De digitalisering van bedrijfsactiviteiten in alle sectoren leidt tot nieuwe banen en vaardigheden. De bachelor in webdesign en grafische communicatie is gebaseerd op de ervaring en de kracht van zowel La Rochelle Education Group als ICAN en streeft ernaar aan deze behoefte tegemoet te komen door een kwalitatief en erkend professioneel programma aan te bieden.

Via de Bachelor in Web Design en Grafische Communicatie, leer je hoe je websites kunt bouwen en grafische communicatie-elementen kunt ontwikkelen. Tegenwoordig heeft u naast deze vaardigheden die zeer gewild zijn bij bedrijven, andere competenties nodig zoals uitstekende communicatieve vaardigheden, artistieke vaardigheden en technische kennis, die allemaal deel uitmaken van het programma.

De Bachelor in Web Design en grafische communicatie kan worden uitgevoerd als een 3-jarig post-high schoolprogramma of een 1-jarig programma als 2 jaar hoger onderwijs al is voltooid sinds het verlaten van de middelbare school. De Bachelor wordt toegekend in samenwerking met het Instituut voor digitale creatie en animatie, ICAN ( Institut de Création et d'Animation Numériques ).

Dit 3-jarige programma is ontwikkeld om u voor te bereiden op de eisen van de bedrijfswereld. Volgend jaar 1, dat is ontworpen om u kennis te laten maken met de wereld van zakelijke en internetafbeeldingen, zult u geleidelijk de vaardigheden ontwikkelen die vereist zijn voor uw specifieke carrière.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 3 andere vakken van La Rochelle Education Group »

Laatst bijgewerkt op September 17, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 jaar
Prijs
7,800 EUR
VERGOEDINGEN VOOR HET ACADEMISCHE JAAR 2017-2018 (PER JAAR): van € 5900 tot € 7800