Lees de Officiële Beschrijving

Deze major heeft als doel geavanceerde toegepaste talenten van engineeringtechnologie en management te cultiveren om kennis op te doen over voertuigtheorie, voertuigontwerp en experimentele techniek, zodat studenten kunnen werken aan ontwerp en ontwikkeling van voertuig- en voertuigonderdelen, experimenteel onderzoek en management op afdelingsachtige voertuigen. ontwerp en fabricage, onderzoek en ontwikkeling en beheer en onderhoud met socialistisch bewustzijn, solide theoretische basis, sterke initiatiefgeest en praktische vaardigheid.

Studenten in deze major bestuderen voornamelijk de basistheorieën en kennis van voertuigconstructie, voertuigtheorie, voertuigproductie en -experiment en voeren de ontwikkeling, onderzoek en technisch beheer van auto-producten uit door basistheorieën, computer-toegepaste technologie en professionele kennis toe te passen.

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. De basis theoretische en professionele kennis van voertuigtechnologie beheersen.
 2. De basiskennis en -vaardigheden bezitten van machines, elektrische en elektronische technologie en computerapplicatie vereist in deze major.
 3. Beschikken over het ontwerp-, fabricage- en productieproces van auto-producten en het bestuderen van de productietheorie en het onderzoek van producten met behulp van moderne ontwerpmethoden en -metingen.
 4. De zekere kennis beheersen van techno-economische analyse, werking en modern management van productie.
 5. Bepaald vermogen hebben om nieuwe kennis en innovatie te verwerven.

Hoofdgerecht:

Theoretische mechanica, materiaalmechanica, grafische engineering, basis van computersoftware, elektrotechniek, elektronische basistechnologie, mechanisch principe, mechanisch ontwerp, CAD-technologie voor voertuigen, voertuigconstructie, voertuigentheorie, voertuigontwerp, voertuigbouwtechnieken, voertuigcarrosseriebouw, voertuig Appliance en Electronic Control Technology.

Applicatie vereiste

 1. HSK 4 niveau
 2. Notarized hoogste diploma (fotocopie): potentiële winnaars van een diploma moeten de officiële status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
15,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum