Bachelor in wiskunde met filosofie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

De BSc (Hons) Wiskunde met Filosofie graad biedt studenten de mogelijkheid om een grote vaardigheid in zuivere en toegepaste wiskunde te ontwikkelen, terwijl het ontwikkelen van een filosofisch begrip van de wereld waarin we leven en de plaats die we erin bezetten.

De School voor Wiskunde en Natuurkunde is toegewijd aan het bereiken van excellentie in onderzoek en wil een vriendelijke, laagdrempelige cultuur bieden waar studenten aan kunnen meedoen.

Studenten hebben de mogelijkheid om te leren van en samen te werken met ons team van academici die hen kunnen ondersteunen en aanmoedigen om verbeeldingskracht, creativiteit en nauwgezetheid toe te passen bij het oplossen van praktische problemen. Individuele en groepsprojecten tijdens de cursus zijn ontworpen om waardevolle overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.

Accreditaties

Dit programma voldoet aan de opleidingseisen van de Chartered Mathematician-aanduiding, uitgereikt door het Institute of Mathematics and the Applications, gevolgd door latere opleiding en arbeidservaring om gelijkwaardige competenties te verkrijgen als die welke zijn gespecificeerd door de Quality Assurance Agency (QAA) voor onderwijs. Master-opleidingen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBB, inclusief grade B van A-Level Maths
  • Internationaal baccalaureaat: 30 punten algemeen, met hogeregraad 5 in wiskunde
  • Toegang tot Hoger Onderwijs Diploma: 45 Level 3 credits met een minimum van 120 UCAS Tariefpunten, inclusief 40 punten van 15 credits in Maths en 15 credits in Physics

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels, wiskunde en wetenschappen. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder