, practice-oriented higher education. Studies at LAB are closely connected with developments in the working world, including businesses and work communities. Multidisciplinary, professionally-oriented projects and different learning environments enable authentic interaction with partners in the working world throughout the studies. Lees Minder
Lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Meer Minder