Bachelor in wiskunde en natuurkunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

De BSc (Hons) Wiskunde en Natuurkunde graad heeft tot doel een brede opleiding in wiskunde te bieden, inclusief zuivere en toegepaste wiskunde, waardoor je je kunt voorbereiden op een reeks carrièremogelijkheden, en dit kunt combineren met fundamentele en toegepaste natuurkunde. Samen met probleemoplossende vaardigheden en computationele training, wil deze opleiding u een goed afgeronde ervaring bieden.

Accreditaties

Dit programma voldoet aan de opleidingseisen van de Chartered Mathematician-aanduiding (uitgereikt door het Instituut voor Wiskunde en de Toepassingen), gevolgd door latere training en arbeidservaring om gelijkwaardige competenties te verkrijgen als die gespecificeerd door de Quality Assurance Agency (QAA) voor onderwezen meestersgraden.

Dit programma wordt ook erkend door het Institute of Physics.

Hoe je bestudeert

De School voor Wiskunde en Natuurkunde is toegewijd aan het bereiken van excellentie in onderzoek en wil een vriendelijke, laagdrempelige cultuur bieden waar studenten aan kunnen meedoen.

Dit specialistische programma biedt de mogelijkheid om een diepgaand inzicht te verwerven in de fascinerende velden van wiskunde en natuurkunde en om de kennis en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen die van vitaal belang zijn voor de moderne wetenschap en technologie.

Het curriculum biedt een grondige basis in analytische en numerieke methoden, praktische wetenschappelijke vaardigheden en onderzoekstechnieken. Studenten hebben de mogelijkheid een reeks overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie en probleemoplossing.

De cursus wordt gegeven via lezingen, probleemoplossende lessen, computer-gebaseerde lessen en seminars. Er is een gemiddelde van 12 uur contactonderzoek per week (extra door studenten beheerd onafhankelijk onderzoek is vereist).

In het eerste jaar heb je de kans om te profiteren van drie extra tutorials van probleemoplossing van drie uur per week. Daarnaast heeft de School voor Wiskunde en Natuurkunde een tutorsysteem voor eerstejaarsstudenten, waarbij wekelijkse tutorsessies van één uur in kleine groepen worden gegeven.

Je bestudeert een breed scala aan wiskundige onderwerpen, bestaande uit verplichte en keuzemodules.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

De cursus wordt op verschillende manieren beoordeeld, waaronder tests, cursuswerk, examens, schriftelijke rapporten en mondelinge presentaties.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC, om een grade B op te nemen van zowel A-Level Maths als Physics
  • Toegang tot Hoger Onderwijs Diploma: 45 Level 3 credits met een minimum van 112 UCAS Tariefpunten, inclusief 40 punten van 15 credits in Maths en 15 credits in Physics
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen, met hogere niveau 5 in wiskunde en natuurkunde

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder